ΕΚΚΛΗΣΗ επιστημόνων για τους μαζικούς εμβολιασμούς: “Υπάρχει κίνδυνος!!!! Την δημοσιεύουν διεθνή μέσα”

ΕΚΚΛΗΣΗ επιστημόνων για τους μαζικούς εμβολιασμούς: “Υπάρχει κίνδυνος!!!! Την δημοσιεύουν διεθνή μέσα”

27 Αυγούστου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:557
Μοίρασέ το

 

Από ότι όλα δείχνουν, η εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα ήταν μία πολύ καλή εξέλιξη για τους ανεμβολίαστους (αφού είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρα από το αρχικό στέλεχος) και ταυτόχρονα πολύ κακή εξέλιξη για τους εμβολιασμένους, όπως δείχνει η παρούσα μελέτη.


Με αυτήν την γνώση που έχουμε πια στα χέρια μας, αναρωτιέμαι πόσο ηθικό είναι να συνεχίζουμε να εμβολιάζουμε κόσμο και κοσμάκη και μάλιστα καταναγκαστικά και εκβιαστικά…

 

 

 

 

 

 

Όλα τα στοιχεία βοούν και αποδεικνύουν το θανατηφόρο και το πλήθος των παρενεργειών στους εμβολιασμένους.

Λυπάμαι, γιατί ένα μεγάλο κομμάτι του λαού, προτιμά να παρακολουθεί τις πληρωμένες πόρνες των ΜΜΕ και τους πληρωμένους “γιατρούς” – ντήλερ των φαρμακομαφιών.

Πληροφορούμαι για εμβολιασμούς παιδιών και εφήβων, και σκέπτομαι πως αυτοί “οι γονείς” θέλουν μια σφαίρα στο δόξα πατρί.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι γυρολόγοι των καναλιών «αγρόν ηγόραζαν!!!

Σε ανοιχτή επιστολή, Γάλλοι επιστήμονες προειδοποιούν για τους κινδύνους των μαζικών εμβολιασμών για τον COVID λόγω του πιθανού σχηματισμού αντισωμάτων που εντείνουν την μόλυνση, σε μία μελέτη που προκαλεί ΤΡΙΓΜΟΥΣ!!!

Ειδικά με την παραλλαγή δέλτα, υπάρχει πιθανότητα μια μόλυνση που εμφανίζεται μετά τον εμβολιασμό να οδηγήσει σε σοβαρές επιπτώσεις, μεταδίδει το γερμανόφωνο «Russia Today».

Οι Γάλλοι επιστήμονες προειδοποίησαν σε ανοιχτή επιστολή στο έγκριτο περιοδικό Journal of Infection για τον πιθανό κίνδυνο μαζικών εμβολιασμών μέσω της λεγόμενης αύξησης εξαρτώμενης από αντισώματα (ADE), δηλαδή μέσω αντισωμάτων που ενισχύουν την μόλυνση.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ADE

Αν και η ADE (antibody dependent enhancement) μπορεί να συνδέεται με αρκετούς διαφορετικούς μηχανισμούς, το φαινόμενο εμφανίζεται συχνότερα με τον μηχανισμό του «Δουρείου Ίππου». Στον τελευταίο, τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα που παράγονται μετά την λοίμωξη ή τον εμβολιασμό, δεν καταφέρνουν να απενεργοποιήσουν πλήρως το παθογόνο σε μία μελλοντική έκθεση του οργανισμού σε αυτό.

Αντιθέτως, η πρόσδεση των αντισωμάτων ενισχύει τη λοιμογόνο δράση του ιού, επιτρέποντάς του να εισέλθει και να πολλαπλασιαστεί σε κύτταρα τα οποία δεν μπορεί τυπικά να μολύνει (συνήθως κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως τα μακροφάγα). Το γεγονός αυτό οδηγεί σε ευρύτερη εξάπλωση της λοίμωξης και υπερβολική ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σοβαρότερα συμπτώματα.

 

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ

 

Στην ανοιχτή επιστολή τους, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Aix-Marseille προειδοποιούν τώρα ότι το φαινόμενο ADE είναι ένας δυνητικός κίνδυνος για τους μαζικούς εμβολιασμούς, διότι η παραλλαγή δέλτα του παθογόνου SARS-CoV-2 είναι προβληματική, δεδομένου ότι τα περισσότερα εμβόλια αναπτύχθηκαν αναπόφευκτα με βάση την αρχική παραλλαγή Wuhan του κορωνοϊού.

Οι έρευνες των επιστημόνων έδειξαν ότι υπάρχουν μέρη σε αυτήν την παραλλαγή που μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό αντισωμάτων που εντείνουν την μόλυνση.

Το άρθρο λέει μεταξύ άλλων:

«Στην παραλλαγή Delta, τα εξουδετερωτικά αντισώματα έχουν μειωμένη συγγένεια για την ακίδα πρωτεΐνης, ενώ τα ενισχυμένα αντισώματα έχουν σημαντικά αυξημένη συγγένεια. Ως εκ τούτου, η ADE μπορεί να είναι πρόβλημα για άτομα που λαμβάνουν εμβόλια με βάση την αρχική ακίδα του στελέχους Wuhan -Ακολουθία (είτε mRNA είτε ιικοί φορείς) με βάση».

 

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ:

 

 

 

 

 

Οι γυρολόγοι των καναλιών, πλαστικοί χειρούργοι και ΣΙΑ, φυσικά δεν λαμβάνουν υπόψη τέτοια εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στοιχεία!

Την έρευνα επικαλείται και ο καθηγητής ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, παραπέμποντας σε άρθρο συναδέλφου του!

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 

ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ (ADE)
ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΟΥ (της WUHAN)

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Μετά από ένα εμβόλιο (γενικώς, όχι μόνο στα παρόντα), υπάρχει η πιθανότητα να παραχθούν 2 είδη αντισωμάτων:

1) Εξουδετερωτικά αντισώματα. Είναι αυτά που εννοεί ο πολύς κόσμος, όταν ακούει την λέξη “αντισώματα”. Αυτά προσκολλώνται σε κάποια σημεία του εισβολέα, τα μπλοκάρουν και εμποδίζουν την σύνδεση του με τα κύτταρά μας.

Ετσι αυτός δεν μπορεί να μας βλάψει και τελικώς αποβάλλεται από τον οργανισμό μας, άπραγος.

2) Ενισχυτικά αντισώματα. Αυτά πάνε και προσκολλώνται σε καποια σημεία του εισβολέα, που όχι μόνο δεν εμποδίζουν, αλλά διευκολύνουν κιόλας την πρόσδεση του εισβολέα στα κύτταρά μας και έτσι ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την νόσηση, την κάνουν βαρύτερη!

Για συντομία θα χρησιμοποιούμε για αυτόν τον τύπο νόσησης, τον διεθνή όρο ADE (Antibody Dependent Enhancement – Αντισωματοεξαρτώμενη Ενίσχυση).

Οταν πρωτο-κυκλοφόρησε το εμβόλιο της Pfizer, στο ενημερωτικό της δελτίο, στην παράγραφο 8.4.3 με τίτλο:
3) Ενίσχυση νόσου από το εμβόλιο – (σσ. αυτό είναι το ADE, που είπαμε) ανέφερε τα εξής:

“Τα διαθέσιμα στοιχεία δεν υποδεικνύουν κίνδυνο νόσου ενισχυμένης από το εμβόλιο και αντιθέτως προτείνουν την αποτελεσματικότητα κατά της σοβαρής νόσου, κατά την διάρκεια της περιόδου παρακολούθησης.

Ωστόσο ο κίνδυνος νόσου ενισχυμένης από το εμβόλιο με την πάροδο του χρόνου, σχετιζόμενη με την φθίνουσα ανοσία, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.”

Για όποιον γνωρίζει την ιατρική “γραφή και ανάγνωση”, αυτό ήταν ένα καμπανάκι.

Σήμερα πια, δεν παραμένει και εντελώς άγνωστος ο κίνδυνος για ADE…

Η ανάλυση του ενημερωτικού εντύπου της Pfizer στην ανάρτησή μου, της 5ης Ιανουαρίου:
https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/1883721301767428


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

 

Μία άλλη σχετικά πρόσφατη μελέτη, από τους Li et al. (Cell 184 :4203–4219, 2021) έδειξε ότι τα αντισώματα που ενισχύουν την νόσηση κατευθύνονται προς ένα συγκεκριμένο σημείο της ακίδας του SARS-Cov-2, όπου συνδέονται μαζί του, τροποποιώντας έτσι την διαμόρφωση της ακίδας και κάνοντας την πιο ικανή να προσκολλάται στα κύτταρά μας, διευκολύνοντας έτσι την είσοδο του ιού μέσα στα κύτταρα μας!
Εκείνη όμως ήταν μία μελέτη που έγινε μόνο με το αρχικό στέλεχος του ιού, (εκείνου της Wuhan) και έδειξε ότι τα ενισχυτικά αντισώματα προκαλούν ενίσχυση της νόσησης in vitro (καλλιέργεια κυττάρων στο εργαστήριο) αλλά όχι και in vivo (σε ζωντανές μαϊμούδες).


ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ
ΤΙΤΛΟΣ

“Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination?”

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

“Τα αντι-SARS-Cov-2 ενισχυτικά αντισώματα αναγνωρίζουν και το αρχικό στέλεχος της Γιουχάν (D614G) και τις παραλλαγές Δέλτα. Ενας δυνητικός κίνδυνος για τον μαζικό εμβολιασμό;”
(Δημοσιεύτηκε 9 Αυγούστου 2021)

 

ΣΚΟΠΟΣ

Ο σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να διερευνηθεί αν τα βλαπτικά αντισώματα της ADE νόσησης, αναγνωρίζουν και την μετάλλαξη Δέλτα, που έχει πια επικρατήσει πλήρως και τι ακριβώς κάνουν με αυτήν.

Οπότε, για λόγους σύγκρισης, η παρούσα μελέτη αυτή έγινε τόσο με το αρχικό στέλεχος του ιού (εκείνο της Wuhan) όσο και με την μετάλλαξη Δέλτα.

Τελικά η μελέτη έδειξε ότι τα αντισώματα ADE που παράγονται από τον εμβολιασμό με τα σημερινά εμβόλια, αναγνωρίζουν και το αρχικό στέλεχος της Wuhan, αλλά και την μετάλλαξη Δέλτα.

ΟΜΩΣ, υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ τους:

  • Οσον αφορά στο αρχικό στέλεχος του ιού (Wuhan), το ισοζύγιο μεταξύ εξουδετερωτικών αντισωμάτων και αντισωμάτων ADE ήταν υπέρ των εξουδετερωτικών.
  • Αντίθετα, όσον αφορά στην μετάλλαξη Δέλτα, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. Για την ακρίβεια είναι πολύ δυσάρεστα. Τα “καλά” αντισώματα (εξουδετερωτικά) που παράγονται μετά από εμβολιασμό έχουν ΜΕΙΩΜΕΝΗ ικανότητα προσκόλλησης στην ακίδα του ιού και εξουδετέρωσης της, ενώ τα “κακά” αντισώματα έχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ικανότητα σύνδεσης με την ακίδα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για πολύ σοβαρότερη νόσηση στους εμβολιασμένους (αντισωματοεξαρτώμενη ενίσχυση της νόσησης – ADE νόσηση).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1) Η ADE νόσηση μπορεί να αποτελέσει θέμα ανησυχίας για εμβολιασμένους, που έκαναν εμβόλιο βασισμένο στο αρχικό στέλεχος του ιού (δηλαδή ΟΛΑ τα παρόντα εμβόλια) όταν αυτοί θα κολλήσουν από μετάλλαξη Δέλτα.

2) Τα εξουδετερωτικά αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια έχουν ΜΕΙΩΜΕΝΗ ικανότητα εξουδετέρωσης των ακίδων του στελέχους Δέλτα.

Αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη “προστασία” από νόσηση.

Ταιριάζει με τα μαντάτα που στέλνει το Ισραήλ, η Αγγλία και άλλες χώρες, που έχει επικρατήσει απόλυτα η Δέλτα και “βλέπουν την προστασία του εμβολίου να εξανεμίζεται μπροστά στα μάτια τους” (όπως δήλωσε Ισραηλινός διευθυντής κλινικής Covid, προ μηνός)

3) Τα βλαβερά αντισώματα ADE έχουν πολύ μεγαλύτερη ικανότητα να ενισχύσουν την νόσηση στην Δέλτα, από όση είχαν με το αρχικό στέλεχος του ιού (Wuhan).

Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων που θα νοσήσουν βαριά όταν κολλήσουν από μετάλλαξη Δέλτα, εξ αιτίας του ίδιου του εμβολιασμού τους!

Ταιριάζει με τις αναφορές από Ισραήλ και Αγγλία, όπου το 60% των νοσηλευόμενων είναι εμβολιασμένοι.

4) Η μελέτη καταλήγει προτείνοντας τον σχεδιασμό νέων εμβολίων 2ης γενιάς, που να μην προκαλούν ADE νόσηση στους εμβολιασμένους.


 


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Από ότι όλα δείχνουν, η εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα ήταν μία πολύ καλή εξέλιξη για τους ανεμβολίαστους (αφού είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρα από το αρχικό στέλεχος) και ταυτόχρονα πολύ κακή εξέλιξη για τους εμβολιασμένους, όπως δείχνει η παρούσα μελέτη.


Με αυτήν την γνώση που έχουμε πια στα χέρια μας, αναρωτιέμαι πόσο ηθικό είναι να συνεχίζουμε να εμβολιάζουμε κόσμο και κοσμάκη και μάλιστα καταναγκαστικά και εκβιαστικά…

 

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα