Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhadki: Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας!  (βίντεο)

Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhadki: Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας! (βίντεο)

3 Σεπτεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:861

 

“Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Αλλά αν θέλετε να το κάνετε ως ενήλικος κάντε το αλλά να είστε συνειδητοποιημένοι ότι εκτίθεστε σ΄έναν σοβαρό κίνδυνο.

Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά.

Είναι στη απόλυτη αδυνατότητα ν΄αμυνθούν( ν΄ ανταπεξέλθουν).”

Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhadki: Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας!  (βίντεο)

Κραυγή αγωνίας από τον κορυφαίο επιστήμονα παγκοσμίου κύρους, αλλά εδώ στην Ελλάδα, οι πληρωμένες πολιτικές – δικαστικές – ιατρικές – δημοσιογραφικές – εκκλησιαστικές – στρατιωτικές “πόρνες” δεν ακούν τίποτα. 

Τους έχει στραβώσει ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, το ΧΡΗΜΑ και η ΕΞΟΥΣΙΑ, και δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν, δεν ακούν τίποτα…

Θα έρθει η ώρα, που για κάθε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, θα λαμβάνουν και μια σκληρή τιμωρία… μέχρι την τελική κρίση που εκεί θα ζήσουν την αιώνια κόλαση. 

Και με τα όποια τυχόν εκατομμύρια στις τράπεζες του εξωτερικού από την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, δεν θα μπορούν να εξαγοράσουν την αιώνια ποινή τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

”Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας…” κραυγή αγωνίας από τον Γερμανό Καθηγητή Μικροβιολόγο Sucharit Bhakdi.

Ονομάζομαι Sucharit Bhadki είμαι γιατρός κι ερευνητής.

Αυτό το ”μαγικό φάρμακο” το εμβόλιο υποτίθεται ότι ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα για να πολεμήσει τον ιό…

Ήμουν πάντα πολύ ανήσυχος ότι αυτή η ουσία μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορούν να επιφέρουν θρομβώσεις στα αιμοφόρα αγγεία.

Θρομβώσεις που κανείς δεν μπορεί να δει παρά να αισθανθεί.

Αν οι θρομβώσεις σχηματιστούν στον εγκέφαλο θα έχετε σοβαρές κεφαλαλγίες, ιλίγγους, εμετούς και παράλυση.

Πολλά από αυτά τα συμπτώματα μεταφέρθηκαν από πολυάριθμα πρόσωπα.

Πως το ξέρουμε;;;

Aκούστε υπάρχει ένα εργαστηριακό τεστ το D -dimere που αν η τιμή σας αυξάνει μέσα στο αίμα αυτό είναι μια απόδειξη ότι υπάρχουν θρομβώσεις μέσα στα αιμοφόρα αγγεία.

Πολλοί γιατροί Γερμανοί, ανέλυσαν τις τιμές D -dimeres στο αίμα των ασθενών πριν και μετά τον εμβολιασμό ανεξάρτητα από την ύπαρξη των συμπτωμάτων και στην πραγματικότητα ανακαλύπτουν ότι ο σχηματισμός των θρομβώσεων στο αίμα είναι ένα γεγονός πολύ συχνό με όλα τα εμβόλια κόβιντ.

Αυτό σημαίνει ότι καθώς δέχεστε αυτό το εμβόλιο εξουσιοδοτείτε μέσα στον οργανισμό σας ξεσπάει μια αντίδραση που μπορεί να σας αποβεί μοιραία.

Κατά συνέπεια συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Αλλά αν θέλετε να το κάνετε ως ενήλικος κάντε το αλλά να είστε συνειδητοποιημένοι ότι εκτίθεστε σ΄έναν σοβαρό κίνδυνο.

Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά.

Είναι στη απόλυτη αδυνατότητα ν΄αμυνθούν( ν΄ ανταπεξέλθουν).

Αν εμβολιάστε το παιδί σας διαπράττετε ένα έγκλημα.”

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 861

Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.