Ότι και όσα προλάβουμε να μεταδώσουμε... ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ότι και όσα προλάβουμε να μεταδώσουμε... ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

25 Σεπτεμβρίου, 2021 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ότι και όσα προλάβουμε να μεταδώσουμε... ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Έπεται «άγριο κυνήγι»! Η «δημόσια υγεία» εντάσσεται στο άρθρο περί διασποράς ψευδών ειδήσεων του Ποινικού Κώδικα

Ότι και όσα προλάβουμε να μεταδώσουμε... ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

“Απόλυτη αλήθεια, είναι μόνον ότι λένε τα ψυχοπαθή υποκείμενα του ακαταδίωκτου”.

 

“Απόλυτη αλήθεια, είναι μόνον ότι λένε οι πληρωμένες πόρνες της δημοσιογραφίας”.

Απόλυτη αλήθεια, είναι μόνον ότι λέει Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΙΖΟΤΑΚΗ.

 

Αν αντιλαμβάνεστε τι έρχεται, γνωρίζετε πως τα περιθώρεια στενεύουν ασφυκτικά για όλους όσους αντιστεκόμαστε.

 

ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ –  ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΩΚΩΜΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΝΣ ΤΗΣ “δικαιοσύνης”, ακόμα κι αν τους πας ως μάρτυρες υπεράσπισης Μοντανιέ, Μπάχντι και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

 

Σύντομα θα πρέπει να βρούμε άλλες μεθόδους ενημέρωσης… ακόμα κι αν χρειαστεί να κλείσουμε τα ιστολόγιά μας και τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ.

 

Προς το παρόν, ο σατανικός εχθρός, φαίνεται να κερδίζει…

 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Είναι αστείοι… έθεσαν λέει σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου…  ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…! ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.

 

Υ.Γ.2. “Στην εποχή του ψεύδους, το να λες την ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι μια πράξη ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ” ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ

 

Υ.Γ.3. Δεν με νοιάζει αν θα με σύρουν στις δικαστικές αίθουσες.

Με νοιάζει που θα είναι στημένες οι έδρες, από μπολιασμένα, εκβιαζόμενα και μισερά ανθρωπάκια δικαστές και εισαγγελείς και θα με χώσουν στην φυλακή.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ν’ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΦΩΝΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΙΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.

 

Υ.Γ.4. Εύχομαι να είμαι ζωντανή, για να ζήσω τη φρίκη και τον τρόμο στα πρόσωπα ολων αυτών των πολιτικών και λοιπών καθαρμάτων, όταν θα δουν μπροστά τους την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Το κράτος θα ορίζει τι είναι αλήθεια και τι ψέματα! Όποιος δεν συμφωνεί θα πηγαίνει στη φυλακή!

Στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στον Ποινικό Κώδικα εντάσσεται και μία που δεν έχει ακουστεί καθόλου (σκοπίμως ίσως;;;) και που θα αλλάξει άρδην το τοπίο του «ελεύθερου» διαδικτύου.

Ο λόγος για την τροποποίηση του Άρθρου 191 περί διασποράς ψευδών ειδήσεων, που μέχρι σήμερα δεν προβλέπει καμία δίωξη που να αφορά θέματα δημοσίας υγείας.

Ωστόσο προκειμένου να σωπάσουν και οι λίγες εναπομένουσες ελεύθερες φωνές, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ορίζει τις εξής αλλαγές στον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα:

Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις
που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του
κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή.

Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή.

Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις των προηγούμενων εδαφίων.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ίδιου του αρμόδιου Υπουργού, Κωνσταντίνου Τσιάρα, η δημόσια διαβούλευση των παραπάνω αλλαγών θα ολοκληρωθεί την 08.10.2021 και ώρα 22.00.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,536


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα