Αυτόν τον ΘΗΣΑΥΡΟ, κρατήστε τον όσοι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ.

Αυτόν τον ΘΗΣΑΥΡΟ, κρατήστε τον όσοι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ.

27 Αυγούστου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,172
Μοίρασέ το

 

Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ της 14/6/2021 δεν επιτρέπει τα υποχρεωτικά εμβόλια

 

 

Γιατί οι ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, αποσιωπούν αυτή την μεγάλη δύναμη στα χέρια των δικηγόρων;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ;

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ … ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ;

ΓΙΑΤΙ Η … “ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ”, ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΛΑΔΕΣ ΚΑΙ CIA.

ΓΙΑΤΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;

ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η …. ΛΟΥΛΟΥ Ο ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΚίτες ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ;

ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ … “ΑΓΙΟΥΣ” ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ;;;

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Με αυτό να πάτε να κερδίσετε τις δίκες

Στο άρθρο 36 λέει:

36. Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, βγάζει κανονισμούς, τους οποίους τα κράτη μέλη εφαρμόζουν άμεσα μετά την δημοσίευσή τους στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε. σαν νόμους του κράτους, ακόμη και αν είναι αντικρουόμενοι με ήδη υπάρχοντες εθνικούς νόμους.

Τα κράτη μέλη μάλιστα οφείλουν αν έχουν αντίθετους με τους κανονισμούς νόμους να τους αλλάξουν και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να νομοθετήσουν αντίθετα από τους κανονισμούς.

Ένας κανονισμός είναι μια νομική πράξη της  Ε. Ε. η οποία γίνεται άμεσα εκτελεστή ως νόμος ταυτόχρονα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε.

Η κυβέρνηση παρανομεί αγνοώντας επιδεικτικά; τον υποχρεωτικό κανονισμό που είναι δημοσιευμένος επίσημα στην εφημερίδα της Ε.Ε.

Τα δικαστήρια δεν μπορούν να τον αγνοήσουν.

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με νέο ψήφισμα στις 22.6.2021, καταφανώς τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προκαλούνται από την χρήση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τον Covid-19 και υπογραμμίζει εκ νέου ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραβιάζει μια σειρά από θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και όταν είναι έμμεσος (ΕΔΩ το προηγούμενο).

ΑΡΘΡΟ 13,3: Η Συνέλευση καλεί τα κράτη –μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης να διασφαλίζουν ότι μέτρα όπως το Covid pass που απαλλάσσουν τους κατόχους τους από ορισμένους περιορισμούς στα προστατευόμενα δικαιώματα και ελευθερίες εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε, αφενός να διατηρείται αποτελεσματική προστασία έναντι της εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-, αφετέρου να αποφεύγονται οι διακρίσεις, ιδίως διασφαλίζοντας μεταξύ άλλων ότι λαμβάνεται δεόντως υπόψη η κατάσταση εκείνων που για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν, ή, για λόγους προσωπικής άποψης ή πεποιθήσεων, αρνούνται να εμβολιαστούν. Όσον αφορά στην τελευταία ομάδα, (σ.σ. τα κράτη μέλη) πρέπει να διασφαλίζουν ότι οποιοδήποτε σύστημα Covidpass δεν ισοδυναμεί με εξαναγκασμό που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

 

Πηγή

Προβολές : 2,172


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα