Αυτοπαγιδεύτηκε ο υβριστής του Κωνσταντίνου Βαθιώτη...  (βίντεο)

Αυτοπαγιδεύτηκε “ο υπονομευτής” του Κωνσταντίνου Βαθιώτη... (βίντεο)

29 Νοεμβρίου, 2021 115 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Αυτοπαγιδεύτηκε ο υβριστής του Κωνσταντίνου Βαθιώτη...  (βίντεο)

 

” Άνθρωπος που Θυσιαζει την Ελευθερια του για να του παρεχουν ασφάλεια, δεν είναι άξιος ούτε της Ελευθεριας, αλλά ούτε της ασφαλειας “ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

 

Αυτοπαγιδεύτηκε ο υβριστής του Κωνσταντίνου Βαθιώτη...  (βίντεο)

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Αν και το έχω γράψει πολλές φορές, θα το επαναλάβω…

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ Η ΖΩΗ… μοιάζει με ρόδα που γυρίζει, κι εκεί που ήσουν ψηλά, στην γύρα της, σε κατεβάζει στον πάτο…

Είναι κι εκείνη η λαϊκή ρήση: “Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις…”

Κι εκεί που εξαπολύεις μύδρους κι αφήνεις “βρώμικες υπόνοιες” για πρόσωπα που έχουν αποδείξει την ΗΘΙΚΗ, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, και τον ΑΓΩΝΑ τους υπονομεύοντάς τα, τα φέρνει αυτή η πόρνη η ζωή, τούμπα και … ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΕΣΑΙ στις ίδιες σου τις λέξεις.

Λένε, πως ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ, είναι από τα ζώδια που δεν αντέχει την αδικία… την ψευτιά… την αχαριστία, τον μεγαλοϊδεατισμό… και πολλά πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος… κι εγώ, είμαι Αιγοκερίνα… (αν και δεν ασχολούμαι με ζώδια…)

Δεν θα ασχολιόμουν επίσης, ούτε στο ελάχιστο με τον … δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, τον οποίον γνωρίζω εδώ και δέκα χρόνια και προσωπικά, ούτε θα πρόβαλα την “αισχίστη” εκπομπή του κατά του ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ (για μένα και για πολλούς άλλους, παραμένει ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, έστω κι αν παραιτήθηκε αηδιασμένος από την μπόχα του πανεπιστημίου), αλλά κάποιος σχολιαστής μου έκανε μια γερή πάσα με σχόλιό του σε ανάρτησή μου και είπα στον εαυτό μου: “Καλλιόπη … “κρέμασέ τον στα μανταλάκια”… όχι γιατί έκανε το μπόλι, δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει στο σώμα του, αλλά γιατί πέταξε πολλή χολή σ’ έναν ΕΝΤΙΜΟ, ΗΘΙΚΟ και ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, και γιατί χρησιμοποίησε μια φράση που τον ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΣΕ”…

Το ποιά φράση, θα τη διαβάσετε στο τέλος του … χορταστικού αυτού ρεπορτάζ.

Πάμε να δούμε τα πράγματα με τη σειρά… και ας ξεκινήσω από την παρακάτω ανάρτηση του δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου και των σχολίων που παραθέτει μέσα απ’ αυτή…

Όλη την “βρωμοδουλειά”, την έκανε κάποιος που είναι και δικός μου αναγνώστης και “φίλος” στη σελίδα μου στο f.b., ο οποίος “κάρφωσε” στον Παπαδόπουλο, μια προσωπική διαδικτυακή συζήτηση με τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη.

Θα τα διαβάσετε όλα και θα καταλάβετε πόση μπόχα κρύβεται πίσω από κάποια πρόσωπα που χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, προσπαθούν να ακυρώσουν και να κτυπήσουν ύπουλα κάτω από τη μέση, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.

Γράφει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Ιωσήφ Παπαδόπουλος:

Κύριε Βαθιώτη καλά ξεκινήσατε. Τώρα όμως πού το πάτε;

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

VathiotisΣε μένα απέφυγε να δώσει συνέντευξη ο κ.Κωνσταντίνος Βαθιώτης, όταν του το ζήτησα, επικαλούμενος, σαν αστεία δικαιολογία, τα όσα έγραψα γι’ αυτόν σ’ αυτό το άρθρο μου : https://www.ribandsea.com/face/4654-dikigoros-nikos-antoniadis-don-kixotis-i-allos-enas-lagos-tou-systimatos.html

Ο ίδιος έχει γράψει στο facebook απαντώντας στον κ. Ignatios Lapomeris :Στα μ.μ.ε. πήγα μόνο εκεί όπου με κάλεσαν. Θα προτιμούσατε να μην είχα βγει καθόλου;”.

Και λίγο πιο κάτω : Αν κρίνω ότι πρέπει να ενεργοποιηθώ και πολιτικά, θα το πράξω, χωρίς φυσικά να ζητήσω τη γνώμη κανενός και πολύ περισσότερο τη δική σας. Προφανώς είστε από εκείνους που τρέμουν την ώρα και τη στιγμή που θα αποφασίσω να ενεργοποιηθώ ακόμη περισσότερο“.

 

Πόσο, αναρωτιέμαι, απέχει η ηρωϊκή έξοδος του κ. Βαθιώτη απ’ την πανεπιστημιακή του έδρα από αυτά που λέει και γράφει σήμερα, επιλέγοντας δημοσιογράφους και μ.μ.ε. για να δώσει συνέντευξη, αφήνοντας συγχρόνως να εννοηθεί ότι θα κατέβει στον πολιτικό στίβο με δικό του κόμμα ή συνεργαζόμενος με άλλο;

Ήμαρτον! Κι’ άλλο κόμμα; Κι’ άλλος αρχηγός;

Αδύνατον να διανοηθώ ότι είχε αυτό στο μυαλό του ο. κ. Βαθιώτης όταν εγκατέλειψε την έδρα του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης.

Δεν θέλουμε να μας σώσει άλλος!

Αυτό που θέλουμε είναι να ενωθούν οι λαϊκές δυνάμεις της ανατροπής και να εκλεγει ο ιδανικότερος ηγέτης μέσω Εθνοσυνέλευσης.

 

Πηγή

Φυσικά, στην ανωτέρω ανάρτηση ο δημοσιογράφος, περιλαμβάνει  και το παρακάτω βίντεο, το οποίο επέλεξα να αναρτήσω ξεχωριστά, και θα καταλάβετε τον λόγο…

Ήθελα να περιλαμβάνει και τα σχόλια που έχουν γίνει κάτω απ’ αυτό… και τα σκανάρισα για να τα διαβάσετε…

Πριν παραθέσω βίντεο και σχόλια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και να τα καταστήσω σαφή:

1. Ο Κύριος Κωνσταντίνος Βαθιώτης, δικηγορεί, αλλά επιλεκτικά και περιορισμένα.

2. Έχει δικαίωμα να επιλέγει σε ποιόν θα δώσει συνέντευξη και σε ποιόν όχι…

3. Επειδή ως άτομο ο Κύριος Βαθιώτης, είναι πολύ διαισθητικό, σκέφθηκε άραγε ο εν λόγω προκλητικά φερόμενος δημοσιογράφος, πως “κάτι, δεν του άρεσε σ’ αυτόν”;;;

4. Το ερωτηματολόγιο που παρέθεσε ο δημοσιογράφος, θα ήταν παιχνιδάκι μπροστά στις γνώσεις του κυρίου Καθηγητή… και ας μην φαντασιώνεται ο Παπαδόπουλος, πως ο Κύριος Βαθιώτης, φοβήθηκε τις ερωτήσεις του.

Απλά κατά την προσωπική μου άποψη, και όσοι με γνωρίζουν από κοντά, γνωρίζουν πως μπορώ να έχω άποψη για το θέμα, δεν γούσταρε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, όπως δεν γουστάρει κι άλλους, οι οποίοι του έχουν ζητήσει συνέντευξη και έχει αρνηθεί.

Και έχει αρνηθεί σε πολύ γνωστούς πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους…

Ίσως “κάτι να μην του κολλάει πάνω τους”…

Ίσως “να βλέπει άλλες πτυχές του χαρακτήρα τους, που οι ίδιοι προσπαθούν να κρύψουν”…

Μήπως για τους παραπάνω λόγους που έθεσα;;;

Το ότι ενώ στην αρχή ήταν δεκτικός σε μια συνέντευξη στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο, στην συνέχεια ο Κύριος Βαθώτης, αρνήθηκε…έχει τους λόγους του και δεν χρειάζεται να τους εκθέσει σε κανέναν Παπαδόπουλο ή σε οποιονδήποτε άλλο του ζητά τον λόγο.

Ας δούμε το επίμαχο βίντεο και στην συνέχεια θα παραθέσω τα σχόλια, και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Εγώ, το μόνο που θα επισημάνω είναι, πως Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, είναι ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΗΘΟΥΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

ΚΥΡΙΕ ΒΑΘΙΩΤΗ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΎ ΤΟ ΠΑΤΕ;

Και τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο..

Φαίνεται όμως, πως δεν του αρκούσε “η χολή” που έριξε κατά του ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, με το δικό του βίντεο ο δημοσιογράφος Ιωσήφ Παπαδόπουλος και επέλεξε να το συνεχίσει με το βίντεο από συνέντευξη του ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ.

Διαβάστε τι γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο εν λόγω δημοσιογράφος, και μετά συζητάμε και το βίντεο στο οποίο η χολή του για τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, περίσσεψε.

Κύριε Κωνσταντίνε Βαθιώτη παρεκτρέπεστε!

avgoustatosvathiotisΗ μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν την πείραζα, μου έλεγε : «Άσε με βρε, μη με πειράζεις! Κοίτα που θέλω να αγιάσω και ο διάολος δεν με αφήνει!».

Έτσι κι’ εγώ σήμερα. Θέλω να αγιάσω αλλά ο κ. Βαθιώτης δεν με αφήνει! Και ενώ είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ξανά με τον πρώην καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ασχολήθηκε ο κ. Βαθιώτης μαζί μου, με εντελώς άκομψο μάλιστα θα έλεγα τρόπο, στη δίωρη σχεδόν συζήτησή του με τον ψυχίατρο κ. Αυγουστάτο στο κανάλι του ΕΠΑΜ στις 13 Οκτωβρίου 2021. Ακούστε τι είπε μετά το 15ο λεπτό αυτού του βίντεο :

Πιστεύει έστω και ένας από του 76.000 συνδρομητές μου, έχοντας δει αυτό το απόσπασμα, ότι ο κ. Βαθιώτης δεν αναφερόταν σε εμένα; Ουδείς φαντάζομαι. Το ερώτημα ως εκ τούτου είναι, γιατί απέφυγε να αναφέρει το όνομά μου;

Πρέπει κατ’ αρχάς να πω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τις ακαδημαϊκές γνώσεις του κ. Βαθιώτη επάνω στο αντικείμενο των σπουδών του, ούτε τον αμφισβήτησα σαν καθηγητή του Ποινικού Δικαίου. Μου έχει δώσει όμως κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλω για τη συνεπή τήρηση των θεωριών του στην πράξη.

Ένα ακόμη ερώτημα είναι, γιατί ο κ. Βαθιώτης αναφέρθηκε, με απαξιωτικό μάλιστα τρόπο, στην ιδιότητά μου ως δημοσιογράφου; Πιστεύει άραγε ότι μόνο οι παπαγάλοι και οι showmen της τηλεόρασης είναι δημοσιογράφοι; Νομίζει ότι υποτιμώντας εμένα σαν δημοσιογράφο αποκτά αυτομάτως το άλλοθι της άρνησής του να μου δώσει τη συνέντευξη που μου είχε υποσχεθεί; Και γιατί άραγε ο ψυχίατρος κ. Αυγουστάτος, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του δημοσιογράφου στην προκειμένη περίπτωση, δεν τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Βαθιώτη γιατί αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο με το μικρό κάπα και αρκέστηκε σε ένα απαξιωτικό «εκβιασμός».

Ποιος εκβίασε τον κ. Βαθιώτη κ. Αυγουστάτε; Με γνωρίζετε; Όχι. Γνωρίζετε τα επί μέρους θέματα που υπήρξαν στις συζητήσεις μου με τον κ. Βαθιώτη; Όχι. Γνωρίζετε ότι ο κ. Βαθιώτης είχε δεχθεί να μου δώσει συνέντευξη; Όχι. Γνωρίζετε τον λόγο για τον οποίο στη συνέχεια υπαναχώρησε και αθέτησε την υπόσχεσή του; Όχι. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν τα γνωρίζατε αυτά, γιατί τουλάχιστον δεν σιωπήσατε, αφού δεν είχατε το σθένος, που θα είχα εγώ ας πούμε σαν δημοσιογράφος, να τον ρωτήσετε γιατί αρνήθηκε να μου δώσει συνέντευξη; Γιατί δεν συμβουλεύσατε τον κ. Βαθιώτη να μην αναφέρεται απαξιωτικά εις βάρος ενός δημοσιογράφου ο οποίος δεν είναι παρών και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του;

Ο κ. Βαθιώτης, με το μεγάλο κάπα, είδε το βίντεο που ανέβασα στο κανάλι μου και στο οποίο κατήγγειλα την απαράδεκτη στάση του απέναντί μου, αλλά, παρ’ όλο που το βήμα ήταν ελεύθερο, δεν θέλησε, δεν βρήκε το κουράγιο ή απαξίωσε να υπερασπίσει τον εαυτό του. Το έκανε όμως εκ του ασφαλούς σε κομματικό διαδικτυακό κανάλι, σε μια συνέντευξη μάλιστα 2 σχεδόν ωρών, την οποία δεν έδωσε σε έναν ελεύθερο δημοσιογράφο αλλά σε έναν ψυχίατρο! Το έκανε φωτογραφίζοντας τον δημοσιογράφο που τον κατήγγειλε χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του. Θα περίμενε κανείς περισσότερη τόλμη από έναν πανεπιστημιακό καθηγητή ο οποίος παραιτήθηκε απ’ την έδρα του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο επειδή δεχόταν πιέσεις από την κυβέρνηση η οποία δεν τον άφηνε να ασκήσει το λειτούργημά του όπως αυτός έκρινε σωστό!

Δεν θα πω περισσότερα γιατί θα γίνω πολύ κακός. Αρκετά ως εδώ.

Θέλω επίσης να πω σε όσους θέλουν να σχολιάσουν να μην το κάνουν γιατί δεν θα εγκρίνω σχόλια, είτε εκατέρωθεν επαινετικά είτε εκατέρωθεν επικριτικά ή απαξιωτικά. Το βήμα θα είναι ελεύθερο μόνο για τον κ. Βαθιώτη. Εφ’ όσον βρει το κουράγιο να αντιπαρατεθεί μαζί μου και σταματήσει να μου ρίχνει πέτρες κρυμμένος πίσω από σχόλια ντυμένα με φερετζέ σε άλλα μέσα ενημέρωσης.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος

 

Πηγή

Και το σχετικό βίντεο του δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου

ΚΥΡΙΕ ΒΑΘΙΩΤΗ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΤΕ!

Δεν θ’ ασχοληθώ περισσότερο με το εν λόγω επιεικώς απαράδεκτο βίντεο.

Δείτε όμως πόση χολή έβγαλε και στο επόμενο βίντεο (εδώ), μέσα από τα σχόλιά του εναντίον του ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ.

Ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι και τον έβαλαν στην θέση του.

Διαβάστε τι του έγραψαν, σε αντίθεση με τα δεκάδες επαινετικά σχόλια προς τον ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, και πόσα likes πήραν όσοι αποστόμωσαν τον δημοσιογράφο, ενώ ο ίδιος μετά βίας μάζεψε 3 likes σύνολο:

 

 

 

 

Και πάμε τώρα στο τελευταίο βίντεο και στο κλείσιμο αυτού του ρεπορτάζ…

ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ POLITICALLY CORRECT!

Και η απαραίτητη σέλφι, για ανάμνηση… ποιανού άραγε, όταν υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αναρτήσεις για θανάτους και παρενέργειες, αλλά και αποδείξεις κορυφαίων επιστημόνων και νομπελιστών,  του τι περιέχουν μέσα τους τα εμβόλια του θανάτου;;;… από έμβρυικά κύτταρα, μέχρι γραφένιο και … ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ…

Αυτό όμως, είναι δικό του θέμα… δεν μας ενδιαφέρει…

Ενδιαφέρον όμως έχουν αυτά που γράφει… και η φράση που ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΕΙ τον ίδιο, και τον καθιστά ανακόλουθο, καθώς στον εαυτό του, αναγνωρίζει το δικαίωμα να αλλάζει θέσεις και απόψεις, στον ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ όμως, δεν του επιτρέπει να αλλάξει άποψη και να μην του δώσει την συνέντευξη που του είχε … ας πούμε, υποσχεθεί…

Αυτή ήταν η φράση, που μ΄ανάγκασε να ασχοληθώ με τον εν λόγω … δημοσιογράφο και την “εμπάθειά του” με τον ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ.

” Είναι δικαίωμα των ανθρώπων να αλλάζουν ρότα όταν κρίνουν πως κάτι δεν πάει καλά και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πιέζουν τους άλλους να ενστερνιστούν τα πιστεύω τους. Ούτε να τους κρεμούν το ταμπελάκι του ψεκασμένου ή του τσιπαρισμένου οδηγώντας έτσι την κοινωνία σε ένα νέο εμφύλιο.”

Όταν στον εαυτό σου δικαιολογείς το δικαίωμα ν’ αλλάξεις άποψη Ιωσήφ Παπαδόπουλε, για τους δικούς σου λόγους… αν κρίνεις πως κάτι δεν πάει καλά, πως αρνείσαι το δικαίωμα να αλλάξει άποψη ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ και ξερνάς χολή πάνω σ’ αυτή του την αλλαγή άποψής;;;

ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΕΣ ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Και επαναλαμβάνω για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Σ’ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙ ΕΙΝΑΙ… POLITICALLY CORRECT…

Αντί οποιασδήποτε άλλης κριτικής, θα υπενθυμίσω στον αυτοχαρακτηριζόμενο ελεύθερο και ανεξάρτητο δημοσιογράφο, το ρηθέν υπό του Αριστοτέλη.

” Άνθρωπος που Θυσιαζει την Ελευθερια του για να του παρεχουν ασφάλεια, δεν είναι άξιος ούτε της Ελευθεριας, αλλά ούτε της ασφαλειας “ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Και θα του αφιερώσω και το παρακάτω σχόλιο, από την παραπάνω συνέντευξη του ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, στον ΚΥΡΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟ:

Καλό ταξείδι στον κοσμο των ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΩΝ POLITICALLY CORRECT κορονοεμβολίων, Ιωσήφ Παπαδόπουλε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ignatios Lapomeris, τα μπογαλάκια σου και στα τσακίδια από … “φίλος” στην σελίδα μου στο f.b.

 

Προβολές : 5,868


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα