Μ.Σαρπ: Η συνταξιούχος πρώην πρόεδρος του ΣτΕ επιμένει να «διοριστεί» παρά το σκάνδαλο με την κοκαΐνη.

Μ.Σαρπ: Η συνταξιούχος πρώην πρόεδρος του ΣτΕ επιμένει να «διοριστεί» παρά το σκάνδαλο με την κοκαΐνη.

7 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:719
Μοίρασέ το

 

Να θυμίσουμε ότι ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα ναρκωτικά και τους αλλοδαπούς είναι σύμφωνα με πληροφορίες σύντροφός της Μαίρης Σαρπ.

Το αυτονόητο θα ήταν μετά το σάλο η πρώην πρόεδρος του ΣτΕ να αρνηθεί να αναλάβει αυτή την αμφιλεγόμενη θέση.

 

Δεν υπάρχει… “αυτονόητο”, γι “ΑΥΤΟΥΣ”…

Α… όλα κι όλα… εγώ θέλετε να σας τα γράφω όλα; Να φύγετε κύριοι… να πάτε αλλού… να διαβάσετε και λίγο τον Σπύρο Χατζάρα, που τα εξηγεί όλα, εδώ και εδώ

Γράφει και κάτι για… ΣΥΝΑΓΩΓΗ, αλλά δεν ξέρω τι ειν’ τούτο μάνα μ’… είμαι από χωριό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Απλά να θυμίσω τι είχε δηλώσει μόλις η εγκληματική οργάνωση του Εφιαλτάκη (εξαιρετικός ο χαρακτηρισμός του δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα για τον πρωθυπουργό… για να μην κλέβουμε και όσα γράφουν άλλοι) την έκανε πρόεδρα του Συμβουλίου της Επικρατείας… δείτε την παρακάτω εικόνα…

 

Υ.Γ.2. Μαλλί και πρόσωπο αντρικό… κάτι δεν μου κολλάει βρε παίδες…κι η Καλαμάτα είναι γεμάτη από “δαύτους”… είναι κι ο σύντροφος που γυαλίζει το πόμολο… πω πω κάτι σκέψεις, μεσημεριάτικα…

Ποιά είναι η πραγματική γονιδιακή καταγωγή της εν λόγω;;;

 

Παρά το σκάνδαλο με τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ, Κίμωνα – Παναγιώτη Ευστρατίου και την κοκαΐνη η συνταξιούχος πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Μαίρη Σαρπ ετοιμάζεται να διοριστεί στη νέα, μη συνταγματικά κατοχυρωμένη «Αρχή» που στήθηκε «νύχτα» από την κυβέρνηση με στόχο την διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Να θυμίσουμε ότι ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα ναρκωτικά και τους αλλοδαπούς είναι σύμφωνα με πληροφορίες σύντροφός της Μαίρης Σαρπ. Το αυτονόητο θα ήταν μετά το σάλο η πρώην πρόεδρος του ΣτΕ να αρνηθεί να αναλάβει αυτή την αμφιλεγόμενη θέση.

Θέση για την οποία την πρότεινε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πικραμμένος, ώστε να ελέγξει την σχεδιαζόμενη ενοποιημένη Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων και την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, μία έμμισθη θέση δηλαδή, μία ημέρα πριν αυτή συνταξιοδοτηθεί!

Θέση την οποία για λόγους αρχής δεν έπρεπε να την δεχτεί.

Διότι η αποδοχή ενός τέτοιου «φωτογραφικού» διορισμού είναι ο ορισμός της πρόκλησης, διότι η πλειοψηφία του ΣτΕ, υπό την προεδρία της κ. Μαίρης Σαρπ, είχε κρίνει ότι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου έπρεπε να απολυθεί άμεσα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, με το πρόσχημα ότι ήταν πρόσωπο υπό «πολιτική επιρροή»!

 

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι μεγάλα: Πως αποδέχτηκε μία τέτοια πρόταση η πρόεδρος του ΣτΕ; Ειδικά από την στιγμή που η ίδια πρόεδρος είχε κρίνει ως νόμιμη την άμεση απομάκρυνση της κ. Βασιλικής Θάνου από την επιτροπή ανταγωνισμού, παρότι η θέση που είχε αναλάβει δίπλα στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ήταν άμισθη;

Πως ανέχεται μία έγκριτη λειτουργός της δικαιοσύνης την «αξιοποίηση» της σε μία «αρχή» η ίδρυση της οποίας παραπέμπει σε εμφανή κυβερνητική μεθόδευση και η λειτουργία της δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη; Ειδικά όταν κάτι παρόμοιο δεν έχει προηγούμενο; Αφού μιλάμε για μία νέα «Αρχή», η οποία μάλιστα δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, με σαφέστατη σκοπιμότητα: Τον κυβερνητικό έλεγχο των δημόσιων συμβάσεων ενόψει και του ταμείου ανάκαμψης!

Η επιμονή λοιπόν της κ. Σαρπ να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, έχοντας επιδοθεί σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί από την σκοτεινή υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο φερόμενος σύντροφος της, γεννά τεράστια ερωτηματικά.

Είναι όμως και ένα μείζον Θέμα ηθικής που θα εξοργίσει περισσότερο την ελληνική κοινωνία, η οποία συγκλονίζεται από όσα φρικτά αποκαλύπτονται.

Σε κάθε περίπτωση, εάν η κυβέρνηση επιμείνει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου, θα μιλάμε πλέον για την απόλυτη θεσμική και ηθική εκτροπή.

 

Και τα μέχρι την παρούσα ανάρτηση, σχόλια της πηγής…

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή

Προβολές : 719


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα