Δεν ήταν μόνο λαγωνικά και μαϊμούδες – Το NIH του Fauci χρηματοδότησε επίσης ιατρικά πειράματα για ορφανά από AIDS στη Νέα Υόρκη

Δεν ήταν μόνο λαγωνικά και μαϊμούδες – Το NIH του Fauci χρηματοδότησε επίσης ιατρικά πειράματα για ορφανά από AIDS στη Νέα Υόρκη

27 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:280
Μοίρασέ το

 

Μια νοσοκόμα του νοσοκομείου μίλησε αργότερα στους δημοσιογράφους για το τεστ. Ανέφερε ότι τα παιδιά θα αρρώσταιναν αμέσως, θα ξεσπούσαν ή θα έκαναν εμετό κατά τη διάρκεια του τεστ.

Ήταν ορφανά στο Incarnation Children’s Centre στη Νέα Υόρκη.

Χριστέ μου, ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΑ@ΑΝΑΔΕΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;;;

ΠΟΥ;;;

Τον Αύγουστο, η συνεργάτης του Gateway Pundit, Cassandra Fairbanks, διηγήθηκε την ιστορία σχετικά με τη χρήση χρημάτων των φορολογουμένων από τον Δρ. Fauci για να βασανίσει λαγωνικά σε βάρβαρες δοκιμές σε ζώα.

Ο Δρ Fauci χρηματοδότησε μια μελέτη στην Τυνησία όπου σκυλιά λαγωνικά τρώγονταν ζωντανά από μύγες μολυσμένες από παράσιτα.

Ο Δρ Fauci ξόδεψε επίσης πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια φορολογουμένων για ενοχλητικά πειράματα «τοξικής έγχυσης εγκεφάλου» σε πιθήκους το 2018.

Και ο Δρ Φάουτσι πιάστηκε πρόσφατα να χρηματοδοτεί έρευνα κέρδους λειτουργίας στο εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας που κατηγορήθηκε για την παραγωγή και τη διαρροή του κορωνοϊού.
Ο Fauci είπε ψέματα για τη χρηματοδότηση του εργαστηρίου ενόρκως πολλές φορές.

ΤΑΣΗ: Δεν ήταν μόνο λαγωνικά και μαϊμούδες – Το NIH του Fauci χρηματοδότησε επίσης ιατρικά πειράματα για ορφανά από AIDS στη Νέα Υόρκη

Τώρα αυτό…
Το NIH του Dr. Fauci συνελήφθη επίσης να χρηματοδοτεί πειράματα για ορφανά από AIDS σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 2004.

Το Fauci NIH ενέκρινε πειράματα σε εκατοντάδες ορφανά της Νέας Υόρκης. Κυβερνητικές υπηρεσίες και φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποίησαν τα ορφανά σε θανατηφόρες δοκιμές φαρμάκων κατά του AIDS.

Το 2005, η πόλη της Νέας Υόρκης προσέλαβε το Ινστιτούτο VERA για να σχηματίσει μια τελική έκθεση σχετικά με τις δοκιμές ναρκωτικών. Η VERA δεν είχε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία για κανένα από τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σε δοκιμές. Η έκθεσή τους δημοσιεύτηκε το 2008.

Ανέφεραν ότι είκοσι πέντε παιδιά πέθαναν κατά τη διάρκεια των μελετών για τα ναρκωτικά, ότι άλλα πενήντα πέντε παιδιά πέθαναν μετά τις μελέτες (σε ανάδοχη φροντίδα) και, σύμφωνα με τον Tim Ross, Διευθυντή του προγράμματος Παιδικής Ευημερίας στη VERA (από το 2009) , το 29% από τα υπόλοιπα 417 παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σε μελέτες ναρκωτικών είχαν πεθάνει (από τα συνολικά 532 παιδιά που έχει γίνει δεκτό ότι είχαν χρησιμοποιηθεί). [ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ]

Οι συγγραφείς της WIKIPEDIA συγκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες, όπως είναι αναμενόμενο.

Δεν έχει καταβληθεί καμία πληρωμή ή αποζημίωση σε κανένα από τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές ή στις οικογένειές τους.

Μια νοσοκόμα του νοσοκομείου μίλησε αργότερα στους δημοσιογράφους για το τεστ. Ανέφερε ότι τα παιδιά θα αρρώσταιναν αμέσως, θα ξεσπούσαν ή θα έκαναν εμετό κατά τη διάρκεια του τεστ.
Ήταν ορφανά στο Incarnation Children’s Centre στη Νέα Υόρκη.

ICC interview with Lizz Brown and Mimi Pascual

Ο ιστότοπος ICC Investigation προσφέρει πολλά έγγραφα και συνεντεύξεις με παιδιά και εργαζόμενους στο νοσοκομείο που συμμετείχαν στην έρευνα.

Κατεβάστε τα συλλεγμένα PDF: The ICC Investigation  | Σχετική-Δοκιμή-HIV-και-Διερεύνηση Φαρμάκων για τον ιό HIV  | ΜΜΕ-Κάλυψη-Κάλυψη  | Μέρος 2 μέσων

Σημείωση: Ο ερευνητής που πιστώθηκε με την αποκάλυψη αυτής της φρικτής μελέτης για τα ορφανά του AIDS είναι (ή ήταν) ένας «σκεπτικιστής» του AIDS, αλλά η έρευνα και οι συνεντεύξεις του ήταν εκρηκτικές και ανησυχητικές.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 280


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα