Από παράνοια σε παράνοια! Η φρίκη στο πιάτο μας! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ mRNA , ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ M-VOLΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από παράνοια σε παράνοια! Η φρίκη στο πιάτο μας! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ mRNA , ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ M-VOLΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 Νοεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,336
Μοίρασέ το

 

“Ιδανικά, ένα μόνο φυτό θα μπορεί να παράγει αρκετό mRNA για να m-volιάσει ένα άτομο,” δήλωσε ο Juan Pablo Giraldo, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Βοτανικής και Φυτικής Επιστήμης του UCR, ο οποίος ηγείται της έρευνας σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια San. Diego (UCSD) και Carnegie Mellon University (CMU).

Νομίζω πως αρχίζει να γίνεται αντιληπτό, πως τα Πανεπιστήμια, εκπαιδεύουν και αναδεικνύουν σε καθηγητές,  στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ… αν σας λέει κάτι αυτό.

Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΓΕΝΟΣ, ΖΟΜΠΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

‘Αλλωστε, βλέποντας “ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ”, διαπιστώνουμε πως … η ψυχοπάθεια, είναι εμφανής.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Πάρτε τα βουνά, λέμε… βρείτε εγκαταλειμμένα χωριά και εγκατασταθείτε έστω και με πρωτόγνωρες συνθήκες,  και φτιάξτε έναν λαχανόκηπο, γιατί έρχονται ραγδαία οι ανελέητες μέρες…

 

Υ.Γ.2. Απορώ που δεν έχει βρεθεί κανείς να τον … κοκοριάσει τον ψυχάκια.

 

 

(η φρίκη στο πιάτο μας)

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ mRNA , ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ M-VOLΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

(Natural News) η Αμερικανική κυβέρνηση εξακολουθεί να απαγορεύει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την καλλιέργεια φυσικών φαρμακευτικών βοτάνων στο σπίτι (δηλαδή κάνναβη, μανιτάρια ψιλοκυβίνης, πεγιότ).

Ωστόσο, η ίδια κυβέρνηση, ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων, για να αναπτύξει τεχνητά “m-volια” mRNA σε φυτά, και θα ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να τα καταναλώνουν και, ενδεχομένως, ακόμη και να καλλιεργούν και οι ίδιοι, προκειμένου να “προστατευτούν” από τους πιο πρόσφατους σχεδιασμένους στα εργαστήρια “ιούς”.

Μια πρόσφατη ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Ρίβερσαϊντ (UCR) εξηγεί ότι το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) έδωσε επιχορήγηση 500.000 δολαρίων με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους σε μια ομάδα επιστημόνων από το UCR για να τροποποιήσουν γενετικά (ΓΤΟ) νέα φρούτα και λαχανικά για την ‘Big Pharma’, τα οποία περιέχουν κρυμμένα m-volια μέσα στο φυτικό τους υλικό.

“Το μέλλον των m-volίων μπορεί να μοιάζει περισσότερο με την κατανάλωση σαλάτας παρά με ένα τσίμπημα στο μπράτσο”, έγραψε ο Jules Bernstein σε μια σχολική ανακοίνωση για το έργο.

“Οι επιστήμονες του UC Riverside μελετούν εάν μπορούν να μετατρέψουν βρώσιμα φυτά, όπως το μαρούλι σε εργοστάσια m-volίων mRNA”.

Δεδομένου ότι τα υπάρχοντα m-volια mRNA σε παραδοσιακά φιαλίδια πρέπει να διατηρούνται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να παραμείνουν “σε ισχύ”, αποτελεί μεγάλη πρόκληση να τα χορηγήσεις προτού λήξουν.

Τα λαχανικά και τα φρούτα του mRNA θα μπορούσαν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, λένε οι επιστήμονες.

“Ιδανικά, ένα μόνο φυτό θα μπορεί να παράγει αρκετό mRNA για να m-volιάσει ένα άτομο,” δήλωσε ο Juan Pablo Giraldo, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Βοτανικής και Φυτικής Επιστήμης του UCR, ο οποίος ηγείται της έρευνας σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια San. Diego (UCSD) και Carnegie Mellon University (CMU).

“Εξετάζουμε αυτή την προσέγγιση με σπανάκι και μαρούλι και θέτουμε ως μακροπρόθεσμους στόχους, οι άνθρωποι να το καλλιεργούν στους δικούς τους κήπους. οι αγρότες θα μπορούσαν επίσης τελικά να καλλιεργήσουν ολόκληρα χωράφια τους με αυτά.”.

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΠΑΡΑΝΟΜΟ”, ΕΝΩ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΑ

Ο Giraldo εξήγησε περαιτέρω, ότι το κλειδί για τον επαναπρογραμματισμό των φυτών για την παραγωγή τεχνητών νανοσωματιδίων mRNA είναι να ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ τους χλωροπλάστες τους.

Αυτά τα μικρά φυτικά κύτταρα συνήθως μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ενέργεια, που τα φυτά χρησιμοποιούν στη συνέχεια για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν.

Αφού χειραγωγηθούν γενετικά από τον Giraldo και τους ομοίους του, αυτοί οι χλωροπλάστες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη φαρμάκων mRNA για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

“Είναι μικροσκοπικά εργοστάσια με ηλιακή ενέργεια που παράγουν ζάχαρη και άλλα μόρια που επιτρέπουν στο φυτό να αναπτυχθεί”, λέει ο Giraldo.

“Είναι επίσης μια αναξιοποίητη πηγή για τη δημιουργία επιθυμητών μορίων”.

Με τον όρο “επιθυμητός”, ο Giraldo εννοεί φυσικά το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόν – και το πιο σημαντικό – αυτό που είναι κερδοφόρο.

Εξάλλου, αυτή η πλανδημική επιχείρηση κρύβει πολύ χρήμα, και μόλις οι ενέσεις που αποκαλούν “m-volια” σταματήσουν να είναι δημοφιλή, το επόμενο βήμα θα είναι να κρύψουμε αυτά τα m-volια, παρουσιάζοντάς τα ως φρέσκα προϊόντα.

Κάποιοι τρελοί επιστήμονες, όπως ο Giraldo πιστεύουν ξεκάθαρα ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να πείσουν περισσότερους ανθρώπους άνθρωποι να κάνουν “m-volια”, εάν μοιάζουν περισσότερο με φαγητό, σε αντίθεση με μια μεταλλική σύριγγα. και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πετύχουν αυτόν τον στόχο.

“Η ιδέα μας είναι να επαναχρησιμοποιήσουμε φυσικά νανοσωματίδια, δηλαδή ιούς φυτών, για να μεταφέρουμε γονίδια στα φυτά”, πρόσθεσε η Nicole Steinmetz, καθηγήτρια νανομηχανικής του UCSD, σχετικά με το αποτρόπαιο σχέδιό τους.

“Εισάγεται μέθοδος μηχανικής σε αυτό για να κάνει τα νανοσωματίδια να πάνε στους χλωροπλάστες και επίσης να τα καταστήσει μη μολυσματικά προς τα φυτά”.

Ο Giraldo λέει ότι ήταν “όνειρο” του (εδώ κι αν μιλάμε για διαταραγμένη προσωπικότητα…) να αναπτύξει κάτι τέτοιο. προφανώς ήταν ένας από τους δια βίου στόχους του να μετατρέψει τα φυσικά φυτά σε τεχνητά φαρμακευτικά εργοστάσια.

“Ένας από τους λόγους που άρχισα να εργάζομαι στη νανοτεχνολογία ήταν για να μπορέσω να την εφαρμόσω σε φυτά και να δημιουργήσω νέες τεχνολογικές λύσεις, … όχι μόνο για τρόφιμα, αλλά και για προϊόντα υψηλής αξίας, όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα”. ($$$$$$$$$$$!!!!!!!!!!!)

Ο Giraldo εργάζεται επίσης σε ένα έργο σχετικό με την τεχνητή μηχανική φυτών για την έγχυση του δικού τους αζωτούχου λιπάσματος απευθείας στους χλωροπλάστες.

 

Πηγές για αυτό το άρθρο:

UCR.edu

NaturalNews.com

 

πηγή σχολιου

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,336


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα