Ακούστε τον προσεκτικά και λάβετε υπόψη ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, όσα σας γράφω  (βίντεο)

Ακούστε τον προσεκτικά και λάβετε υπόψη ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, όσα σας γράφω (βίντεο)

4 Σεπτεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,890
Μοίρασέ το

 

Ακούστε προσεκτικά αυτό το βίντεο, γιατί λέγονται πολλά και σημαντικά για τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και συμπληρώνω και γι αυτά που έρχονται.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Το παρακάτω βίντεο το συνυπογράφω και στην εισαγωγή του στα όσα λέει ο δημοσιογράφος Νίκος Κυριακάκης, και στο σύνολό του.

Ως προς την εισαγωγή:

Ας λάβουν υπόψη τους τα τρολ, όσα λέει ο κ. Κυριακάκης στην αρχή του παρακάτω βίντεο γιατί τα εφαρμόζω κι εγώ, καθότι ήδη διαγράφονται και δεν αναρτώνται τα σχόλιά τους στο ιστολόγιό μου attikanea.info, όλων των τρολ που επισκέπτονται το ιστολόγιό μου.

Εγώ, εγκεφαλικό δεν θα πάθω για κανέναν κορονολάτρη, για κανέναν λαθρολάγνο, για κανένα τρολλάκι, για κανέναν εμμονικό, όπως αυτό που έπαθε ο δημοσιογράφος Νίκος Κυριακάκης.

Με το ζόρι, δεν κρατάω κανέναν, και δεν έχω ανάγκη κανέναν.

Ως προς τα υπόλοιπα:

Ακούστε προσεκτικά αυτό το βίντεο, γιατί λέγονται πολλά και σημαντικά για τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και γράφω επιγραμματικά και γι αυτά που έρχονται.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ.

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.

ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ.

ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ … ΣΕΙΣΜΟΥ.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ … “ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ”, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ… ΣΚΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

προθεσμία 10μερο – 15μερο να κάνουν “Μπι Μπι” τα παιδιά τους

 

 

Προβολές : 1,890


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα