Τι φρικιαστικό κόσμο μας ετοιμάζουν;;; Ενώνουμε τα στοιχεία και καταλήγουμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ!(βίντεο)

Τι φρικιαστικό κόσμο μας ετοιμάζουν;;; Ενώνουμε τα στοιχεία και καταλήγουμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ!(βίντεο)

18 Νοεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,217
Μοίρασέ το

 

Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Κάτω από το κρανίο βρίσκεται το επόμενο σύνορο.

«Χρησιμοποιώντας τη σκέψη για τον έλεγχο των μηχανών. Οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή μπορούν να αλλάξουν αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος

Το πρόβλημά μας είναι πως δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε, ή δεν έχουμε τη δυνατότητα να ενώνουμε τα στοιχεία και τα δεδομένα, ώστε να έχουμε ολόκληρο το μέχρι τώρα πακέτο ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πάμε λοιπόν, έστω και περιληπτικά, να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ, γιατί μόνον έτσι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Κάνοντας κλικ στις παρακάτω αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,  και στη συνέχεια διαβάζοντας την παρούσα ανάρτηση, θα αντιληφθείτε πως συνδέονται τα σατανικά σχέδια των παγκόσμιων ψυχοπαθών που θέλουν αφενός μεν να αφανίσουν τα 3/4 της ανθρωπότητας, αφετέρου να μεταλλάξουν και να ελέγξουν πλήρως το εναπομείναν 1/4.

1.Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ (HYDRA VULGARIS)  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID!

 

2.ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. Βίντεο για γερά νεύρα! Ποιος απο την εγκληματική συμμορία πολιτικών και ακαταδίωκτων, θα ανατρέψει αυτή την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;;; (Βίντεο)

 

3.Tα Τεστ PCR και η Ατζέντα Αποπληθυσμού. (Προκαλούν ανατριχίλα οι νέες αποκαλύψεις. Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.)

4. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και τους εισαγγελείς της Ελλάδας: ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. (βίντεο)

 

5. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ! ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ DR. DAVID MARTIN! ” ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΥΤΟΙ”: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (βίντεο)

Αυτές και μόνον αυτές τις αναρτήσεις αν ενώσετε διαβάζοντάς τες, μαζί μ’ αυτή που ακολουθεί, θα έχετε όλο το πακέτο των σατανικών σχεδίων των υπανθρώπων, για όσα μας περιμένουν.

Το ανθρώπινο γένος βρίσκεται σε πορεία αντίστροφης μέτρησης και αυτό δεν είναι ούτε τρομοκρατία ούτε καταστροφολογία.

Είναι η ωμή πραγματικότητα στον παρανοϊκό ανάποδο κόσμο που έρχεται με απίστευτη ταχύτητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αντί να ασχοληθώ με την επικαιρότητα που έχει στα πρωτοσέλιδα … “τελείως τυχαία”, από μπάτσελορ πάρτυ με τσούλες, έως δημιουργία νέων μπατριωτικών κομμάτων, και συλλήψεις δικηγόρων, (ποιό “τυχαία” δεν γίνεται), ώστε αφενός μεν ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,  να σπρώχνει το ενδιαφέρον του κόσμου στα μικρά και στα ασήμαντα, αντί στα μεγάλα και στα σημαντικά, προτιμώ να δίνω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, τροφή για σκέψη.

 

Υ.Γ.2. Σας προτείνω να διαβάσετε και τα ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για τον κόσμο που μας ετοιμάζουν άρθρα, της κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα, που μπορείτε να αναζητήσετε εδώ ή στο προσωπικό της ιστολόγιο aperopia

 

Δρ Rafael YUSTE: «Μπορούμε να διαβάσουμε ολόκληρη τη νευρική δραστηριότητα μιας ΥΔΡΑΣ [Hydra Vulgaris] και να τροποποιήσουμε τη συμπεριφορά της. Στο μέλλον, ίσως και στον άνθρωπο»

 

Ο νευροεπιστήμονας Rafael Yuste, καθηγητής βιολογικών επιστημών, διευθυντής του Κέντρου Νευροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, και η ομάδα του από την Κολούμπια κατέγραψαν τη δραστηριότητα κάθε νευρώνα σε ένα ζώο που σχετίζεται με τις μέδουσες που ονομάζεται Ύδρα (Hydra Vulgaris) το 2017.

Προφανώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ πιο περίπλοκος από την Ύδρα, αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, επειδή, αφού ξέρουμε πώς να διαβάζουμε τον νευρωνικό κώδικα, είναι επίσης δυνατό να τον γράψουμε.

«Κατά μία έννοια θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι προσπαθούμε να διαβάσουμε το μυαλό της Ύδρας επειδή μπορούμε να μετρήσουμε τη δραστηριότητα κάθε νευρώνα στην Ύδρα, από τη συμπεριφορά της».

Ο καθηγητής Rafael Yuste είπε σε μια συνέντευξη βίντεο στο “The Economist” το 2018:

“Μπορούμε να εισάγουμε σκέψεις σε μια Ύδρα;
Μπορούμε να γράψουμε ένα μοντέλο δραστηριότητας και να αλλάξουμε τη συμπεριφορά του ζώου. Προσπαθούμε να το κάνουμε στην Ύδρα και προσπαθούμε να το κάνουμε σε ποντίκια. Μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει με ανθρώπους στο μέλλον».

Το περιοδικό Economist έγραψε τον Ιανουάριο του 2018:

«Χρησιμοποιώντας τη σκέψη για τον έλεγχο των μηχανών. Οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή μπορούν να αλλάξουν αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος

Οι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ συχνά διαφημίζονται ως μεταμορφωτικές. Για τον William Kochevar, ο όρος είναι δικαιολογημένος. Ο Kochevar είναι παράλυτος κάτω από τους ώμους του μετά από ένα ατύχημα με ποδήλατο, αλλά κατάφερε να τραφεί από το χέρι του.

Αυτό το αξιοσημείωτο κατόρθωμα οφείλεται εν μέρει στα ηλεκτρόδια, που εμφυτεύονται στο δεξί χέρι, που διεγείρουν τους μύες. Αλλά η πραγματική μαγεία είναι πιο ψηλά. Ο Kochevar μπορεί να ελέγξει το χέρι του χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σκέψης.

Η πρόθεσή του να κινηθεί αντανακλάται στη νευρική δραστηριότητα στον κινητικό φλοιό του. Αυτά τα σήματα λαμβάνονται από τα εμφυτεύματα στον εγκέφαλό του και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε εντολές για την ενεργοποίηση των ηλεκτροδίων στα χέρια του.

Η ικανότητα αποκωδικοποίησης της σκέψης με αυτόν τον τρόπο μπορεί να φαίνεται σαν επιστημονική φαντασία. Αλλά οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή (BCI – Brain–computer interface) όπως το σύστημα BrainGate που χρησιμοποιεί ο Kochevar παρέχουν στοιχεία ότι ο έλεγχος του νου μπορεί να λειτουργήσει.

Οι ερευνητές είναι σε θέση να πουν ποιες λέξεις και εικόνες έχουν ακούσει και δει οι άνθρωποι μόνο από τη νευρική δραστηριότητα. Οι πληροφορίες μπορούν επίσης να κωδικοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν για την τόνωση του εγκεφάλου.

Πάνω από 300.000 άνθρωποι έχουν κοχλιακά εμφυτεύματα, τα οποία τους βοηθούν να ακούν μετατρέποντας τον ήχο σε ηλεκτρικά σήματα και στέλνοντάς τα στον εγκέφαλο. Οι επιστήμονες «έγχυσαν» δεδομένα στα κεφάλια των πιθήκων, δίνοντάς τους οδηγίες να εκτελούν ενέργειες μέσω ηλεκτρικών παλμών.

Όπως εξηγεί το Technology Quarterly σε αυτό το τεύχος, ο ρυθμός της έρευνας της BCI και το εύρος των φιλοδοξιών της αυξάνονται.

Τόσο ο αμερικανικός στρατός όσο και η Silicon Valley έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται στον εγκέφαλο.

Το Facebook ονειρεύεται την πληκτρολόγηση από σκέψη σε κείμενο.

Η Kernel, μια startup, έχει 100 εκατομμύρια δολάρια να ξοδέψει στη νευροτεχνολογία.

Ο Elon Musk δημιούργησε μια εταιρεία που ονομάζεται Neuralink και πιστεύει ότι για να επιβιώσει η ανθρωπότητα από την έλευση της τεχνητής νοημοσύνης, χρειάζεται αναβάθμιση.

Οι επιχειρηματίες φαντάζονται έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν τηλεπαθητικά, μεταξύ τους και με μηχανές ή να αποκτήσουν υπεράνθρωπες ικανότητες, όπως η ακοή σε πολύ υψηλές συχνότητες.

Αυτές οι υπεράνθρωπες δυνάμεις, αν ποτέ υλοποιηθούν, απέχουν δεκαετίες.

Αλλά πολύ πριν από αυτό, οι BCI θα μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα σε αξιόλογες νέες εφαρμογές.

Φανταστείτε να διεγείρετε τον οπτικό φλοιό για να βοηθήσετε τους τυφλούς, να δημιουργήσετε νέες νευρικές συνδέσεις σε θύματα εγκεφαλικού ή να παρακολουθείτε τον εγκέφαλο για σημάδια κατάθλιψης.

Μετατρέποντας την ενεργοποίηση των νευρώνων σε πόρο προς εκμετάλλευση, οι BCI μπορούν να αλλάξουν την ιδέα του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Αυτό το συναίσθημα της σκέψης

Οι σκεπτικιστές κοροϊδεύουν.

Η μεταφορά ιατρικών BCI από το εργαστήριο στην κλινική πράξη αποδείχθηκε πολύ δύσκολη.

Το σύστημα BrainGate που χρησιμοποιούσε ο Kochevar αναπτύχθηκε πριν από μια δεκαετία, αλλά μόνο λίγοι άνθρωποι το έχουν δοκιμάσει.

Η μετατροπή των εμφυτευμάτων σε καταναλωτικά προϊόντα είναι ακόμη πιο δύσκολο να φανταστεί κανείς. Το μονοπάτι προς το mainstream μπλοκάρεται από τρία τρομερά εμπόδια: τεχνολογικό, επιστημονικό και εμπορικό.

Ξεκινήστε με την τεχνολογία. Οι μη επεμβατικές τεχνικές, όπως το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) αγωνίζονται να συλλέξουν εγκεφαλικά σήματα υψηλής ανάλυσης μέσω των μεσαίων στιβάδων του δέρματος, των οστών και της μεμβράνης.

Έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος στα καλύμματα EEG που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας ή τον έλεγχο βιομηχανικών ρομπότ χρησιμοποιώντας τη σκέψη.

Αλλά τουλάχιστον προς το παρόν, οι πιο φιλόδοξες εφαρμογές απαιτούν εμφυτεύματα που μπορούν να αλληλοεπιδράσουν άμεσα με τους νευρώνες.

Και οι υπάρχουσες συσκευές έχουν πολλά μειονεκτήματα.

Περιλαμβάνουν καλώδια που περνούν μέσα στο κρανίο, προκαλούν ανοσολογικές αντιδράσεις, επικοινωνούν μόνο με μερικές εκατοντάδες από τα 85 δισεκατομμύρια νευρώνες στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα. Με τη βοήθεια της προόδου στη σμίκρυνση και την αυξημένη υπολογιστική ισχύ, γίνονται προσπάθειες για την κατασκευή ασφαλών ασύρματων συστημάτων ικανών να επικοινωνούν με εκατοντάδες χιλιάδες νευρώνες.

Μερικά από αυτά ερμηνεύουν τα ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου και άλλοι πειραματίζονται με το φως, μαγνητισμό και υπερήχους.

Το τεχνολογικό εμπόδιο.

Ο εγκέφαλος είναι ακόμα ένας ξένος τόπος.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ελάχιστα για το πώς ακριβώς λειτουργεί, ειδικά όταν πρόκειται για περίπλοκες λειτουργίες όπως ο σχηματισμός μνήμης.

Η έρευνα είναι πιο προηγμένη σε ζώα, αλλά τα πειράματα σε ανθρώπους είναι δύσκολα.

Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, ορισμένα μέρη του εγκεφάλου, όπως ο κινητικός φλοιός, είναι καλύτερα κατανοητός.

Ούτε απαιτείται πάντα πλήρης γνώση.

Η μηχανική μάθηση μπορεί να αναγνωρίσει μοτίβα νευρικής δραστηριότητας.

Ο ίδιος ο εγκέφαλος είναι σε θέση να ελέγχει το BCIs με εξαιρετική ευκολία.

Και η νευροτεχνολογία θα αποκαλύψει περισσότερα μυστικά από τον εγκέφαλο.

Με μια τρύπα στο κεφάλι

Το τρίτο εμπόδιο περιλαμβάνει πρακτικά εμπόδια στην εμπορευματοποίηση.

Χρειάζεται χρόνος, χρήμα και τεχνογνωσία για να λάβουν έγκριση ιατρικές συσκευές.

Και οι εφαρμογές καταναλωτών θα απογειωθούν μόνο εάν εκτελούν μια λειτουργία που οι άνθρωποι βρίσκουν χρήσιμη.

Ορισμένες από τις εφαρμογές διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή δεν είναι απαραίτητες – ένας καλός φωνητικός βοηθός είναι ένας ευκολότερος τρόπος για να πληκτρολογήσετε χωρίς δάχτυλα από ένα εμφύτευμα εγκεφάλου, για παράδειγμα.

Ακόμη και η ιδέα των καταναλωτών για κρανιοτομές φαίνεται τραβηγμένη.

Ωστόσο, τα εμφυτεύματα εγκεφάλου είναι ήδη μια καθιερωμένη θεραπεία για ορισμένες καταστάσεις.

Περίπου 150.000 άνθρωποι λαμβάνουν βαθιά εγκεφαλική διέγερση μέσω ηλεκτροδίων για να τους βοηθήσουν να ελέγξουν τη νόσο του Πάρκινσον.

Η εκλεκτική χειρουργική επέμβαση μπορεί να γίνει ρουτίνα, όπως δείχνουν οι οφθαλμικές επεμβάσεις με λέιζερ.

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι η πορεία προς το μέλλον που οραματίζονται οι πρωτοπόροι της νευροτεχνολογίας είναι επίπονη αλλά εφικτή.

Όταν η ανθρώπινη εφευρετικότητα εφαρμόζεται σε ένα πρόβλημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, δεν είναι συνετό να ποντάρουμε εναντίον του.

Μέσα σε λίγα χρόνια, οι βελτιωμένες τεχνολογίες θα μπορούσαν να ανοίξουν νέα κανάλια επικοινωνίας με τον εγκέφαλο.

Πολλές από τις πρώτες εφαρμογές υπόσχονται αναμφίβολα κίνηση και αποκατάσταση των αισθήσεων.

Αλλά καθώς οι χρήσεις κινούνται προς την αύξηση των δεξιοτήτων, τόσο για στρατιωτικούς σκοπούς όσο και μεταξύ των καταναλωτών, θα προκύψουν ορισμένες ανησυχίες.

Η ιδιωτικότητα είναι προφανής: το καταφύγιο μιας εσωτερικής φωνής μπορεί να εξαφανιστεί.

Η ασφάλεια είναι ένα άλλο: εάν ένας εγκέφαλος είναι προσβάσιμος στο Διαδίκτυο, μπορεί επίσης να χακαριστεί.

Η ανισότητα είναι ένα τρίτο: η πρόσβαση σε υπεράνθρωπες γνωστικές ικανότητες θα μπορούσε να είναι πέρα από κάθε άλλο παρά για μια ελίτ που θα αυτό-διαιωνίζεται.

Οι ηθικολόγοι έχουν ήδη αρχίσει να παλεύουν με ζητήματα ταυτότητας και αντιπροσωπείας που προκύπτουν όταν μια μηχανή βρίσκεται στον νευρικό κύκλο.

Αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι επείγουσες.

Αλλά η μεγαλύτερη ιστορία είναι ότι δεν είναι καν στο βασίλειο της καθαρής φαντασίας.

Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Κάτω από το κρανίο βρίσκεται το επόμενο σύνορο.

 

Δρ Rafael YUSTE – «Hydra Vulgaris – Μπορούμε να τροποποιήσουμε τη συμπεριφορά της» – Μετανθρωπισμός

Πηγή 1
https://www.economist.com/leaders/2018/01/04/using-thought-to-control-machines

Πηγή 2
https://www.economist.com/leaders/2018/01/04/using-thought-to-control-machines

Πηγή 3
https://www.cell.com/current-biology/fulltext/S0960-9822(17)30220-8?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0960982208%D330thow

Πηγή 4
http://uwin.washington.edu/2018/12/03/uwin-visiting-scientist-rafael-yuste-2018-eliasson-global-leadership-prize/

ΠΗΓΕΣ: The Thing – Hydra Vulgaris

Hydra vulgaris
https://en.wikipedia.org/wiki/Hydra_vulgaris

The “Immortal” Hydra
https://biology.ucdavis.edu/research/model-organisms/hydra

The Undying Hydra: A Freshwater Mini-Monster That Defies Aging | Deep Look
https://www.youtube.com/watch?v=ITVfXHrfudw&t=4s

Hydra: Stretchy, Speedy, & Probably Immortal
https://www.youtube.com/watch?v=jnD_YitEk5M

Generation of Transgenic Hydra by Embryo Microinjection
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4828061/

Ancora un Organismo parassita soprannominato “The Thing” trovato nei vaccini COVID | Dr. Franc Zalewski: “Ecco perché c’è il grafene”
https://www.databaseitalia.it/ancora-un-organismo-parassita-soprannominato-the-thing-trovato-nei-vaccini-covid-dr-franc-zalewski-ecco-perche-ce-il-grafene/

Hydra Vulgaris: quando il mito diventa realtà
https://www.databaseitalia.it/hydra-vulgaris-quando-il-mito-diventa-realta/

Dr. Carrie Madej: First U.S. Lab Examines “Vaccine” Vials, HORRIFIC Findings Revealed
https://rumble.com/vn482j-dr.-carrie-madej-first-u.s.-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-re.html

Observations of Possible Microbiota in COVID mRNA Vaccines by Dr. Pablo Campra Madrid
https://www.orwell.city/2021/10/microbiota.html

THE THING ! ANOTHER ‘LIFE FORM’ IN THE 666 COVID VAX VIALS (DR. MARC ZALEWKSI)
https://www.bitchute.com/video/VuTfxzOQuP02/

Transgenic Hydras & Parasites A Biological Weapons System For Rapid Human Cloning
https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/11/01/transgenic-hydras-parasites-a-biological-weapons-system-for-rapid-human-cloning/

STEW PETERS WITH DR. ARIYANA LOVE – Vaxx Hydra Rapid Human Cloning
https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/11/03/stew-peters-with-dr-ariyana-love-vaxx-hydra-rapid-human-cloning/

 

 

Προβολές : 1,217


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα