ΒΡΕΤΑΝΙΑ : ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLIA ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

ΒΡΕΤΑΝΙΑ : ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLIA ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

5 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:218
Μοίρασέ το

 

Φαίνεται μάλλον προφανές τώρα ότι οι δυτικές “δημοκρατίες” λειτουργούν μυστικά όταν πρόκειται για την πανδημία, αποκρύπτοντας σκόπιμα δεδομένα και αρνητικά αποτελέσματα προκειμένου να συνεχίσουν να προωθούν μια αυταρχική ατζέντα που περιλαμβάνει τη δηλητηρίαση ευάλωτων, “AΚΡΙΒΩΝ” (!!!!!!!!!!!) ΠΟΛΙΤΩΝ (όπως εκείνοι που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν προϋπάρχουσες παθήσεις) ώστε να μπορούν να τους αφανίσουν.

Όταν επιτέλους περισσότεροι άνθρωποι καταλάβουν τι συμβαίνει, θα υπάρξει δικαιοσύνη για τους εγκληματίες “ηγέτες” που διέπραξαν το έγκλημα της “πανδημίας”.

 

 

 

Η μέρα πού όλοι όσοι συνέβαλαν στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, θα οδηγηθούν στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, θα είναι η μέρα που ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ … Ο ΘΕΟΣ… 

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…

Θα είναι η μέρα που θα διωκαιωθούμε όσοι αντιστεκόμαστε…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Image: High court in UK sides with government, buries data revealing how many children have died from COVID vaccines

 

Μετάφραση blümlifee

Οι δυτικές “δημοκρατίες” συνεχίζουν να τείνουν προς τον αυταρχισμό, χρησιμοποιώντας την πανδημία COVID-19 ως όχημα, όπως αποδεικνύεται από μια άλλη παράφορη δικαστική απόφαση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βρετανικό ανώτατο δικαστήριο αποφάνθηκε εναντίον μιας μητέρας και αρνήθηκε να αναγκάσει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποκαλύψει πόσα παιδιά παρουσίασαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τα m-volια για τον COVID, συμπεριλαμβανομένων πόσα πέθαναν ως αποτέλεσμα των ενέσεων, σύμφωνα με την Daily Exposé .

Η μητέρα, που εμφανίζεται μόνο με τα αρχικά “EF”, ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Αφού το ONS αρνήθηκε να το κάνει οικειοθελώς, η EF υπέβαλε μήνυση για να αναγκάσει το πρακτορείο να δημοσιεύσει τις πληροφορίες, έχοντας υποστηριχθεί στην προσπάθειά της από την τηλεοπτική παρουσιάστρια Beverley Turner, η οποία βοήθησε στη συγκέντρωση £100.000 για την κάλυψη των νομικών εξόδων.

Ωστόσο, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ Jonathan Swift ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

“Η συσχέτιση δεν ισούται με την αιτιότητα και οι πληροφορίες της ONS δεν είναι απαραίτητες για να αποφασιστεί αυτός ο ισχυρισμός”, έγραψε.

Σε μια συνέντευξη, η EF, η οποία έχει κόρες ηλικίας 13 και 16 ετών και επομένως είναι επιλέξιμες να κάνουν το m-volιο, σημείωσε ότι καμία από τις δύο δεν “θέλει να το κάνει”.

“Δεν έχουμε πληροφορίες. Δεν μπορούν να μας πουν εάν τα τρυπήματα προκαλούν καρκίνο ή τύφλωση και ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;” είπε

Η Daily Exposé πρόσθεσε:

Αφού εξέτασε τα δεδομένα ασφάλειας, η Μικτή Επιτροπή M-volιασμού και Ανοσοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ M-VOLΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΦΗΒΟΙ, προτείνει να μην m-volιάζονται παιδιά και νεαροί εφήβοι, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Σύμφωνα με το σύστημα κίτρινης κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου – ένα εθελοντικό πρόγραμμα όπου οι γιατροί καταγράφουν ύποπτες παρενέργειες φαρμάκων και m-volίων – υπήρξαν 2.546 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μεταξύ των κάτω των 18 ετών έως τις 22 Δεκεμβρίου του περασμένου Δεκεμβρίου. Υπολογίζεται ότι το σχήμα καταγράφει μόλις το 10 % των ανεπιθύμητων ενεργειών και των παρενεργειών.

Εν τω μεταξύ, μια συγκλονιστική γερμανική ανάλυση από πολλές χώρες διαπίστωσε πρόσφατα ότι υπήρξαν “χιλιάδες” περισσότεροι “θάνατοι καθημερινά” από τα m-volια για τον COVID-19 από ό,τι παραδέχονται οι κυβερνήσεις, παρόλο που τα ίδια καθεστώτα συνεχίζουν να απαιτούν από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους όχι μόνο να m-volιαστούν αλλά και να λάβουν ενισχυτικές δόσεις για τον COVID.

Η ανάλυση του καθηγητή Christof Kuhbandner του Πανεπιστημίου του Regensburg δείχνει αυτό που περιέγραψε ως μια “εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση” στην οποία εμπλέκονται “χιλιάδες” άνθρωποι που “πεθαίνουν από το m-volιο καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουμε”, σύμφωνα με δημοσιευμένη έκθεση.

Τα δεδομένα θνησιμότητας, τα οποία συγκεντρώθηκαν από την Αυστρία, τη Γερμανία, το Ισραήλ και τη Βρετανία, συγκεντρώθηκαν σε μια αυστριακή ανάλυση που μεταδόθηκε από το servus.tv αφότου ο Kuhbandner “έτυχε να συναντήσει μια πρόσφατη προτυπωμένη μελέτη στο περιοδικό ResearchGate, όπου οι συγγραφείς εξέτασαν την Έκθεση επιτήρησης της θνησιμότητας m-volίων του Βρετανικού ONS”, συνεχίζει η έκθεση.

“Ο καθηγητής Kuhbandner σημείωσε ότι κάτι πολύ ασυνήθιστο συνέβαινε και εξέτασε την τάση και για την ηλικιακή ομάδα 80+. Ακολουθούν τα οικόπεδα και για τις τρεις ηλικιακές ομάδες. Οι κορυφές και οι θάνατοι αντισταθμίστηκαν”, πρόσθεσε η έκθεση.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν:

Τα προηγούμενα χρόνια, καθεμία από τις ομάδες 60-69, 70-79 και 80+ έχει κορυφές θνησιμότητας ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του έτους (συμπεριλαμβανομένου του 2020 όταν όλες υπέστησαν την κορύφωση του Απριλίου Covid την ίδια στιγμή). Ωστόσο, το 2021, κάθε ηλικιακή ομάδα έχει κορυφές θνησιμότητας χωρίς Covid για τους μη m-volιασμένους, σε διαφορετική χρονική στιγμή, δηλαδή τη στιγμή που τα προγράμματα εισαγωγής m-volιασμού για αυτές τις κοόρτες φθάνουν στο αποκορύφωμα”.

Φαίνεται μάλλον προφανές τώρα ότι οι δυτικές “δημοκρατίες” λειτουργούν μυστικά όταν πρόκειται για την πανδημία, αποκρύπτοντας σκόπιμα δεδομένα και αρνητικά αποτελέσματα προκειμένου να συνεχίσουν να προωθούν μια αυταρχική ατζέντα που περιλαμβάνει τη δηλητηρίαση ευάλωτων, “AΚΡΙΒΩΝ” (!!!!!!!!!!!) ΠΟΛΙΤΩΝ (όπως εκείνοι που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν προϋπάρχουσες παθήσεις) ώστε να μπορούν να τους αφανίσουν.

Όταν επιτέλους περισσότεροι άνθρωποι καταλάβουν τι συμβαίνει, θα υπάρξει δικαιοσύνη για τους εγκληματίες “ηγέτες” που διέπραξαν το έγκλημα της “πανδημίας”.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

NaturalNews.com

DailyExpose.uk

Submit a correction >>

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 218


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα