Για να μην τρέφουμε αυταπάτες και  ψευδαισθήσεις... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (βίντεο)

Για να μην τρέφουμε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (βίντεο)

4 Φεβρουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,406
Μοίρασέ το

 

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΚΟΝΒΟΪ, ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ILLUMINATI, SIMPSONS, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ).

 

Τα γράφουμε χρόνια κάποιοι… αλλά ήμασταν “συνωμοσιολόγοι”…ήμασταν “υπερβολικοί”…

Αρκεί κάποιος να διαβάσει τα Πρωτόκολλα της Σιών και θα αντιληφθεί ποιό είναι το μέλλον του πλανήτη γη…

“Αι τεκτονικοί στοαί διευθύνονται υπο των Ιουδαίων οι οποίοι κατευθύνουσι τας εκδηλώσεις και την προπαγάνδαν αυτών.

Οι χριστιανικοί Λαοί θα είναι ημέραν τινά τόσον απογοητευμένοι, ώστε θα απαιτήσωσιν υπερκυβέρνησιν παγκοσμίαν, πηγάζουσαν εκ του Ιουδαϊσμού.

Ιδιαίτεροι πόλεμοι και μία παγκόσμιος ρήξις, ην ο Ισραήλ θα δυνηθή να εξαπολύση, θα επισπεύσωσι την βασιλείαν αυτού.

Η ιουδαϊκή μοναρχία θα αντικαταστήση την φιλελευθερίαν των χριστιανικών Κρατών.

Όλαι αι θρησκείαι θα καταργηθώσι πλην της του Μωϋσέως (δηλ. του Ταλμούδ).”

Λυπάμαι, αλλά θα ταυτιστώ απόλυτα και με το προφητικό άρθρο του δικηγόρου Δημήτρη Δασκαλάκη (εδώ) που ανάρτησα πριν λίγες ώρες και  με το παρακάτω άρθρο της Άννας Παγκράτη, γιατί όσο τραγική κι αν είναι η αλήθεια, θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε κατάμουτρα.

Και δεν είναι τυχαία η πρώτη φωτογραφία που επέλεξα, καθώς Χίτλερ και Στάλιν, ήταν πιόνια των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ και αιματοκύλησαν τους λαούς…

Πλέον οι ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΙ και οι ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΟΙ, έχουν γεμίσει την ανθρωπότητα σε θέσεις πολιτικής – θρησκευτικής ηγεσίας… και αιματοκυλούν την ανθρωπότητα…

Βέβαια, υπάρχει και μια ελπίδα στο τέλος του σκοτεινού τούνελ που θα ζήσουμε για τα επόμενα τρία τέσσερα χρόνια…

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ… σε μια παγκόσμια κοινωνία που έχει χάσει τελείως τον δρόμο της…

Ας φροντίσουμε να έχουμε μέσα μας Πίστη στον Μοναδικό Θεό, όπως μας είπαν οι παλιοί προφήτες μας και ας προσπαθήσουμε ν’ αντέξουμε για να δούμε το ΦΩΣ ΤΟΥ.

Πριν απ’ Αυτό όμως, ας δούμε μέσα μας… κι ας γίνουμε έστω και δόκιμοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα το επαναλάβω γι αυτούς που το παίζουν ή νομίζουν πως είναι χριστιανοί και έχουν το θράσος να με εγκαλούν, να διαβάσουν τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ:

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΜΩΫΣΗ.

 

Πολλοί είναι εκείνοι, που βιάστηκαν, να ενθουσιαστούν και να πανηγυρίσουν με την “επανάσταση” στον Καναδά, με τους “ηρωικούς” φορτηγατζήδες, που είχαν τα “κότσια”, να τα βάλουν με το νεοταξίτικο τέρας της υποχρεωτικότητας και να σχηματίσουν ένα ατέλειωτο κονβόι, που στο άκουσμά του και μόνο το (οπισθοψυχαγωγούμενο;) τσιράκι της αλήτ, που ακούει στο όνομα Τριντό, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για άλλη γη, για άλλα μέρη.

Και γιατί να μην ενθουσιαστούν άλλωστε; Αφού μετά από δύο χρόνια υγειονομικής χούντας οι αντοχές και η υπομονή εξαντλούνται και όσοι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα είναι τουλάχιστον στα κάγκελα. Γ….ται ο Κούλης, γ….ται ο Μανωλάκης, γ….ται και ο Τζάστιν και ουαί και αλίμονο, όταν από τις λεκτικές επιθέσεις οι εξοργισμένοι και εξαπατημένοι λαοί, περάσουν σε άλλου είδους, πολύ πιο … πρακτικές.

Μα καλά, θα αφήσουν οι νεοταξίτες τα αγαπημένα τους παιδιά, αυτά που τους φέρνουν εις πέρας όλη τη βρωμοδουλειά στο έλεος του “όχλου”, όπως εκείνοι μας θεωρούν; Ω, ναι! Μας το έχουν σφυρίξει άλλωστε το παραμύθι, άλλο που εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.

Πού; Μα στα Πρωτόκολλα και συγκεκριμένα στο ΙΕ’, στο οποίο καθίσταται σαφές, ότι οι “χριστιανοί μασόνοι” είναι γι’ αυτούς οι χρήσιμοι ηλίθιοι, οι λεμονόκουπες, που όταν στιφτούν ουδεμία χρησιμότητα θα έχουν πλέον και το τέλος τους θα είναι ο … ΘΑΝΑΤΟΣ! Ουάου!

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΙΕ’ : ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ / ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ…

Αλλά, θα μου πείτε, τα dear hoaxes χαρακτηρίζουν τα Πρωτόκολλα “ψευδεπίγραφα”! Τι λες τώρα!

Και μόνον αυτό συνηγορεί υπέρ της γνησιότητάς τους! Το δεύτερο που την αποδεικνύει είναι απλούστατα, ότι τα γραφόμενα σε αυτά επαληθεύονται με εκπληκτική ακρίβεια δια μέσου των αιώνων!

Αλλά πάμε και πάλι στα κονβόι, γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη και αρχής γενομένης από τον Καναδά, είπαν, να ακολουθήσουν και άλλοι σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία.

Και θα ήταν πολύ καλό, για να είναι αληθινό, να πρόκειται για μια αυθόρμητη και όχι υποκινούμενη αντίδραση και τα νεοταξιτάκια όντως, να τα έχουν βρει σκούρα και να ψάχνουν τρύπα, να κρυφτούν. Για κακή μας τύχη όμως τα αγαπητά αλητ-άκια μας έχουν ψιθυρίσει προ πολλού στο αυτί για κάποιο αναμενόμενο κονβόι μέσω των “προφητικών” καρτών Ιλλουμινάτι, όπως μας πληροφόρησε ήδη η Τρικλοποδιά…

Οι διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων στον Καναδά προβλέπονται στις κάρτες των Illuminati ;

αλλά όχι μόνο, αφού μας το είχαν αναφέρει και οι εξίσου “προφητικοί” Simpsons:

Ενώ το ότι το σιγοντάρει και ο ΄Ελον Μασκ, αυτός καλέ που μας ετοιμάζει τσιπάκια για τον εγκέφαλό μας, ε, δεν το λες και καλό…

Θα ήθελα όμως να εξετάσω και μια ακόμα παράμετρο αυτής της κίνησης των φορτηγατζήδων, που είναι βούτυρο στο ψωμί της ΝΤΠ. Ως γνωστόν, ένα από τα επόμενα σχέδια του kinky Klaus και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι, να φέρουν πείνα και των γονέων, γιατί ο χορτάτος μπορεί και να γράψει αυτούς και τις προσταγές τους στα μέζεά του, ο πεινασμένος όμως θα πρέπει, να διαθέτει τεράστια μέζεα, για να το κάνει αυτό.

Και έγραφε η τρελή σε ανύποπτο χρόνο:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΕΙΝΑ : ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΤΠ…

Επομένως το κονβόι και η απεργία των φορτηγατζήδων θα ήταν μία ωραιότατη δικαιολογία, για να δούμε άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ και να το φορτώσουν και πάλι στου ανεμβολίαστου κασίδη το κεφάλι! Να θυμίσω, ότι είχε κυκλοφορήσει η φήμη για μια τέτοια κίνηση και στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο αλλά δεν επαληθεύτηκε παρά μόλις σήμερα:

https://www.pronews.gr/koinonia/1053910_konvoi-tis-eleytherias-eftase-kai-sti-thessaloniki-ekatontades-leoforeia-sti

Και θα έπεφτε, λέει, η κυβέρνηση και όλα καλά, όλα ανθηρά. Και τότε χτυπιόμουν, να εξηγώ, ότι καθόλου δε θα ίδρωνε το αυτί των ζαβών με τέτοιου είδους κινήσεις αλλά ο φτωχός λαουτζίκος θα πλήρωνε και πάλι τη νύφη.

Και βέβαια τα περί προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα δεν είναι καθόλου θεωρίες συνωμοσίας, αφού ακούγονται πλέον και επισήμως:

https://www.newsbreak.gr/kosmos/292216/pagkosmia-exegersi-prokalei-i-poreia-ton-fortigatzidon-ston-kanada/?fbclid=IwAR1kf5RpbqManiCTk82OeLiqn2idaODRp-V5xYz2EO7XijXq6gid_Qw0OsI

Διαβάζουμε στο παραπάνω άρθρο:

“Η συγκεκριμένη απόφαση (περί υποχρεωτικότητας) υποχρεώνει όσους φορτηγατζήδες δεν έχουν εμβολιαστεί να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών επιστρέφοντας στη χώρα, στερώντας τους την ικανότητα να εργαστούν. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, αφήνοντας τα ράφια των καταστημάτων χωρίς προϊόντα.”

Και τα προβλήματα αυτά θα φέρουν μια ώρα αρχύτερα την τεχνητή επισιτιστική κρίση, που ήδη μεθοδεύεται και μέσω θανατώσεως ζώων:

Εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα θανατώθηκαν στην Τσεχία, ένα εκατομμύριο στη Βρετανία και δυόμισυ εκατομμύρια στη Γαλλία λόγω “επιδημίας της γρίπης των πτηνών”, ενώ στα γειτονικά μας Σκόπια θανατώνονται χοίροι λόγω άλλης επιδημίας, αυτής της αφρικανικής πανώλης ή γρίπης των χοίρων.

Σε τι άλλο θα μπορούσε, να εξυπηρετήσει τα νεοταξίτικα σχέδια η “επανάσταση των κονβόι”;

Σύμφωνα και πάλι με το παραπάνω άρθρο:
“Παγκόσμια εξέγερση προκαλεί η πορεία των φορτηγατζήδων στον Καναδά!”

Ενώ αλλο κάνει λόγο για “φημολογία για πραξικοπήματα” σε Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες:

BREAKING> Η φημολογία για πραξικοπήματα διαπερνά τις χώρες της Ευρώπης με φόντο τις εξελίξεις στον Καναδά.

Τι ωραία, τι καλά! Και ποιος δε θα ήθελε, να δει τους δυνάστες του, να πέφτουν με γδούπο και να πληρώνουν για όσο πόνο και δυστυχία έχουν σκορπίσει; Μα όλοι μας βέβαια! Και πιστεύω, ότι αργά ή γρήγορα θα απολαύσουμε αυτό το θέαμα, ίσως με κάποιο κατάλληλο ντεκόρ στην πλατεία Συντάγματος. Επομένως προς τι η ανησυχία;

Μα και πάλι τα Πρωτόκολλα ΙΕ’ και Ι’, που ούτε λίγο ούτε πολύ “προβλέπουν” μια τέτοια κατάσταση: Εξεγέρσεις των λαών και ταυτόχρονα πραξικοπήματα σε όλες τις χώρες:

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΙΕ’ : ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ / ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ…

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Ι’ : ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ / ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ / ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΜΑΣ…

Με τελικό στόχο ποιον άλλον; Μα τον ερχομό του δικού τους “μεσσία”, ενός στυγνού παγκόσμιου δικτάτορα, που οι ταλαιπωρημένοι, πεινασμένοι και εξουθενωμένοι λαοί ευχαρίστως θα τον προσκυνήσουν ακόμα και σαν Θεό!

Επομένως, παίδες, επαγρυπνούμε και δε μασάμε κουτόχορτο, γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια. Και ας είμαστε επιφυλακτικοί και καχύποπτοι απέναντι σε οποιαδήποτε εξέλιξη, ακόμα και αν αυτή φαντάζει θετική, γιατί ως γνωστόν “θέλει πλανήσαι, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς”.

Και πώς θα τους πλανήσει τελικά; Μα σύμφωνα με την Αποκάλυψη, με τη “φαρμακεία” του:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, (18.23):
“…ὅτι οἱ ἔμποροί σου ἦσαν οἱ μεγιστᾶνες τῆς γῆς, ὅτι ἐν τῇ φαρμακείᾳ σου ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη.”

Και τι ακριβώς σημαίνει “φαρμακεία”;

“Η εγκληματική ενέργεια της χορήγησης ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ σε κάποιον με σκοπό το θάνατό του”.

Μεγιστάνες, φαρμακεία… Σαν κάτι να μου θυμίζει… Μωρέ τι να μου θυμίζει; Α, ναι!

Μωρέ λέτε;

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

Πηγή

 

Η “Επιστολή Simonini” – Η πρώτη απόδειξη που συνδέει τους Εβραίους, τους Μασόνους και τους Illuminati με την Παγκόσμια Επανάσταση

Καταλαβαίνετε, κύριε, ότι μιλάω για την ιουδαϊκή αίρεση. Φαίνεται εντελώς ξεχωριστή και εχθρός των άλλων αιρέσεων, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Πράγματι, αρκεί μία από αυτές να φανεί εχθρός του …

Η τελευταία προειδοποίηση για ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! Είπαν και ελάλησαν! ΒΙΝΤΕΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν πως οι τόσες κρίσεις που προκαλούνται, κατά πολλούς ηθελημένα, μέσω της επιβολής των λάθων πολιτικών στους ηγέτες ανά τον κόσμο, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν γνωρίζουν …

Κάθε τι το παραδοσιακό, κάθε τι που καθρεφτίζει τις αξίες αρχέγονου μας πολιτισμού πρέπει ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.

Πολιτιστικός Μαρξισμός: Η Ιστορία της Πολιτικής Ορθότητας Ότι εθεωρείτο καλό, παραδοσιακές αξίες που ίσχυαν για αιώνες τώρα αναθεωρούνται ή ακυρώνονται. Ήθη, έθιμα και θεσμοί που χρειάστηκαν αιώνες για να πάρουν …

ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΙΕΡΑΡΧΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΜΜΕ. ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών Β’ ΜΕΡΟΣ

Το πολίτευμα μας δέον να περιβάλλεται δι’ όλων των δυνάμεων του πολιτισμού, εν τω μέσω των οποίων θα οφείλη να δρα. Θα περιστοιχίζηται υπό δημοσιογράφων, πεπειραμένων νομομαθών, διοικητών, διπλωματών και …

Αυτά που γίνονται στην ανθρωπότητα, τα περιλαμβάνουν όλα, Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών Α’ ΜΕΡΟΣ

Αυτά που γράφουν, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ολόκληρου του «πολιτισμένου» κόσμου τους τελευταίους αιώνες. Μάλιστα με ανατριχιαστική ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Δια τους Ιουδαίους δεν υπάρχει άλλο δίκαιον παρά το …

Βλασφημία και ΥΒΡΙΣ προς εκατομμύρια Χριστιανούς.

Περιμένουμε να κάνει το ίδιο πράγμα στο Ιράν, μεταμφιεσμένος ως “ΛΟΑΤΚΙ Μωάμεθ”. Τότε τα ξαναλέμε …

 

 

Προβολές : 1,406


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα