Μέχρι και το κορυφαίο παγκοσμίως ιατρικό περιοδικό, έκαψε το αφήγημα όλων των κυβερνήσεων, και του Κούλη

Μέχρι και το κορυφαίο παγκοσμίως ιατρικό περιοδικό, έκαψε το αφήγημα όλων των κυβερνήσεων, και του Κούλη

22 Νοεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:744
Μοίρασέ το

 

COVID-19: ο στιγματισμός των αν-m-volίαστων δεν δικαιολογείται

Αν καταλάβατε καλά, μέχρι και το LANCET που μέχρι προ κορονοϊού, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, και στην περίοδο του κορονοϊού, έγινε το πλέον ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ (σας αφήνω να σκεφθείτε πόσα πλήρωσαν οι παγκόσμιοι σατανιστές για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους), ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΗΚΕ…

… ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΡΠΕΤΑ… ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αργήσατε πολύ εκεί στο LANCET, να παραδεχθείτε ένα μέρος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που κάποιοι γράφουμε και φωνάζουμε, ένα χρόνο…

Θα έρθει η ώρα, που θα αναγκαστείτε παραδεχθείτε και όλες τις άλλες αλήθειες…κάτω από το πρίσμα των συνεχών αποκαλύψεων ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

 

 

 

Μετάφραση: blümlifee

Στις ΗΠΑ και τη Γερμανία υψηλοί αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν τον όρο “πανδημία των αν-m-volίαστων”, υποδηλώνοντας ότι τα m-volιασμένα άτομα δεν λαμβάνονται υπόψη στην επιδημιολογία του COVID-19.

Η χρήση αυτής της φράσης από αξιωματούχους, θα μπορούσε ενδεχομένως, να ενθαρρύνει κάποιον επιστήμονα να ισχυριστεί ότι “οι αν-m-volίαστοι αποτελούν απειλή για τους m-volιασμένους να κολλήσουν COVID-19.

Ωστόσο, αυτή η άποψη είναι αρκετά απλοϊκή.

Αυξάνονται διαρκώς οι ενδείξεις ότι τα m-volιασμένα άτομα εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην μετάδοση.

Στη Μασαχουσέτη (ΗΠΑ), συνολικά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια διαφόρων γεγονότων τον Ιούλιο 2021, 469 νέα κρούσματα COVID-19, και 346 (74%) αφορούσαν άτομα ΠΛΗΡΩΣ Ή ΜΕΡΙΚΩΣ M-VOLΙΑΣΜΕΝΑ, 274 (79%) εκ των οποίων ήταν συμπτωματικοί.

Οι οριακές τιμές κύκλου ήταν εξίσου χαμηλές ανάμεσα σε πλήρως m-volιασμένα άτομα (διάμεσος 22·8) και σε μη m-volιασμένους, ή μερικώς m-volιασμένους, ή σε άτομα άτομα, των οποίων δεν ήταν γνωστό το προφίλ των m-volιασμών (διάμεσος 21·5), γεγονός που υποδείκνυε υψηλό ιικό φορτίο ακόμη και μεταξύ πλήρως m-volιασμένων ατόμων.

Στις ΗΠΑ, συνολικά αναφέρθηκαν 10.262 κρούσματα COVID-19 σε m-volιασμένα άτομα, μέχρι τις 30 Απριλίου 2021, εκ των οποίων 2725 (26·6%) ήταν ασυμπτωματικοί, 995 (9·7%) νοσηλεύτηκαν, και 160 (1·6%) πέθαναν.

Στη Γερμανία, 55·4% των συμπτωματικών κρουσμάτων COVID-19, σε ασθενείς ηλικίας 60 ετών και άνω, αφορούσε σε πλήρως m-volιασμένα άτομα.

Και το ποσοστό αυξάνεται κάθε εβδομάδα.

Στην πόλη Münster (Γερμανία), καταγράφηκαν νέα κρόυσματα COVID-19 σε τουλάχιστον 85 (22%) από τα 380 άτομα που ήταν πλήρως m-volιασμένα ή είχαν αναρρώσει από τον COVID-19 και που είχαν επισκεφθεί ένα νυκτερινό κέντρο.

Οι άνθρωποι που m-volιάζονται έχουν μικρότερο κίνδυνο σοβαρής νόσου, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό μέρος της πανδημίας.

Για τον λόγο αυτό, είναι λάθος και επικίνδυνο να μιλούμε για “πανδημία των αν-m-volίαστων”.

Ιστορικά, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Γερμανία, έχουν πικρή πείρα στον στιγματισμό τμημάτων του πληθυσμού, αναφορικά με το χρώμα του δέρματος ή την θρησκεία τους.

Κάνω έκκληση στους υψηλόβαθμους αξιωματούχους και επιστήμονες, να σταματήσουν αυτόν τον απρεπή στιγματισμό των αν-m-volίαστων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων είναι ασθενείς μας, συνάδελφοί μας, και συμπολίτες μας και να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να ενώσουν και όχι να διχάσουν την κοινωνία.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 744


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα