Βρε βρε ο εισαγγελέας με τις “ροζ εμπλοκές” παρεμβαίνει σε βάρος των γονέων που αρνούνται να υποταχθούν!

Βρε βρε ο εισαγγελέας με τις “ροζ εμπλοκές” παρεμβαίνει σε βάρος των γονέων που αρνούνται να υποταχθούν!

21 Σεπτεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,473
Μοίρασέ το

 

Παρέμβαση αντιεισαγγελίας Αρείου Πάγου κατά των γονέων που διεκδικούν τα συνταγματικά δικαιώματα των παιδιών τους

Να σημειώσουμε ότι με αυτή την παρέμβαση η αντιεισαγγελία του Αρείου Πάγου παίρνει θέση και ουσιαστικά κατατάσσει αυτούς τους γονείς σε “ειδική κατηγορία πολιτών” που δεν έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.

 

Βρε βρε, τι γίνεται με τις “ροζ εμπλοκές”… κουνούν το χέρι στους γονείς που αντιστέκονται…

Υποθέτω πως αντιλαμβάνεστε τι σηματοδοτεί αυτό.

ΑΥΤΑ “ΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ” ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ζαχαρή, άνοιξες μόνος σου την πόρτα της ΚΟΛΑΣΗΣ.

Θα σου έλεγα ν’ ακούσεις την συνέντευξη του Μπάχντι, αλλά με τόσο ΔΙΑΒΟΛΟ μέσα σου, θα την απορρίψεις.

Εσείς οι… “λειτουργοί” της “δικαιοσύνης”, επιλέξατε στρατόπεδο… αυτό του ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

Η ΝΕΜΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Εύχομαι και προσεύχομαι να κρατώ μαζί της τη σπάθα που θα σας πάρει τα κεφάλια.

Υ.Γ.3. Τι εστί Ζαχαρής, διαβάστε το εδώ

 

 

 

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι αντιδράσεις γονέων, που ζητούσαν εφαρμογή των συνταγματικών τους δικαιωμάτων στα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας ακόμα και μηνύσεις σε βάρος εκπαιδευτικών αναφορικά με τα μέτρα που θεσμοθετεί η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη για τον COVID-19.

Ειδικότερα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής παρήγγειλε στους κατά τόπους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικών όλης της χώρας να διερευνήσουν και μάλιστα τάχιστα: “Εάν οι ενέργειες των αντιεμβολιαστών-αρνητών συνιστούν αξιόποινες πράξεις και, σε καταφατική περίπτωση, να ενεργήσουν όπως ο νόμος ορίζει”.

Μάλιστα, ο κ. Ζαχαρής ζητεί από τους συναδέλφούς του, λόγω της σοβαρότητας των εν λόγω υποθέσεων, η παρέμβασή τους να είναι άμεση και συνεχής, με στόχο την τήρηση των νόμων και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Να σημειώσουμε ότι με αυτή την παρέμβαση η αντιεισαγγελία του Αρείου Πάγου παίρνει θέση και ουσιαστικά κατατάσσει αυτούς τους γονείς σε “ειδική κατηγορία πολιτών” που δεν έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.

 

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσε η τοποθέτηση της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου στη Βουλή, με το ερώτημα: «Ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστών, επειδή τηρούν τα πρωτόκολλα;».

 

Πηγή

Προβολές : 1,473


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα