Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ, Κωνσταντίνος Αρβανίτης δίνει ισχυρό χαστούκι στον ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ κυβέρνησης και γιατρών ντήλερ της ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΑΣ. (βίντεο)

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ, Κωνσταντίνος Αρβανίτης δίνει ισχυρό χαστούκι στον ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ κυβέρνησης και γιατρών ντήλερ της ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΑΣ. (βίντεο)

5 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:776
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Αρβανίτης: “Διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και χρησιμοποιούν τεχνάσματα, για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες που αρνούνται να εμβολιαστούν”!

 

Ο Όργουελ είχε πει: “Αν θες ένα όραμα του μέλλοντος, φαντάσου μία μπότα να συνθλίβει ένα ανθρώπινο πρόσωπο….για πάντα.”

Αυτό ζούμε σήμερα…

Μια φασιστοκουμμουνιστική μπότα να συνθλίβει το ανθρώπινο γένος….

Η πλειοψηφία υποτάχθηκε…

Μένουν λίγοι “ψεκασμένοι” να αντιστέκονται στην λαίλαπα του αφανισμού της ανθρωπότητας.

Στν Ελλάδα, οι αντιστάσεις δυστυχώς είναι λίγες, ανάμεσα στους ανθρώπους του πνεύματος, της επιστήμης, της δημοσιογραφίας.

Ο Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Κωνσταντίνος Αρβανίτης, είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους της επιστήμης, που έχει σταθερό λόγο απέναντι στην παράνοια της ψευτοπανδημίας.

Η δημοσιογράφος κ. Εύα Μαυρογένη, από τις ελάχιστες καθαρές μορφές που υπηρετούν την δημοσιογραφία.

Το βίντεο που ακολουθεί, προτείνω να το παρακολουθήσετε με προσοχή και να το διαδώσετε.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Να υποθέσω πως θα κληθεί και ο κ. Καθηγητής για… διάδοση ψευδών ειδήσεων”, από τους εισαγγελείς της … “ανεξάρτητης δικαιοσύνης”;;;

ΠΩΣ ΔIAΣΠEIPONTAI ΨEYΔEIΣ {;} EIΔHΣEIΣ KAI ΠOIA TEXNAΣMATA XPHΣIMOΠOIOYN ΦOBIZONTAΣ TOYΣ ΠOΛITEΣ

 

Προβολές : 776


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα