Αν ΔΕΝ είστε εμβολιασμένοι, ΔΕΙΤΕ αυτό  το βίντεο, γιατί  σ΄αυτό αποκαλύπτεται ΠΩΣ και ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. (βίντεο)

Αν ΔΕΝ είστε εμβολιασμένοι, ΔΕΙΤΕ αυτό το βίντεο, γιατί σ΄αυτό αποκαλύπτεται ΠΩΣ και ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. (βίντεο)

31 Αυγούστου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,915
Μοίρασέ το

 

Στο βίντεο που ακολουθεί και στην συνέντευξη που του πήραν μεταξύ άλλων και ο κορυφαίος γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich, ο κορυφαίος ιολόγος Νομπελίστας Λύκ Μοντανιέ, αποκαλύπτει ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα πεθάνουν οι έχοντες κάνει ένα από τα εμβόλια mRNA του κορονοϊού.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Λυκ Μοντανιέ, δεν χρειαζεται συστάσεις.

Πρόκειται για κορυφαία προσωπικότητα παγκοσμίου κύρους, βραβευμένη με ΝΟΜΠΕΛ.

Οι θέσεις του από την αρχή σχεδόν που ξέσπασε η καταιγίδα της “πανδημίας”, ήταν σαφέστατος ως προς το τι ακριβώς είναι αυτή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

 

Σαφέστατες είναι και οι ιατρικές απόψεις του για το εμβόλιο, τους εμβολιασθέντες, και οι σοβαρές παρενέργειες που θα προκύψουν σ’ όσους εμβολιαστούν.

Κάνει λόγο για επιγενετική επίδραση…

Στο βίντεο που ακολουθεί και στην συνέντευξη που του πήραν μεταξύ άλλων και ο κορυφαίος γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich, ο Λύκ Μοντανιέ, αποκαλύπτει ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα πεθάνουν οι έχοντες κάνει ένα από τα εμβόλια mRNA του κορονοϊού.

Αναφέρεται στα αυτοάνοσα νοσήματα, αλλά και σε ασθένειες που θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Η περιγραφή των παρενεργειών που θα προκύψουν και οι θάνατοι όσων εμβολιάστηκαν προκαλεί ΣΟΚ και ΔΕΟΣ.

Δεν παραλείπει να εξηγήσει πως θα επηρεαστεί και η αναπαραγωγή στους άνδρες και στις γυναίκες, ενώ φρίκη προκαλεί και η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ DNA των εμβολιασθέντων.

Και είναι σαφέστατος όταν δηλώνει πως: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΜΑΣ.

Φρίκη όμως προκαλουν και οι διαγενεακές προβλέψεις του, καθώς τα εμβόλια θα μολύνουν και τις επόμενες γενιές όσων εμβολιάστηκαν.

 

Θλιβερή η διαπίστωση και του γερμανού δικηγόρου Dr. Reiner Füllmich:

Τι λέτε; Αυτά τα οποία αποκαλύπτει ο ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, δεν είναι μια ισχυρή απόδειξη ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ;;;

Δεν σας έπεισαν αυτές οι κορυφαίες προσωπικότητες πως ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δείτε το βίντεο  εδώ

 

Προβολές : 2,915


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα