Είναι τα “m-volια” του Covid ένα βιολογικό όπλο που σχεδιάστηκε από τη Συναγωγή του Σατανά για γενοκτονία;

Είναι τα “m-volια” του Covid ένα βιολογικό όπλο που σχεδιάστηκε από τη Συναγωγή του Σατανά για γενοκτονία;

5 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:647
Μοίρασέ το

 

 

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι βρετανικοί SUNDAY TIMES ΑΝΕΦΕΡΑΝ ότι το σύγχρονο έθνος του ΙΣΡΑΗΛ, το οποίο κηρύχθηκε σε ισχύ στις 14 Μαΐου 1948, από τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης David Ben-Gurion, υποτίθεται ότι ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ “ΕΘΝΟΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ PFIZER, ALBERT BOURLA, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

Έχετε υπόψη ότι ο Bourla και άλλοι σαν αυτόν είναι ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Ο βιβλικός εβραϊκός λαός καταγόταν από τη φυλή του Ιούδα, αλλά ΟΙ BOURLA ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ που προωθούν τον πολιτικό Σιωνισμό για κέρδος, μέσω της Big Pharma εκ του ελληνικού “φαρμακεία” (μαγεία).

Image: Are covid “vaccines” a biological weapon designed by the Synagogue of Satan for ethnic cleansing?

Τόσα στοιχεία και από το παρελθόν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, που αποδεικνύουν πως αυτή η σατανική ράτσα βρίσκεται και πίσω από τα θανατηφόρα εμβόλια, αλλά ο κόσμος δείχνει μια περίεργη αδιαφορία και συνεχίζει να εμβολιάζεται, σαν να βρίσκεται κάτω από την επήρεια ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.

Φυσικά, η σατανική μαγεία, είναι γνωστό πως εξασκείτο από αρχαιοτάτων χρόνων, από τους Βαβυλώνειους ταλμουδιστές… και ο Μπουρλά αυτό είναι…

Το άναμα της Χάνουκα, είναι η υπενθύμιση του μίσους των χαζαρο-ασκεναζιτών σιωνιστών κατά του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Υπάρχουν αυξανόμενες εικασίες που βασίζονται σε στοιχεία από το παρελθόν ότι τα λεγόμενα “M-VOLIA” κατά του Covid μπορεί να είναι η ΕΚΔΗΛΩΣΗ μιας υποτιθέμενης συνωμοσίας δεκαετιών ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

Πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι βρετανικοί SUNDAY TIMES ΑΝΕΦΕΡΑΝ ότι το σύγχρονο έθνος του ΙΣΡΑΗΛ, το οποίο κηρύχθηκε σε ισχύ στις 14 Μαΐου 1948, από τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης David Ben-Gurion, υποτίθεται ότι ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ “ΕΘΝΟΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Αυτό το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, η έκθεση της 15ης Νοεμβρίου 1998, εξήγησε, επικαλούμενη δυτικές πηγές πληροφοριών, είχε ΣΤΟΧΟ “ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΄Η ΙΟ”.

Ο τρόπος που περιγράφηκε τότε ακούγεται σχεδόν ακριβώς όπως αυτό που τώρα γνωρίζουμε ότι ισχύει για τις ενέσεις του κορονοϊού Wuhan (Covid-19):

“Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ DNA ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ”.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η πανδημία του κορωνοϊού επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από ένα πρόγραμμα “δοκιμών” που είναι στην πραγματικότητα απλώς μεταμφιεσμένη γενετική συγκομιδή, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα φρικτά γεγονότα των τελευταίων δύο ετών μπορεί να είναι στην πραγματικότητα μια επιχείρηση εθνοκάθαρσης υπό κάλυψη.

Δεδομένου ότι γνωρίζουμε επίσης ότι οι ενέσεις αυτές είναι μια μορφή πειραματικής γονιδιακής θεραπείας, θα ήταν επίσης λογικό ότι ό,τι κι αν περιέχουν μπορεί να έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει επιλεκτικά ορισμένες εθνοτικές ομάδες ή γενεαλογίες ενώ προστατεύει άλλες.

 

Την εποχή που δημοσιεύτηκε το άρθρο των Sunday Times, ο Bill Richardson, ο οποίος υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Βοηθός του Υπουργού Άμυνας και στις κυβερνήσεις Reagan και HW Bush, προσπάθησε να “απομυθοποιήσει” ότι το Ισραήλ εργαζόταν σε ένα πρόγραμμα εθνοβομβών όπως περιγράφεται. Με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, τα λόγια του Richardson επιβεβαίωσαν στην πραγματικότητα ότι αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι πιθανώς μια κατάσταση εθνοβόμβας που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα.

“Ακόμα κι αν μια εθνο-βόμβα αναπτύχθηκε σε ένα τρυβλίο Petri, υπάρχει ένα μεγάλο άλμα από την ύπαρξη ενός μηχανισμού στην ύπαρξη περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, όπλου ή φορέα ή μέσου διάδοσης”, είπε ο Richardson.

Η χρήση της λέξης “φορέας” από τον Richardson είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι τόσο οι ενέσεις Johnson & Johnson (Janssen) όσο και οι ενέσεις AstraZeneca για τον κορωνοϊό είναι λήψεις ιών. Και η λήψη J&J χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα αυτό που είναι γνωστό ως αδενοϊός 26 για να παραδώσει το τροποποιημένο DNA που δίνει οδηγίες στα κύτταρα ενός ατόμου να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ PFIZER, ALBERT BOURLA, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

Αποδεικνύεται ότι η εθνο-βόμβα που ο Richardson ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε, επιχειρήθηκε τουλάχιστον στη Νότια Αφρική τη δεκαετία του 1980. Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί και να εξαπολυθεί μια “εθνοτική σφαίρα” όπως ονομαζόταν επίσης, για ερευνητικούς σκοπούς, προκειμένου να δοκιμαστεί η βιωσιμότητά της για πιθανή μετέπειτα διευρυμένη χρήση.

Ο Δρ Daan Goosen λέει ότι εκείνος και οι συνάδελφοί του ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΕΝΑ “ΟΠΛΟ ΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗΣ” ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑ, ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΣΕ Μ-VOLΙΑ, αν και μια έκθεση της UPI ισχυρίζεται ότι ένα τέτοιο όπλο δεν αναπτύχθηκε ποτέ στην πραγματικότητα – τουλάχιστον όχι εκείνη την εποχή.

Αυτό που περιγράφηκε τότε είναι τρομερά παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε σήμερα με τα m-volια του Covid, εκτός του ότι γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα. Όχι μόνο οι κυβερνήσεις παντού επιμένουν ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να υποβάλλονται επανειλημμένα σε “τεστ”, αλλά δείχνουν πρόθυμες να m-volιάσουν κάθε μπράτσο στον πλανήτη, χρησιμοποιώντας και βία εάν είναι απαραίτητο.

Άλλα βιολογικά όπλα, όπως η τεχνολογία “ανοσογονικής αντισύλληψης” και οι “αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες” (δηλαδή, Έμπολα και HIV) ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΝ επίσης την ίδια περίοδο. Τίποτα από αυτά δεν υπήρχε πριν, μέχρι που ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ “PROJECT COAST”, για παράδειγμα, το οποίο ήταν ένα άλλο πρόγραμμα χημικών και βιολογικών όπλων με βάση τη ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.

Σήμερα, ένας από τους πιο επιθετικούς πλασιέ των m-volίων δεν είναι άλλος από τον Albert Bourla, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer. Ο Μπουρλά έχει μιλήσει επανειλημμένα για την “αγάπη του για το Ισραήλ” και για το πώς οι γονείς του υποτίθεται ότι επέζησαν του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Του απονεμήθηκε επίσης το ΒΡΑΒΕΙΟ THEODOR HERZLστις 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, το οποίο ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ “ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”.

Ο Bourla, όπως αναφέραμε, ΘΕΛΕΙ οι ενέσεις της εταιρείας του ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

“ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ”, ΕΙΠΕ, “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.”

Μήπως οι λήψεις mRNA της Pfizer σχεδιάστηκαν ειδικά για να στοχεύουν ορισμένες φυλετικές ομάδες αφήνοντας τις άλλες ήσυχες; Είναι αυτές οι ενέσεις το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ “ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΝΗΠΙΩΝ” ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΡΩΔΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;

Έχετε υπόψη ότι ο Bourla και άλλοι σαν αυτόν είναι ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Ο βιβλικός εβραϊκός λαός καταγόταν από τη φυλή του Ιούδα, αλλά ΟΙ BOURLA ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ που προωθούν τον πολιτικό Σιωνισμό για κέρδος, μέσω της Big Pharma εκ του ελληνικού “φαρμακεία” (μαγεία).

Πολλά περισσότερα για αυτό το θέμα είναι διαθέσιμα στο TheCovidBlog.com .

Τα τελευταία νέα σχετικά με τα “m-volια” για τον Covid μπορείτε να τα βρείτε στο : Genocide.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheCovidBlog.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Submit a correction >>

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 647


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα