Η γαλουχία του ελληνικού ιατρικού φιδιού με τη διπλή γλώσσα (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

5 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:773
Μοίρασέ το

 

Ο ιατρικός φασισμός γεννήθηκε και υλοποιήθηκε στην Ελλάδα -εδώ που εμείς ζούμε και καταγράφουμε- τουλάχιστον μια δεκαετία πριν.

Συνεργοί στο έγκλημα είναι διοικητικοί, δικηγόροι, κ.α.. Προστασία παρέχουν στους εγκληματίες ιατρούς όλες οι κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας, εισαγγελείς, δικαστές και ανεξάρτητες αρχές.

 

 

 

Είναι από τις σπάνιες φορές, που ένα άρθρο όπως αυτό που ακολουθεί, αποδομεί όλο το υπάρχον πολιτικο-ιατρικο-δικαστικο-δικηγορικό σάπιο σύστημα και γίνεται κραυγή διαμαρτυρίας.

Το οικοδόμημα του ναζισμού εναντίον του Ελληνικού λαού, από αυτούς που τον κυβέρνησαν και τον κυβερνούν, έχει ρίζες βαθιές…

Επιβάλεται η αφύπνιση ΟΛΩΝ ΜΑΣ…ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης παραθέτω τα άρθρα που έχω αναρτήσει για το θέμα αυτό και θα αντιληφθείτε πολλά και για κάποιους που εμφανίζονται ως … “σωτήρες”…

Καημένε μου ραγιά… ποτέ δεν θα μπορέσεις να δεις την ΑΛΗΘΕΙΑ γυμνή… γιατί η θέα της σε τρομοκρατεί…

Κι όσο δεν την βλέπεις, τόσο θα βυθίζεσαι στον κινούμενο βούρκο που σου έχουν ετοιμάσει όλο το προαναφερόμενο σάπιο σύστημα, μέχρι να σε τελειώσουν…

 

 

Περισσεύουν τον τελευταίο καιρό οι διακηρύξεις και οι πομφόλυγες περί “Νέας Νυρεμβέργης”.

Στους ηθικιστές υπέρμαχους του “ανθρωπισμού”, όπως αυτός κανονιστικοποιήθηκε και στοιχειοθετήθηκε μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν μπορούμε παρά να αντιτάξουμε ότι “το ίδιο ποτάμι δεν περνιέται δύο φορές”.

Μέσα από τους κόλπους του τότε Νικητή, ξεπήδησε η διάρθρωση τού Κόσμου όπως την ξέρουμε τώρα: Υπερεθνικοί και Διεθνείς Θεσμοί, ΟΗΕ, Διεθνές Δίκαιο, δικαιώματα…Δημοκρατία παντού. Μέσα σε αυτήν και από αυτήν την διάρθρωση με τις πλείστες “θεσμικές δικλείδες” ασφαλείας των Δημοκρατιών γεννήθηκε και το τρέχον παγκόσμιο ιατρικό πείραμα.

Είναι άτοπη και ατυχής η θεώρηση και θέση ότι μέσα σε αυτές τις διαρθρώσεις, μέσα σε αυτό το κανονιστικό -και αξιακό- σύστημα, μέσα σε αυτό το σύστημα και είδος δικαίου θα σταματήσει αυτό που πολλοί καταγγέλλουν ως ιατροφασισμό. Μέσα στην κοσμοθέαση του Νικητή υφίσταται πάντα ένα κομμάτι από το Νικημένο, ένα κομμάτι το οποίο έχει μασηθεί και χωνευτεί, και αυτό είναι κανόνας. Μέσα από τις ιστορικές ζυμώσεις συντελείται μια ιδιότυπη “πατροκτονία” όπου το γίγνεσθαι καταπίνει πάντα τη γενεσιουργό αιτία του.

Ο ιατρικός φασισμός γεννήθηκε και υλοποιήθηκε στην Ελλάδα -εδώ που εμείς ζούμε και καταγράφουμε- τουλάχιστον μια δεκαετία πριν.

Το πείραμα γινόταν επάνω στα ΑμεΑ. Ανώνυμοι ιατροί-δικαστές (μέλη υγειονομικών επιτροπών του συστήματος πιστοποίησης αναπηρίας και Έλληνες στην υπηκοότητα) παραποιούσαν ανωνύμως και χωρίς τη συναίνεση -ακόμα και χωρίς τη γνώση- του ασθενούς την επίσημη διάγνωση και την κλινική εικόνα του, ενώ φέρονταν (και ακόμα φέρονται) με μειωτικό και εξευτελιστικό τρόπο στους ασθενείς ΑμεΑ.

Εδώ και δέκα χρόνια, κουκουλοφόροι ιατροί και διοικητικές μαφίες εξαφανίζουν βεβαιωμένες παθήσεις ασθενών (ειδικά ψυχιατρικών και αυτιστικών) και τις αντικαθιστούν με άλλες της αρεσκείας τους, ενώ χρησιμοποιούν την ψυχιατρική τιμωρητικά, μια καταγεγραμμένη τακτική ολοκληρωτικών καθεστώτων αλλά και …σύγχρονων δημοκρατιών. Κι αυτό για να δώσουν συντάξεις και επιδόματα κατά προτεραιότητα στους πελάτες, ενώ πρόσχαρα φιμώνουν τα στόματα των διαμαρτυρόμενων κατασκευάζοντας ψυχιατρικές ταμπέλες.

Συνεργοί στο έγκλημα είναι διοικητικοί, δικηγόροι, κ.α.. Προστασία παρέχουν στους εγκληματίες ιατρούς όλες οι κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας, εισαγγελείς, δικαστές και ανεξάρτητες αρχές.

Το “ευαγές” αυτό έργο γεννά οφέλη σε πολλούς “επαγγελματίες”. Μια ολόκληρη βιομηχανία προσφυγών κατά αποφάσεων ΚΕΠΑ στα διοικητικά δικαστήρια δίνει εύκολο και καλοπληρωμένο ψωμάκι σε χιλιάδες δικηγόρους.

Για αυτό το κρυφό έγκλημα -το οποίο ποτέ δεν απασχόλησε τους τίτλους των φυλλάδων-, η …αδέκαστη ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη φρόντισε να μην πληρώσει κανένας έως τώρα που μιλάμε.

Καμία τιμωρία, καμία δίωξη.

Το διεθνή χαρακτήρα του ελληνικού εγκλήματος κατά των ΑμεΑ επικύρωσαν τα Ηνωμένα Έθνη, και συγκεκριμένα η Επιτροπή CRPD με απόφασή της (42/2017 CRPD).

Ήταν ζήτημα χρόνου και αδήριτη νομοτέλεια να εξαπλωθεί ο ιατρικός φασισμός και να γενικευτεί.

Στην παρούσα κυβέρνηση είναι πρόδηλο ότι έπεσε ο λαχνός να εφαρμόσει αυτό για το οποίο προετοιμάζονταν και συμμετείχαν οικειοθελώς οι κρατικοποιημένες μάζες (οι οποίες κατ΄ ευφημισμόν αποκαλούνται “Οργανωμένη Κοινωνία των Πολιτών”) και οι θεσμοποιημένες οντότητές τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σιγά-σιγά το δηλητηριώδες βέλος διάβρωνε τη φλέβα αυτού που ονομάζεται “συλλογική συνείδηση”, όπως η ακίδα του ιού μολύνει το αίμα.

Προτού, λοιπόν, όλοι οι διαπρύσιοι ρήτορες της ιατρικής ηθικής προαναγγείλουν “Νέες Νυρεμβέργες”, θα πρέπει να γίνει ο λογαριασμός σωστά. Θα πρέπει να “ανοίξουν” όλα τα ιατρικά εγκλήματα που συνέβησαν στην Ευρωπαϊκή και φιλελεύθερη Ελλάδα με την πρόσχαρη ανοχή, αν όχι συμμετοχή των κρατικοποιημένων πληθυσμών (κατ΄ευφημισμόν “Κοινωνία των Πολιτών”), και με την σφραγίδα της Ελληνικής Δικαιοσύνης και των “Διεθνών Θεσμών”.

Λυπούμαι· η συλλογική Μαυρίλα δεν θα καθαρίσει έτσι απλά. Αυτό που τώρα είναι οφθαλμοφανές στους “νεοαφυπνισμένους” υπέσκαπτε και ξεθεμελίωνε χρόνια τώρα τη συνείδηση. Κι ίσως, όσοι και όποιοι δύνανται, σε μια ειλικρινή και επώδυνη ανασκόπηση, αντιληφθούν ότι τελικά υπήρξαν πολλοί -πολλοί περισσότεροι από όσοι στην αρχή αυτοί φαντάστηκαν- οι αυτουργοί και οι συντελεστές της ιστορικής περιπέτειας που εσχάτως βιώνουμε.

Οι υπόλοιποι απλά θα βιώσουν την πτώση σε έναν ιδιότυπο, αλλόκοτο και ακατανόητο, καθολικό πόλεμο.

Παραθέτω ντοκουμέντα ιατρικού φασισμού τα οποία έχουν δημοσιευτεί εδώ και πάνω από δύο χρόνια, στην Προ Κορωνοϊού Εποχή:

Η ειρωνεία είναι ότι ο νυν Υπουργός Υγείας, νομικός ων, ο οποίος έχει κάνει και διδακτορικό πάνω στο Ιατρικό Δίκαιο, και ο οποίος κλήθηκε επισήμως από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο να καταθέσει δημοσίως δήλωση ότι στο πολιτικό μυαλό του δεν υπάρχει ούτε κόκκος φιλοναζιστικών ιδεών και προτύπων, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από τα νεοναζιστικά έργα και τις ημέρες του σύγχρονου νεοελληνικού Άουσβιτς που ονομάζεται ΚΕΠΑ.

Ως δικηγόρος μάλιστα υπηρέτησε και την έμμεση παραθεσμική οχύρωσή του, παρέχοντας νομικές συμβουλές και διαμορφώνοντας το καταστατικό ενός Σωματείου (φερόμενου και ως ιατρικής εταιρείας) που απαρτίζουν περίπου 500 ιατροί από τους χιλιάδες που συμμετέχουν στις υγειονομικές επιτροπές του ΚΕΠΑ. Πρόκειται για τον πυρήνα του νεοναζιστικού μορφώματος των ανωνύμων ιατρών-δικαστών του ΚΕΠΑ.

Επικεφαλής αυτού του Σωματείου είναι ένας Ψυχίατρος με πολλαπλές συμμετοχές και ιδιότητες.

Στο δικηγορικό Γραφείο του κ. Πλεύρη, και προσωπικά στον ίδιο, παρέδωσα φάκελο μηνύσεως με αποδεικτικά στοιχεία των εγκληματικών ενεργειών των ανωνύμων ιατρών του ΚΕΠΑ (με τα ονόματά τους και τις υπογραφές τους όμως), και αυτό έτυχε να συμβεί την 27η Ιανουαρίου (2017), ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Αν και ο νυν Υπουργός Υγείας εξέφρασε την πρόθεση να παρακολουθεί τη μήνυσή μου, όταν είδε τα ονόματα των μηνυόμενων ιατρών εξαφανίστηκε μη επιστρέφοντάς μου ποτέ το φάκελο που τού παρέδωσα.

Για την ιστορία, αντιμέτωπο στη μήνυσή μου κατά των ανωνύμων ιατρών του ΚΕΠΑ βρήκα, ως νομικό υπερασπιστή τους, τον εθνικό και διεθνή δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γνωστό ποινικολόγο κ. Βασίλη Χειρδάρη, αλλά φρόντισαν σύσσωμοι οι εισαγγελείς να μην φτάσουμε ποτέ μετά από πέντε χρόνια σκοτεινών περιπετειών πολλαπλών μηνύσεων σε κανένα ακροατήριο, σε καμία δικαστική αίθουσα.

Τώρα αν εγώ, ως άλλο ΚΙΣ, ζητήσω από τον Υπουργό Υγείας να αποκηρύξει δημοσίως το δεκαετές βδέλυγμα της ανώνυμης διοικητικής ιατρικής του ΕΦΚΑ-ΚΕΠΑ και τα εγκλήματά της, τι λέτε, δύναται να το πράξει, όταν μια τέτοια κίνηση συνεπάγεται την αποκαθήλωση των εθνικών θεματοφυλάκων της Ιατρικής και Ψυχιατρικής στη χώρα, ήτοι του ΠΙΣ του κ. Εξαδάκτυλου, του ΙΣΑ του κ. Πατούλη, της ΕΨΕ του καθηγητή Πλουμπίδη, του ΚΕΣΥ της κ. Γκάγκα, αλλά και της ΕΣAμεΑ του κ. Βαρδακαστάνη και πλήθους θεσμών, παραθεσμών, Σωματείων και Συλλόγων ΝΠΔΔ που γαλουχούν και ενθαρρύνουν τα νεοελληνικά ιατρικά φίδια με τη διπλή γλώσσα;

Αυτό που με κάνει να δημοσιοποιήσω τα παραπάνω είναι, όπως συμβαίνει και με το ΚΙΣ, η αδιαπραγμάτευτη απέχθειά μου για το ναζισμό και το ρατσισμό και δη όταν εκτελούνται θεσμικά και “επιστημονικά” πάνω στο τομάρι και το κεφάλι ανθρώπων με αναπηρίες.

 

Γιώργος Σαρανταυγάς
Διεθνολόγος – Πολιτικός Επιστήμων

 

Πηγή https://eurocrisis.wordpress.com/2021/09/18/h-galouxia-tou-ellinikou-iatrikou-fidiou/

 

Κλικάρετε πάνω στους τίτλους, για να διαβάσετε τα θέματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που καταλήγουν στο συγκλονιστικά αποκαλυπτικό άρθρο της παρούσας ανάρτησης

 

Θα απαντήσετε σ’ αυτά τα ερωτήματα, για τους ΑΜΕΑ, κύριε Αντωνιάδη; (ΜΕΡΟΣ 4ο)

Φαίδων Βόβολης: “Τα προβλήματα των ΑΜΕΑ είναι προβλήματα όλων μας. Διαβάζοντας καθημερινά πράγματα που αγνοούσα, θέλω να ξερουν πως σ αυτόν τον αγώνα ΔΕΝ είναι πια μόνοι τους.” …

Κύριε Αντωνιάδη, το γκρεμίσατε ή όχι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ; Μπορείτε να απαντήσετε;;; ΜΕΡΟΣ 3ο

Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (ΚΕ.Π.Α.) ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ …

Κύριε Νίκο Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε γι αυτό;;; ΜΕΡΟΣ 2ο

Στα άρθρα που ακολουθουν, οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,  θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πορεία του κ. Αντωνιάδη, που με έκανε μαζί με τα προηγούμενα αλλά και τα …

Κύριε Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε δημόσια, γι αυτή την αρνητική … αναφορά στο όνομά σας;;; “Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Δον Κιχώτης ή άλλος ένας λαγός του συστήματος;” ΜΕΡΟΣ 1ο

Ιωσήφ Παπαδόπουλος: “Όταν όμως πληροφορήθηκα από τον καλό μου φίλο Γιώργο Σαρανταυγά (τον σύζυγο της Νατάσας Ματράγκα, εγνωσμένης με το Σύνδρομο Asperger) όσα μεσολάβησαν πέρυσι το καλοκαίρι, μεταξύ υμών και …

Έφτασε στα χέρια μου μια ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ… Τσίπρας και Μητσοτάκης λειτούργησαν αποδεδειγμένα ως εχθροί του ελληνικού κράτους και του  έθνους των Ελλήνων.

Έφτασε στα χέρια μου μια επιστολή που είναι κυριολεκτικά ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, τόσο η ίδια, όσο και τα περιεχόμενά της …

Οι Μάσκες πέφτουν – Πράξη 1η: Τρεις Πρόεδροι του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου ενώπιον του ελληνικού Αυτισμού

Και συ περιμένεις αυτό το ΣτΕ, που μιλάει τη γλώσσα τού “καθ’ ου”, της “αναιρεσείουσας” και της “αναιρεσίβλητης”, να κατανοήσει τη φύση και τα ζητήματα του αυτισμού και τα συστηματικά …

Πρόκειται περί κομιτατζήδων. Η υπόθεση “Σαρανταυγάς-Ματράγκα” αριθμεί χιλιάδες πλέον σελίδες και έχει συσπειρώσει την εθνική και διεθνή μαφία των Κομιτατζήδων. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Γιώργος Σαρανταυγάς: “Εγώ ο ίδιος έχω κινήσει γη και ουρανό, πέντε χρόνια τώρα, κι ακόμα η ομερτά δεν λέει να σπάσει. Κομιτατζήδες παντού, απ’ άκρη σε άκρη και σε όλα …

Οι Μάσκες πέφτουν –Συγκλονίζουν οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Πράξη 1η: Τρεις Πρόεδροι του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου ενώπιον του ελληνικού Αυτισμού (και ο ρόλος της Προέδρου της …”Δημοκρατίας”)

  Ο ελληνικός Αυτισμός, με την ανοχή του ΣτΕ στα έργα και τις ημέρες της “πρώτης φοράς Αριστερά”, από καφκική ιστορία μετεβλήθη σε τραγωδία, σε Ελληνική Τραγωδία. Ας μας πουν …

 

 

Προβολές : 773


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα