To Πόρισμα της Off Guardian: Τα Λουκέτα (Lockdowns) ΔΕΝ ήταν Ένα “πολιτικό λάθος”... Ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

To Πόρισμα της Off Guardian: Τα Λουκέτα (Lockdowns) ΔΕΝ ήταν Ένα “πολιτικό λάθος”... Ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

23 Ιουνίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:318
Μοίρασέ το

 

 

Η “νέα έρευνα” είναι ουσιαστικά μια επαναδιατύπωση του θεμελιώδους ψέμματος που μεταμφιέζεται σε “ομολογία”.

Πρόκειται για μια εκστρατεία που προσποιείται την υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για την προσεκτική διαχείριση της αυτοψίας τoυ Covid . Διασφαλίζοντας ότι κάθε συζήτηση για το Covid γίνεται καθαρά με τους όρους του κατεστημένου, ενώ παράλληλα νανουρίζει εκείνους που μόλις ξύπνησαν από την πανδημία και ξανακοιμούνται ήσυχα.

 

Αδειοδότηση μέσω Adobe Stock

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Off Guardian | Διαβάστε το εδώ

 

Χθες, η Telegraph αναφέρθηκε σε “νέα έρευνα”, η οποία ισχυρίζεται ότι τα λουκέτα έσωσαν μόνο 1700 ζωές στην Αγγλία και την Ουαλία. Μια “σταγόνα στον κουβά” σε σύγκριση με τις ζημιές που προκλήθηκαν:

“Η επιστήμη των lockdowns είναι ξεκάθαρη, τα δεδομένα είναι εδώ: οι θάνατοι που σώθηκαν ήταν σταγόνα στον ωκεανό σε σύγκριση με το συγκλονιστικό παράπλευρο κόστος που επιβλήθηκε”.

Αυτό δεν είναι αποκάλυψη, δεν είναι παραδοχή, δεν είναι ότι λειτουργούν οι έλεγχοι και οι ισορροπίες του συστήματος. Αντίθετα, πρόκειται για δημόσιες σχέσεις, για διαχείριση της αντίληψης. Ένα ακόμη παράδειγμα του αναθεωρητισμού που επισημάναμε στο πιο πρόσφατο άρθρο μας This Week in the New Normal.

Πρόκειται για μια εκστρατεία που προσποιείται την υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για την προσεκτική διαχείριση της αυτοψίας τoυ Covid . Διασφαλίζοντας ότι κάθε συζήτηση για το Covid γίνεται καθαρά με τους όρους του κατεστημένου, ενώ παράλληλα νανουρίζει εκείνους που μόλις ξύπνησαν από την πανδημία και ξανακοιμούνται ήσυχα.

Η “νέα έρευνα” είναι ουσιαστικά μια επαναδιατύπωση του θεμελιώδους ψέμματος που μεταμφιέζεται σε “ομολογία”. “Παραδέχεται” ότι το lockdown είχε ελάχιστο έως καθόλου αντίκτυπο στους “θανάτους από covid”, το οποίο είναι απλώς ένας παρασκηνιακός τρόπος για να διατηρηθεί η μυθοπλασία ότι οι “θάνατοι από covid” συνέβησαν πραγματικά.

Δεν αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των τεστ, τους ορισμούς των “κρουσμάτων” ή των “θανάτων”, ή οποιαδήποτε από την αρχιτεκτονική της απάτης του Covid. Απλώς ενισχύει τις βασικές υποκείμενες παραδοχές:

  • Το Covid ήταν όντως ένα πράγμα και σκότωσε ανθρώπους.

Και τα δύο είναι αποδεδειγμένα ψέμματα.

Η αλήθεια είναι ότι τα λουκέτα δεν έσωσαν καθόλου ζωές, και καμμία από τις “συνέπειες” του λουκέτου δεν αποτέλεσε έκπληξη. Αναφερόμαστε σε αυτό στα “40 γεγονότα” για το Covid.

40 Γεγονότα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε: Η ΑΛΗΘΙΝΗ Ιστορία του “Covid”

·
11 Ιουν
40 Γεγονότα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε: Η ΑΛΗΘΙΝΗ Ιστορία του "Covid"

Μετάφραση: Απολλόδωρος 24 Μαρτίου 2023 | Kit Knightly | Διάβαστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Η φτώχεια, η κατάθλιψη, η απελπισία. Τα κλειστά καταστήματα και τα κλειστά νοσοκομεία και οι χρεοκοπημένες επιχειρήσεις. Ήταν όλα προβλέψιμα και όλα σκόπιμα.

Ήξεραν ότι αυτό θα συνέβαινε… γι’ αυτό το λόγο γινόταν.

Γι’ αυτό εφευρέθηκε το “Covid”.

Το Lockdown δεν ήταν ένα πολιτικό λάθος, ήταν μια πολιτική επιτυχία.


—–Δικτυογραφία :

OffG’s Quick Take: Lockdown was NOT a “policy mistake”…It was murder. – OffGuardian

OffG’s Quick Take: Lockdown was NOT a “policy mistake”…It was murder.

 

Πηγή

Προβολές : 318


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα