ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ 2012!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ 2012!

16 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το

 

Προς ANT1, Real News κλπ: Έρχεται πολύ σύντομα η σειρά σας!

ΟΥΔΕΠΟΤΕ μέλη του απολύτως νομίμου Σωματείου μας είχαν σχέσεις με μέλη ή εκπαιδευτές των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος», πολύ δε περισσότερο ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγιναν τέτοιου ή οποιουδήποτε είδους εκπαιδεύσεις από μέλη μας.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ προβάλαμε το κίνημά τους ή τις δράσεις τους.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαμε οποιαδήποτε συνεννόηση/κοινή δράση μαζί τους.

Απαιτούμε να ανακαλέσουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους άμεσα. Αλλιώς έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ της δικαιοσύνης.

Εκατοντάδες τα δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την ομάδα του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012.

Μια ομάδα ΓΝΗΣΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, που ο αγώνας τους είναι διάφανος και έξω από κάθε είδους ομαδούλες που τάχα αγωνίζονται για τη διαφύλαξη του Συντάγματος και που ξεπετάχθηκαν στα χρόνια του κορονοϊού…

Για την ομαδούλα του Αποστολόπουλου “Θεματοφύλακες του άρθρου 120”, έγραψα πρόσφατα.

“Να πάνε τώρα οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, να απελευθερώσουν τους ένδεκα που “πήραν στον λαιμό τους”.”

Και φυσικά, δεν υπήρξε ούτε ίχνος αναφοράς στον Ιερό Λόχο 2012, γιατί ουδεμία σχέση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει με τέτοιου είδους ομαδούλες.

Αν υπήρχε και η παραμικρή υπόνοια συνεργασίας, να είστε βέβαιοι πως θα την είχα αναδείξει.

Αντιθέτως, ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ, δρα υπέρ της Πατρίδας, υπέρ της Ορθοδοξίας και πάντα με διαφάνεια εννιά χρόνια τώρα, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Τα αργυρώνητα ΜΜΕ, που προσπαθούν να τους εμπλέξουν, παραπέμπουν σε προβοκατόρικες, πρακτορίστικες και παρακρατικές μεθόδους.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ας μην έχουν τις ελπίδες δικαίωσή τους οι πατριώτες του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

 

Υ.Γ.2. Παρακαλώ τον υπεύθυνο των αναρτήσεων του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ, να αναρτά μεγαλύτερες φωτογραφίες… με το που επιχειρώ να τις μεγαλώσω, “σπάνε” και δεν διαβάζονται.

 

Προς ANT1, Real News κλπ: Έρχεται πολύ σύντομα η σειρά σας!

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε θεατές στο θέατρο της συστημικής προπαγάνδας που θέλει να εμπλέξει τον νόμιμο σύλλογο μας ανθρώπους, κινήματα και πράξεις με τους οποίους ουδεμία σχέση έχουμε.

Μετά τις συκοφαντίες του Μπουτάρη και του ΑΝΤ1 εναντίον του Ιερού Λόχου 2012 (δείτε εδώ) τον Οκτώβριο 2020, υπόθεση για την οποία τους πήγαμε ήδη στα δικαστήρια,

μετά το νέο συντονισμένο δημοσιογραφικό «πογκρόμ» και πάλι σε βάρος του Συλλόγου μας από το Βήμα, ΤΑ ΝΕΑ, MEGA, in.gr κλπ,  τον Οκτώβριο 2021 (δείτε εδώ και εδώ), υπόθεση για την οποία ήδη στείλαμε εξώδικα και επίκειται η κατάθεση των αγωγών,

το Σάββατο 11/12/2021,
στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1,  (δείτε το βίντεο εδώ) επικαλέστηκαν το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News της 12/12/2021 (πριν καν δημοσιευθεί!), για να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ με ψεύδη το απολύτως νόμιμο Σωματείο μας.
Ισχυρίστηκαν ότι τάχα «Σύμφωνα με πληροφορίες» δύο από τους «εκπαιδευτές» των αποκαλούμενων «θεματοφυλάκων» έχουν «σχέσεις» με τον Σύλλογό μας!

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 12/12/2021, διαβάσαμε στην έντυπη έκδοση της Κυριακάτικης Real News,  άρθρο του δημοσιογράφου Θεοδόση Π. Πάνου ότι δήθεν :

«Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπαιδευτές της ομάδας είναι δύο πρώην έφεδροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πρώην στρατιωτικοί, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ανοιχτά τα φιλοχουντικά τους αισθήματα. Μάλιστα οι δύο από τους εκπαιδευτές φέρεται αν έχουν σχέση και με την οργάνωση «Ιερός Λόχος» στη Θεσσαλονίκη, η οποία θεωρείται ότι είχε κοινά μέλη και δεσμούς με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και με άλλες αυτόνομες φασιστικές ομάδες της πόλης

Την ίδια ημέρα (Κυριακή 12/12/2021), αργά το βράδυ στέλνουμε email στον ίδιο τον δημοσιογράφο (το email του εμφανίζεται στο άρθρο). Του ζητάμε να ανακαλέσει άμεσα.

Συγκεκριμένα του γράφουμε επί λέξη:

«Επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ μέλη μας εκπαίδευσαν μέλη των αγνώστων σε εμάς που φέρουν ή φέρεται να φέρουν την επωνυμία «θεματοφύλακες του Συντάγματος»,

Επειδή όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο ιστολόγιο του νομίμου Σωματείου μας ουδέποτε προβάλαμε δράσεις, παρεμβάσεις, δηλώσεις ή παροτρύναμε με οποιονδήποτε τρόπο τους αναγνώστες μας να συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες

Επειδή δεν είχαμε ποτέ ούτε έχουμε καμία απολύτως σχέση με τους προαναφερθέντες,

Επειδή από το άρθρο σας γίνεται προσπάθεια να συσχετιστεί το απολύτως νόμιμο σωματείο μας με ποινικώς παράνομες πράξεις,

Επειδή όπως επίσης μπορείτε να διαπιστώσετε από το ιστολόγιό μας, είμαστε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ Σύλλογος, συνεπώς δεν είχαμε ούτε έχουμε «δεσμούς» ή συνεργασία με πολιτικά κόμματα,

Επειδή είναι φανερή η προσπάθεια συσχέτισής μας με την πρωτόδικα καταδικασμένη ως «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή, όπως και με «άλλες αυτόνομες φασιστικές ομάδες της πόλης» προκειμένου να προσβληθεί η αξιοπρέπεια του Σωματείου μας και των μελών του,

Επειδή ως δημοσιογράφος οφείλατε πριν παραθέσετε δήθεν «πληροφορίες», να αναζητήσετε και την δική μας άποψη και να την προβάλλετε,

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το συντομότερο δυνατό να αποκαταστήσετε το εν γνώσει σας ψευδές και συκοφαντικό ρεπορτάζ με το παρακάτω κείμενο:

«Στο ρεπορτάζ μου (Θανάσης Π.Πάνος), της Κυριακάτικης Real News» της 12/12/2021, δημοσίευσα ότι «Σύμφωνα με πληροφορίες» μου, «φέρεται» δύο εκπαιδευτές των αποκαλούμενων «θεματοφυλάκων του Συντάγματος» να «έχουν σχέση με την οργάνωση «Ιερός Λόχος» στη Θεσσαλονίκη», κάτι που όπως εκ των υστερων διαπίστωσα είναι απολύτως ψευδές και προσβάλει και συκοφαντεί το νόμιμο Σωματείο «Ιερός Λόχος 2012- Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων» που δραστηριοποιείται κύρια στη Θεσσαλονίκη, γι αυτό προβαίνω σε αυτήν την αποκατάσταση και ζητώ δημοσίως συγνώμη για την αμέλειά μου αυτή.»

Το παραπάνω κείμενο σας καλούμε να κοινοποιήσετε και στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1, το οποίο μετέδωσε στο χθεσινό (11/12/2021) δελτίο ειδήσεων σχετικό ρεπορτάζ αναπαράγοντας τα ψεύδη και τις ανακρίβειες που δημοσιεύθηκαν στο άρθρο σας, γνωστοποιώντας μας την κοινοποίηση αυτή.

Σε διαφορετική περίπτωση θα κληθείτε να καταβάλλετε αρχικά τα έξοδα σύνταξης από δικηγόρο και επίδοσης σχετικού εξώδικου, και στη συνέχεια αγωγής αποζημίωσης.»

 

Το email επιστρέφει 2 φορές πίσω. Το προωθούμε στην ίδια την real news, για να το μεταβιβάσει στον δημοσιογράφο. ΚΑΜΙΑ απολύτως απάντηση από τον δημοσιογράφο.  Ούτε φυσικά από την εφημερίδα Real News.

Σήμερα 13/12/2021, τα μεγαλύτερα ΜΜΕ αναπαράγουν τις δήθεν «πληροφορίες», του δημοσιογράφου Θανάση Π. Πάνου, ότι τάχα δύο από τα άτομα εκπαίδευαν τους «θεματοφύλακες» είχαν «σχέσεις» με τον Σύλλογό μας.  Ενδεικτικά

ANT1 (εδώ):

iefimerida (εδώ)

 

Liberal.gr (εδώ) :

huffingtonpost.gr (εδώ)

Τις ίδιες συκοφαντίες σε βάρος του Σωματείου μας αναμεταδίδει και η κρατική ΕΡΤ.  Το σχετικό ρεπορτάζ εδώ και το βίντεο από τις ειδήσεις εδώ :   https://youtu.be/OKOyEHTx_eQ

«Ερευνάται διασύνδεση με την οργάνωση Ιερός Λόχος» γράφει το άρθρο στη δε Θεσσαλονίκη για το ενδεχόμενο πιθανής διασύνδεσης μελών της ομάδας με την ακροδεξιά οργάνωση Ιερός Λόχος.

Κυριακάτικη εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται δύο άτομα, που φέρονται να είναι εκπαιδευτές των Θεματοφυλάκων και να διατηρούν στενές σχέσεις με την οργάνωση Ιερός Λόχος.» 

γράφει στην ιστοσελίδα της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ!

To «Ερευνάται».. , όπως και το «Σύμφωνα με πληροφορίες»…,  όπως και το «φέρονται» όπως και το «ενδεχόμενο πιθανής», είναι πολύ ωραία δημοσιογραφικά κόλπα, για να δημιουργείται χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, αρνητικό κλίμα στην κοινή γνώμη, σε βάρος του νομίμου Σωματείου μας.
Δεν είδαμε όμως ποτέ το κρατικό κανάλι να γράφει : «ερευνάται ανώτερος δικαστικός για υποθέσεις ναρκωτικών» ή «παιδεραστίας με ανήλικα λάθρομεταναστόπουλα», ούτε διαβάσαμε ποτέ «ερευνώνται οι σχέσεις γνωστών πολιτικών με την Siemens», ή με φαρμακευτικές εταιρίες πχ Novartis κλπ κλπ. Τα παραδείγματα γράφηκαν τυχαία και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα …

Απολύτως πανομοιότυπη «ιστορία» με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασιλείου Λαμπρόπουλου, και πάλι σε βάρος του Σωματείου μας, που έπαιξε σε ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, MEGA πριν 2 περίπου μήνες (δείτε εδώ και εδώ), και αναπαρήχθηκε σε ένα σωρό εφημερίδες και κανάλι και τότε, συκοφαντώντας το νόμιμο Σωματείο μας με αφορμή επεισόδια έξω από Λύκειο της Σταυρούπολης. Και πάλι ρεπορτάζ στις ειδήσεις τηλεοπτικού καναλιού (MEGA), πριν καν δημοσιευθεί το άρθρο!

«Πληροφορίες»..  επικαλούνταν τότε κι ο δημοσιογράφος  κ.Βασίλειος Λαμπρόπουλος.
Ας ρωτήσουν λοιπόν τον δημοσιογράφο, το έλαβε το εξώδικό μας;
Ας ρωτήσουν και σε MEGA, Βήμα, ΝΕΑ.
Οι προθεσμίες για να αποκαταστήσουν τις συκοφαντίες παρήλθαν.
Και ΔΕΝ τις ανακάλεσαν.
Τώρα, οι αγωγές είναι σχεδόν έτοιμες για κατάθεση.

Το ίδιο συνέβη και με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για αντίστοιχο συκοφαντικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ).
Μετά από σχετικά εξώδικα σε ΑΝΤ1 και Μπουτάρη, σε λίγο γίνεται η εκδίκαση της αγωγής μας για αποζημίωση 15.000 ευρώ! 

Ενημερώνουμε όλες αυτές τις φυλλάδες και τα κανάλια,
που μας συκοφαντούν μία ακόμη φορά,
ότι ΕΡΧΕΤΑΙ  πολύ σύντομα η σειρά τους.
Θα δικαστούν για κάθε λέξη, για κάθε ψέμα, για κάθε συκοφαντία σε βάρος του Σωματείου μας.

 

Μέχρι τότε θα επαναλάβουμε μία ακόμη φορά.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ μέλη του απολύτως νομίμου Σωματείου μας είχαν σχέσεις με μέλη ή εκπαιδευτές των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος», πολύ δε περισσότερο ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγιναν τέτοιου ή οποιουδήποτε είδους εκπαιδεύσεις από μέλη μας.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ προβάλαμε το κίνημά τους ή τις δράσεις τους.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαμε οποιαδήποτε συνεννόηση/κοινή δράση μαζί τους.

Απαιτούμε να ανακαλέσουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους άμεσα. Αλλιώς έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ της δικαιοσύνης.

Ιερός Λόχος 2012

 

Πηγή

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα