Όταν μιλάνε οι μοριακοί γενετιστές, ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ “γιατροί”- ΝΤΗΛΕΡ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

Όταν μιλάνε οι μοριακοί γενετιστές, ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ “γιατροί”- ΝΤΗΛΕΡ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

3 Σεπτεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:969
Μοίρασέ το

Μοριακός γενετιστής: «Κάνουμε πειράματα στον πληθυσμό με τα mRNA εμβόλια – Δεν μπορούμε να καταγράψουμε παρενέργειες»

Όσα είπε ο μοριακός γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης

 

 

Γι αυτό ακριβώς χρησιμοποιούν αυτού του είδους τα εμβόλια.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ…

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ποιός είναι σε θέση να γνωρίζει πόσοι απ΄ αυτούς που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες από τα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ;;;

 

Στα μη επαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια mRNA αναφέρθηκε ο μοριακός γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης, τονίζοντας πως κάνουμε πειράματα σε πολίτες, επικαλούμενος και τα όσα είχε πει προσφάτως ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 

«Αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία με RNA και DNA, την οποία χρησιμοποιούμε για άλλες ασθένειες.

Και αποφασίσαμε να την χρησιμοποιήσουμε τώρα σε μια ιογενή λοίμωξη, ενώ μέχρι στιγμής είχαν προσπαθήσει την χρησιμοποιήσουν με τον ιό της γρίπης και οι δοκιμές ήταν αποτυχημένες.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από τις τέσσερις εταιρείες από τις οποίες κάνουμε εμβόλια αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εντελώς για άλλες λειτουργίες και όχι γι’ αυτή», είπε αρχικά μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

«Για τα mRNA εμβόλια και τα DNA εμβόλια έχουμε πάρα πολλά ερωτηματικά.

Όταν κάνουμε τέτοια εμβόλια σε ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε τις μεσοπρόθεσμες ούτε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες σε μοριακό επίπεδο, αυτό είναι το πιο βασικό», αποκάλυψε ο μοριακός γενετιστής.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του και για το γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η γνωστή τεχνολογία εμβολίων: «Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε τη γνωστή τεχνολογία εμβολίων, η οποία και γνωστή είναι και τις παρενέργειες ξέρουμε, αφού είχαμε πανδημία και ήταν επείγον;

Γιατί χρησιμοποιήσαμε μια τεχνολογία για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα και τα ανακαλύπτουμε πειραματιζόμενοι πάνω στον γενικό, υγιή πληθυσμό.

Γιατί τα mRNA εμβόλια τα χρησιμοποιούσαμε σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, που ήταν ελεγχόμενες, όπως οι καρκινοπαθείς.

Τώρα τα χρησιμοποιούμε για να εμβολιάσουμε υγιείς ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε πολλά πράγματα και αυτό το αποδεικνύει η κάρτα που υπάρχει, η οποία δεν έχει γραμμένες πάνω τις παρενέργειες τις οποίες τις καταγράφουν με βάση τις κίτρινες κάρτες, τις οποίες επίσης δεν καταγράφουμε». 

«Πειράματα που έχουν γίνει σε ζώα για την ακίδα S έχουν δείξει πως τα mRNA εμβόλια αυξάνουν την τοξικότητα», είπε επίσης.

 

Πηγή

Προβολές : 969


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα