Εδώ θα χρειαστεί Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ όλων μας.

Εδώ θα χρειαστεί Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ όλων μας.

9 Οκτωβρίου, 2021 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,397
Μοίρασέ το

Μια Γυναίκα, μια τρίτεκνη ΜΗΤΕΡΑ, μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας.

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

 

Νοιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε κάθε έναν από τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και σε κάθε φίλο των σελίδων μου στο f.b., στο mewe και στο vk, προσωπικά.. κι ας μην γνωρίζω τους περισσότερους από εσάς.

Μια Γυναίκα, μια Τρίτεκνη ΜΗΤΕΡΑ, μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας.

Βρίσκεται διωκόμενη από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, γιατί έκανε το… λάθος να καταγγείλει τα αίσχη που γίνονταν στην υπηρεσία της.

Θα μου επιτρέψετε προς το παρόν, να μην αποκαλύψω περισσότερα, αλλά όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσω για το θέμα της αναλυτικά και με στοιχεία.

Αυτή Η ΜΑΝΑ, πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους μας με κάθε τρόπο.

Έχω γράψει πολλές φορές, πως σε τέτοιες δύσκολες εποχές, κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του, απέναντι στα… θηρία του συστήματος.

Πως μόνον Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, υπηρετεί την κοινωνική συνοχή και την συλλογικότητα.

Ο Θουκυδίδης είχε γράψει πως “η συλλογική ευτυχία, είναι πάνω από το ατομικό καλό”

Αλληλεγγύη σημαίνει να δίνεις ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το έχει ανάγκη και η αίσθηση ασφάλειας που πηγάζει από τέτοιου είδους συμπεριφορές, είναι πολύ σημαντική, γιατί αποδεικνύει πως το άτομο δεν είναι μόνο του και απροστάτευτο, αλλά μέρος μιας υγιούς κοινωνίας που στο μέτρο του δυνατού θα σκύψει πάνω από οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ως Ελληνική κοινωνία, είχαμε πάντα υψηλά ανθρώπινα ιδεώδη, και πάντα σε ετοιμότητα να υπερασπιστούν όποιον είχε ανάγκη.

Κυρίως όταν  πρόκειται για παιδιά τότε, ειδικά ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες, είμαστε μια κοινωνία που γίνεται συμβολική ΜΗΤΕΡΑ, που θα συντρέξει με όλες της τις δυνάμεις, να τα προστατεύσει.

 

Είναι Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…

ΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ…

Η ΩΡΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ … ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ας γίνει ο καθένας από εμάς, ο λόγος που μια Μητέρα, θα πιστέψει στην καλοσύνη των ανθρώπων και θα δώσει με δύναμη τον δύσκολο αγώνα της.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Λογαριασμός ΙΒΑΝ άλφα: GR 1101402540254002340002642

Κουτσολαμπρου Γεωργία

 

 

Προβολές : 2,397


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα