Γερμανοί Γιατροί Ανακαλύπτουν “εκπληκτικές” Προσμίξεις στο “εμβόλιο” COVID

Γερμανοί Γιατροί Ανακαλύπτουν “εκπληκτικές” Προσμίξεις στο “εμβόλιο” COVID

20 Ιανουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:850
Μοίρασέ το

 

Τον Αύγουστο, η Ιαπωνία ανέστειλε το εμβόλιο Moderna, αφού βρέθηκαν ξένα υλικά στο εμβόλιο του κοροναϊού. Σύμφωνα με το Nikkei Asia, η ουσία βρέθηκε να αντιδρά στους μαγνήτες. Όπως αναφέρεται στο RAIR Foundation USA, η Ιαπωνία υπήρξε εξαιρετικά διαφανής με τον χειρισμό του εμβολίου κατά του κοροναϊού, σεβόμενη παράλληλα την αυτονομία των πολιτών της.

Η Dr. Carrie Madej, παθολόγος, ανακάλυψε επίσης ξένα αντικείμενα μετά τη μελέτη των ενέσεων, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων που έμοιαζαν με “γραφένιο” και “ένα πλοκαμωτό, κινούμενο πλάσμα που έμοιαζε με οργανισμό στο εμβόλιο Moderna”.

 

 

 

Θα θυμίσω στους αναγνώστες των attikanea.info, τρία άρθρα φωτιά που ανάρτησα πριν τρείς μήνες και θα αντιληφθείτε το μέγεθος ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που έχει συντελεστεί σε βάρος της ανθρωπότητας.

 

(ΛΕΡΝΑΙΑ)ΥΔΡΑ- ο βιοσυνθετικος ΕΦΙΑΛΤΗΣ που ετοιμαζαν εδω και 30 χρονια… ΑΘΑΝΑΣΙΑ, Ή ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ;;; (βίντεο)

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. Βίντεο για γερά νεύρα! Ποιος απο την εγκληματική συμμορία πολιτικών και ακαταδίωκτων, θα ανατρέψει αυτή την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;;; (Βίντεο)

 
Τι φρικιαστικό κόσμο μας ετοιμάζουν;;; Ενώνουμε τα στοιχεία και καταλήγουμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ!(βίντεο)

Κι αυτά τα στοιχεία, δεν τα είδε κανένας εισαγγελέας, καμιά ένωση δικαστών και εισαγγελέων, και καμιά ένωση δικηγόρων…

Δεν τα είδαν όμως και οι χιλιάδες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ “ΓΙΑΤΡΟΙ”, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.

Και φυσικά, δεν τα είδε κανένα μνπν από τους ακαταδίωκτους, κανένας από τους κλμπρδς ρασοφόρους, δεν τα διάβασε κανένα από τα πρόβατα που έτρεξαν να μπολιαστούν και να μπολιάσουν και τα παιδιά τους…

Όταν και εάν αυτός ο εφιάλτης τελειώσει, δεν πρέπει να στηθούν ούτε λαϊκά δικαστήρια, ούτε καρμανιόλες…

Όλοι όσοι συνέβαλαν σ’ αυτόν τον εφιάλτη, θα πρέπει να υποστούν τα μαρτύρια της Ιεράς Εξέτασης, πριν εκτελεστούν, ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

(Natural News) Μια ομάδα Γερμανών γιατρών και ερευνητών είναι οι τελευταίοι σε μια σειρά ανεξάρτητων επιστημόνων που ανακάλυψαν σημαντικές προσμίξεις στα εμβόλια COVID-19 καθώς και στο αίμα των εμβολιασμένων ατόμων.

Όπως ανέφερε το Ίδρυμα RAIR, οι παθολόγοι παρουσίασαν μια ανάλυση με βίντεο και φωτογραφίες του εμβολίου κατά τη διάρκεια μιας συγκλονιστικής αλλά ελάχιστα δημοσιοποιημένης συνέντευξης Τύπου τον Σεπτέμβριο, ένα απόσπασμα της οποίας μεταφράστηκε για λογαριασμό του οργανισμού.

Σύμφωνα με το βίντεο και την παρουσίαση, ανακαλύφθηκαν ξένα αντικείμενα στα εμβόλια μαζί με το αίμα ορισμένων ατόμων που έλαβαν τα εμβόλια.

https://rairfoundation.com/bombshell-german-doctors-find-astonishing-impurities-in-covid-vaccine-video/

“Η συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση οργανώθηκε από το Stiftung Corona-Ausschuss, το οποίο μπορεί να περιγραφεί χονδρικά ως το αντίστοιχο της Γερμανίας με το αμερικανικό Frontline Doctors. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αξιοσημείωτη παρουσίασή τους κατακεραυνώθηκε από τα γερμανικά καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης”, συνεχίζει η έκθεση του ιδρύματος.

Την παρουσίαση διηύθυναν ο Dr. Arne Burkhardt, ο οποίος ήταν “επικεφαλής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Reutlingen για 18 χρόνια και στη συνέχεια εργάστηκε ως παθολόγος σε ιδιωτικό ιατρείο”, καθώς και ο Dr. Walter Lang, ο οποίος “εργάστηκε ως παθολόγος στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερου από το 1968 έως το 1985″ πριν ιδρύσει ιδιωτικό παθολογικό ινστιτούτο στο Ανόβερο, και ο Dr. Werner Birkholz, πρώην καθηγητής ηλεκτρολόγος μηχανικός που επικεντρώθηκε στη διαχείριση κινδύνων και την ποιότητα στο Πανεπιστήμιο Jacobs στη Βρέμη.

Η Dr. Ute Langer, χειρουργός, έκανε τις συστάσεις.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, οι ερευνητές πραγματοποίησαν ανάλυση “περισσευούμενων εμβολίων από την εταιρεία BioNTech-Pfizer, μερικά από τα οποία αποκάλυψαν κάτι που “φαίνεται να είναι ένα αντικείμενο κατασκευασμένο με ακρίβεια”.

(Credit: RAIR Foundation) https://rairfoundation.com/bombshell-german-doctors-find-astonishing-impurities-in-covid-vaccine-video/

Επιπλέον, οι ερευνητές βρήκαν “σκουλήκια” που φαίνεται να έχουν “εκκολαφθεί” μέσα στον ορό του εμβολίου.

(Credit: RAIR Foundation) https://rairfoundation.com/bombshell-german-doctors-find-astonishing-impurities-in-covid-vaccine-video/

Οι Γερμανοί γιατροί και ερευνητές δεν είναι οι μόνοι που ανακάλυψαν ξένα αντικείμενα μέσα στα εμβόλια COVID-19, σύμφωνα με το ίδρυμα:

  •    Τον Αύγουστο, η Ιαπωνία ανέστειλε το εμβόλιο Moderna, αφού βρέθηκαν ξένα υλικά στο εμβόλιο του κοροναϊού. Σύμφωνα με το Nikkei Asia, η ουσία βρέθηκε να αντιδρά στους μαγνήτες. Όπως αναφέρεται στο RAIR Foundation USA, η Ιαπωνία υπήρξε εξαιρετικά διαφανής με τον χειρισμό του εμβολίου κατά του κοροναϊού, σεβόμενη παράλληλα την αυτονομία των πολιτών της.
  •    Η Dr. Carrie Madej, παθολόγος, ανακάλυψε επίσης ξένα αντικείμενα μετά τη μελέτη των ενέσεων, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων που έμοιαζαν με “γραφένιο” και “ένα πλοκαμωτό, κινούμενο πλάσμα που έμοιαζε με οργανισμό στο εμβόλιο Moderna”.

Επίσης, σύμφωνα με ένα νήμα στο Twitter που αναρτήθηκε τον Οκτώβριο, στα εμβόλια βρέθηκαν σωματίδια, “συσσωματώσεις σωματιδίων” και “δομές που μοιάζουν με ίνες”, μερικές από τις οποίες περιείχαν “διακλαδώσεις” και μια “δομή που μοιάζει με δακτύλιο”.

“Τα ευρήματα βασίστηκαν σε μια “μικροσκοπική ανάλυση” του δείγματος του εμβολίου κοροναϊού της Pfizer-BioNTech”, ανέφερε το Ίδρυμα RAIR, προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με έναν επιστήμονα που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 100 φορές σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, όπως το New England Journal of Medicine και το The Lancet, η ανάλυση έγινε “με μικροσκόπιο φωτεινού πεδίου και μικροσκόπιο αντίθεσης φάσης”, ενώ “εφαρμόστηκαν αυστηρά επιστημονικά και υγειονομικά πρότυπα”.

(Δείτε την πλήρη απομαγνητοφώνηση του συνεδρίου εδώ)

Τι έχουν βάλει αυτοί οι άνθρωποι σε αυτά τα εμβόλια; Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι καθαρά, σε καμία περίπτωση.


Πηγές:

RAIRFoundation.com

NaturalNews.com

—————

Δικτυογραφία:

SHOCK: German physicians discover “astonishing” impurities in COVID “vaccine”

https://www.naturalnews.com/2022-01-12-german-physicians-find-impurities-in-covid-vaccine.html#

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 850


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα