ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ... και οι Φαρμακευτικές της εταιρείες. ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ... και οι Φαρμακευτικές της εταιρείες. ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

28 Σεπτεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ... και οι Φαρμακευτικές της εταιρείες. ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Οι επιχειρήσεις της IG Farben, στο ξέσπασμα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν η Bayer, η BASF, και η Χοεθχστ.

Ήταν χημικές και φαρμακευτικές εταιρείες.

Την Farben ο Χίτλερ την έβαλε στην κορυφή στη Γερμανία, και ο πόλεμος είχε σχεδιαστεί για να οδηγήσει σε μια ενωμένη Ευρώπη που θα εξουσιαζόταν από τα δεσμά της Farben.

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ... και οι Φαρμακευτικές της εταιρείες. ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Ένα παγκόσμιο υγειονομικό χταπόδι, με ναζιστικές, δηλαδή σιωνιστικές ρίζες.

Ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, με ΦΟΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

Και μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Η FARBEN, χρηματοδοτεί τα ΜΜΕ.(ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ)

Τα ΜΜΕ, χρηματοδοτούν τους ΦΟΒΟΥΣ των ανθρώπων.

Οι ΦΟΒΟΙ των ανθρώπων, χρηματοδοτούν τις ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

Οι ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, χρηματοδοτούν την FARBEN…

Και η FARBEN, χρηματοδοτεί τους … πολιτικούς μας, για να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα είπε το 2012, ο Dr. RATH, στην Αθήνα.

 

Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ.

Απλά έχει μεταφέρει τις στρατηγικές του.

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια βιομηχανία στη ναζιστική Γερμανία που ονομαζότανIG Farben.

Ήταν το μεγαλύτερο χημικό/φαρμακευτικό “χταπόδι” στον κόσμο, και είχε ευνοϊκές επιχειρηματικές συμφωνίες με εταιρείες από την Αγγλία την Κεντρική Αμερική και την Ιαπωνία.

Ο συγγραφέας των Χημικών του διαβόλου, Josiah DuBois, ταξίδεψε στη Γουατεμάλα κατά τις πρώτες ημέρες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, και επέστρεψε με το σχόλιο, στο βαθμό που θα μπορούσε να πει, οτι η Γουατεμάλα ήταν “μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Farben.”.

Η φαρμακευτική αυτοκρατορία ήταν και είναι μία από τις σημαντικότερες δυνάμεις πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εταιρείες φαρμάκων ασκούν τόση εξουσία. Εμπλέκονται όχι μόνο στον έλεγχο του ιατρικού καρτέλ. Είναι πολιτικοί σχεδιαστές.

Αυτό είναι το πώς και γιατί οι μεγαλοφαρμακευτικές εγκαθιστούν τόσο πολύ αυτό που αόριστα αναφέρεται ως Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο στόχος για κάθε άνθρωπο από την κούνια έως τον τάφο αποτελείται από ένα σύστημα διάγνωσης νόσου και τοξικής φαρμακευτικής θεραπείας που έχει ένα μεγαλύτερο σκοπό: να εξασθενίσει, για να αποδυναμώσει τους πληθυσμούς.

Αυτό είναι ένας πολιτικός στόχος. Διευκολύνει τον έλεγχο.

Οι επιχειρήσεις της IG Farben, στο ξέσπασμα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν η Bayer, η BASF, και η Χοεθχστ.

Ήταν χημικές και φαρμακευτικές εταιρείες.

Την Farben ο Χίτλερ την έβαλε στην κορυφή στη Γερμανία, και ο πόλεμος είχε σχεδιαστεί για να οδηγήσει σε μια ενωμένη Ευρώπη που θα εξουσιαζόταν από τα δεσμά της Farben.

 

Οι απώλειες του πολέμου δεν εκτροχίασαν το σχέδιο αυτό. Μετατοπίστηκε σε ένα οικονομικό σχεδιάγραμμα, το οποίο έγινε, τελικά, η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ο Walter Hallstein, ο ναζιστής δικηγόρος που, κατά τη διάρκεια του πολέμου, ήταν υπεύθυνος για το μεταπολεμικό νομικό προγραμματισμό για τη νέα Ευρώπη.

Το ίδρυμα Rath υποβάλλει μια έκθεση: Το 1939, στα πρόθυρα του πολέμου, ο Hallstein είχε δηλώσει, «Η δημιουργία του νέου νόμου [των Ναζί] είναι ΜΟΝΟ ο στόχος των νομοθετών!»

Το 1957, με τη φήμη του καθαρή, ο Hallstein αναφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει την πλήρη και απεριόριστη δύναμη για όλες τις σχετικές αποφάσεις με την αρχιτεκτονική αυτής της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.»

Μετά τον πόλεμο, η IG Farben είχε διασπαστεί σε ξεχωριστές εταιρείες, αλλά αυτές οι εταιρείες ακολουθούσαν μια κοινή ατζέντα.

Αν, για παράδειγμα, θέλετε να ξέρετε η ατέλειωτη παγκόσμια συζήτηση για την επισήμανση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων έχει επισκιάσει το πραγματικό ζήτημα, απαγόρευσης στις ΓΤΟ καλλιέργειες συνολικά-που μπορείτε να δείτε σε αυτους τους συμμάχους της Farben: η Bayer, η BASF, και η Sanofi, μεταξύ άλλων.

Είναι μεταξύ των ηγετών στην έρευνα και την παραγωγή ΓΤΟ.

Η BASF συνεργάζεται με τη Monsanto για ερευνητικά προγράμματα.

Η Sanofi έχει μια ηγετική θέση στην έρευνα εμβολίων της GM.

Η αρχική IG Farben είχε ένα όνειρο. Στελέχη και επιστήμονες της πίστευαν ότι θα μπορούσαν τελικά να παραγάγουν, συνθετικά, οποιαδήποτε ένωση σε ένα εργαστήριο. Θα μπορούσαν να εξουσιάσουν την παγκόσμια βιομηχανία με αυτό τον τρόπο.

Το όνειρο δεν πέθανε ποτέ.

Σήμερα, βλέπουμε τον χειρισμό των γονιδίων και τη διαδρομή προς αυτόν τον στόχο.

 

Πηγή

Προβολές : 368


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα