Η απόκρυφη γεωμετρία του Ψυχικού και άλλων περιοχών του πλανήτη

Η απόκρυφη γεωμετρία του Ψυχικού και άλλων περιοχών του πλανήτη

29 Σεπτεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η απόκρυφη γεωμετρία του Ψυχικού και άλλων περιοχών του πλανήτη

 

ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ
Το 1790μΧ ο Γάλλος ελευθεροτέκτων Pierre L’Enfant (ο οποίος επιλέχθηκε από τον Τζορτζ Ουάσιγκτον, επίσης μασόνο 33ου βαθμού) σχεδίασε το ρυμοτομικό σχέδιο και την αρχιτεκτονική διαρρύθμιση της Ουάσιγκτον, ο οποίος φρόντισε να συμπεριλάβει και πολλά απόκρυφα γεωμετρικά σύμβολα κατά τη δόμηση.
ΠΟΛΗ ΤΗΣ WASHINGTON: ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΕ ΝΟΗΤΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ
Αν κάποιος παρατηρήσει την Ουάσιγκτον από μια εναέρια άποψη, ίσως να μείνει συγκλονισμένος και να βρει σχέδια όπως ένα σιδερένιο σταυρό (που χρησιμοποιείται από τον Χίτλερ), το αστέρι του Δαβίδ (που χρησιμοποιούνται από τους Rothschilds), ένα ανάποδο (σατανικό) πεντάγραμμο, που δείχνουν προς το Λευκό Οίκο, και ακόμη και μια πυραμίδα με μια τεράστια κουκουβάγια να κάθεται πάνω στο κτίριο του Καπιτωλίου.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ
Αλλά όταν μιλάμε για Ουάσιγκτον και ελευθεροτέκτονες, θα πρέπει να δούμε την ευρύτερη εικόνα.
Η όλη διάταξη της Ουάσιγκτον έχει ένα μυστικό νόημα.
Μιμείται τα αρχαία μνημεία που βρέθηκαν στην Αίγυπτο, τη Ρώμη, ακόμα και στην Ελλάδα.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ
Τέλεια γεωμετρικές γραμμές, τρίγωνα, τετράγωνα. Όταν κοιτάς την Ουάσιγκτον από τον αέρα, θα αρχίσεις να παρατηρείς απίστευτα γεωμετρικά σχήματα.
NEW HAMPSHIRE: ΕΞΑΓΩΝΑ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, ΤΡΙΓΩΝΑ, ΚΥΚΛΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
Το κτίριο του Καπιτωλίου, ο Λευκός Οίκος και το Μνημείο της Ουάσιγκτον αποτελεί ένα τέλειο τρίγωνο, όπως υποστηρίζουν πολλοί ερευνητές, αντιπροσωπεύει μασονικό σύμβολο.
Υπάρχουν πολλές κρυμμένες γεωμετρικές συσχετίσεις που ίσως λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν.
ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ
WASHINGTON MONUMENT: ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ΟΣΟ ΠΑΝΩ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
Μπορούμε να παρατηρήσουμε πολλά κρυμμένα γεωμετρικά σχήματα όχι μόνο στην Washington αλλά και άλλες διάφορες πόλεις του κόσμου.
Ο λόγος της εμμονής κάποιων ανθρώπων να αποτυπώσουν συγκεκριμένα γεωμετρικά σχήματα παραμένει άγνωστος.
Μια προσέγγιση που μπορεί να γίνει είναι όλα αυτά να είναι μέρος κάποιου τελετουργικού με προεκτάσεις στην μαγεία και τον αποκρυφισμό.
ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ
ΟΙ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΠΑΡΙΣΙ: ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
ΡΩΜΗ: ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
Κάποια παρόμοια σχήματα αρχίσαμε να παρατηρούμε και στην Αττική, συγκεκριμένα στην περιοχή του Ψυχικού και των Τουρκοβουνίων.
Φυσικά δεν θέλουμε να πούμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να έγινε σκόπιμα στην Ελλάδα, όμως υπάρχουν πολλές συμπτώσεις όπως παρατηρούμε παρακάτω.
Παραπάνω έρευνες ίσως ρίξουν φως στο μυστήριο αυτό θέμα που στα site της Ελλάδας δεν μπορέσαμε να βρούμε παραπάνω στοιχεία.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΨΥΧΙΚΟΥ: ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ?
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ
ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTH: 38°00’44.42″ B 23°46’12.45″ E
ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ
πηγές:

Πηγή

Προβολές : 748


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα