Ν

Νέες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που βάζουν φωτιά στα εμβόλια

28 Σεπτεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 435 προβολές ( Μέτρηση έως 17:22:47 )

 

David E.Martin: «Οι εταιρείες κατέθεταν από το 2000 πατέντες για την παρασκευή εμβολίων κατά του κορωνοϊού»!

Ν

Ότι δεν κατέφεραν τα σιωνιστικά ανθρωπόμορφα κτήνη το 1918 με την “ισπανική γρίπη”, προσπαθούν να το καταφέρουν τώρα.

Και μόνο κάνοντας κλικ εδώ θα αντιληφθείτε πόσα ενωμένα σιωνιστικά καθάρματα είναι, ενώ γίνεται αντιληπτό και το μέγεθος της επίθεσης κατά της ανθρωπότητας.

Ένα τεράστιο σιωνιστικό πλοκάμι έχει αγκαλιάσει τη γη και τους λαούς.

Κι όμως, με αντίσταση, μπορεί να σπάσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τον DAVID MARTIN, θα τον συλλάβει το κουμ μούνι

Οι φαρμακευτικές εταιρείες προετοιμάζονταν για μια πανδημία εδώ και καιρό

Είκοσι περίπου χρόνια πριν από την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού οι φαρμακευτικές εταιρείες είχαν καταθέσει πατέντες για την παρασκευή εμβολίων κατά ιών και κορωνοϊών. 

Σε έρευνα που διεξήγαγε ο αναλυτής David E. Martin ανακάλυψε πως υπάρχουν αρχεία που χρονολογούνται από το 2000 και έπειτα και τα οποία αφορούν τους κορωνοϊούς, τη σύνθεσή τους και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο κ. Martin έδωσε συνέντευξη, μαζί με τον πολιτικό Reiner Füllmich, παραθέτοντας στοιχεία από την έρευνά του και εν ολίγοις αποκαλύπτοντας ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προετοιμάζονταν εδώ και καιρό για μια πανδημία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook video
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this video, Facebook will know your activity. Learn More

 

 

Πηγή

(Visited 434 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το