Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΦΑΟΥΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ... ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΦΑΟΥΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ... ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

10 Σεπτεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:457
Μοίρασέ το

Έγγραφα ντοκουμέντο αποδεικνύουν ότι ο Α.Φάουτσι χρηματοδοτούσε το εργαστήριο της Ουχάν! 

Ποιοι το απέκρυψαν

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναίρεσε την απόφαση ανανέωσης της χρηματοδότησης το 2020, αφού ο Covid-19 εξελίχθηκε σε παγκόσμια πανδημία.

Επειδή τρώμε πολύ δούλεμα από όλους, ερώτημα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ;

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟΝ GAVI TOY BILL GATES;;;

Και για ποιά “πανδημία”, μιλάμε, όταν το AIDS και η γρίπη θερίζουν;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όταν και εάν κάποια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, εκτελεστούν, τότε μπορούμε να μιλάμε με κάποια αισιοδοξία για το μέλλον της ανθρωπότητας.

 

Έγγραφα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα δείχνουν πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (ΝΙΗ) χρηματοδοτούσε το εργαστήριο της Ουχάν, από το οποίο φέρεται να ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού. 

Μια αποκάλυψη που αποκρύφθηκε από τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ και αποδεικνύει πως ο Δρ. Άντονι Φάουτσι έλεγε ψέματα, καθώς υποστήριζε πως το NIH δεν είχε δώσει χρήματα το συγκεκριμένο εργαστήριο.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 900 έγγραφα ελήφθησαν από το The Intercept, μετά από αγωγή που κατατέθηκε βάσει του νόμου «για την ελευθερία της πληροφόρησης» κατά του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), αποκαλύπτουν ότι το NIH έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις στην αμερικανική ΜΚΟ EcoHealth Alliance. Του διαβόητου Peter Daszak!

Σχεδόν 600.000 δολάρια χρησιμοποιήθηκαν για να χρηματοδοτηθεί το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, τουλάχιστον εν μέρει «για τον εντοπισμό και την τροποποίηση των κορωνοϊών νυχτερίδων που είναι πιθανό να μολύνουν τους ανθρώπους».

Ήταν ακριβώς αυτή η έρευνα που όπως όλα δείχνουν, προκάλεσε το ξέσπασμα της πανδημίας από διαρροή εντός του εργαστηρίου.

«Ακόμη και πριν από την πανδημία, πολλοί επιστήμονες ανησυχούσαν για τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τέτοια πειράματα», ανέφερε το The Intercept, δημοσιεύοντας αποσπάσματα από προγενέστερες δηλώσεις πολλών ανθρώπων που ανησυχούσαν για τη σχέση μεταξύ των συγκεκριμένων ερευνών και της  υγειονομικής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σήμερα.

Η επιχορήγηση που χρησιμοποιήθηκε για την έρευνα για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων ήταν ενεργή μεταξύ 2014 και 2019.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναίρεσε την απόφαση ανανέωσης της χρηματοδότησης το 2020, αφού ο Covid-19 εξελίχθηκε σε παγκόσμια πανδημία.

Άρα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γνώριζε πολύ καλά για τα συγκεκριμένα πειράματα και την χρηματοδότηση τους, γι’ αυτό επέμενε ότι ο ιός ξεπήδησε από το εργαστήριο.

Παρά την αξιοπιστία της έκθεσης του The Intercept, τα μεγαλύτερα ΜΜΕ των ΗΠΑ – συμπεριλαμβανομένων των New York Times, της Washington Post, του CNN και του MSNBC – δεν «κατάφεραν» να μεταδώσουν ή να δημοσιεύσουν οτιδήποτε.

Το Fox News την Πέμπτη έκανε εκτενή έρευνα στα δελτία ειδήσεων των CNN, MSNBC, CBS, NBC και ABC News και διαπίστωσε ότι η έκθεση δεν είχε καν αναφερθεί!

Ομοίως, οι New York Times, η Washington Post, το Politico, το Axios, το USA Today, ακόμη και το Associated Press δεν ανέφεραν το παραμικρό σχετικά με αυτή την εξέλιξη στους διαδικτυακούς τόπους τους.

«Ντροπή για τα αμερικανικά δίκτυα και τα δελτία ειδήσεων. Φαίνεται ότι δεν τους αρέσει να αναφέρουν την αλήθεια», διαμαρτύρεται πλήθος Αμερικανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι η ιστορία ήταν ακόμη «μεγαλύτερη ακόμα και από το Watergate».

Οι Ρεπουμπλικάνοι ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), Δρ. Anthony Fauci, είπε ψέματα στο Κογκρέσο για τη χρηματοδότηση της έρευνας του κορωνοϊού στο εργαστήριο της Wuhan από το NIH. Ο Fauci αρνήθηκε επανειλημμένα το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και το υπο-ινστιτούτο του, το NIAID, χρηματοδοτούσε την συγκεκριμένη έρευνα όταν τον πίεσε για το θέμα ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Rand Paul τον Μάιο.

Ο Φάουτσι είπε στον Paul ότι το NIH «δεν έχει χρηματοδοτήσει ποτέ και δεν χρηματοδοτεί τώρα έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», με τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή να τον προειδοποιεί ότι «είναι έγκλημα να λες ψέματα στο Κογκρέσο».

Την Τρίτη, μετά τη δημοσίευση της έκθεσης από το The Intercept, ο Paul έγραψε στο Twitter: «Έκπληξη, έκπληξη – ο Fauci είπε ξανά ψέματα … Και είχα δίκιο για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας του για νέα έρευνα για τον κορωνοϊό στη Γουχάν».

 

Πηγή

Προβολές : 457


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα