ΠΑΓΟΣΜΙΟ ΣΟΚ και μόνο ΣΟΚ! Προβληματισμός και για την Ελλάδα... ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (βίντεο)

ΠΑΓΟΣΜΙΟ ΣΟΚ και μόνο ΣΟΚ! Προβληματισμός και για την Ελλάδα... ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (βίντεο)

13 Σεπτεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 899 προβολές ( Μέτρηση έως 15:32:40 )

 

«Να γίνουμε πιο τρομακτικοί για να κάνουν τα εμβόλια»

 

ΠΑΓΟΣΜΙΟ ΣΟΚ και μόνο ΣΟΚ! Προβληματισμός και για την Ελλάδα... ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (βίντεο)
ΣΟΚ και μόνο ΣΟΚ!
Προβληματισμός και για την Ελλάδα…
Μίλησαν για ανάγκη να διογκώσουν τους «πραγματικούς αριθμούς Covid»…

Μια καταγραφή τηλεδιάσκεψης Zoom που καταγράφηκε μεταξύ γιατρών και διευθυντή μάρκετινγκ στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Novant Heath New Hanover στις ΗΠΑ έχει κάνει τόσο κρότο που ακούστηκε μέχρι την Ελλάδα.

Αφορά συζήτηση για τον χειρισμό των κρουσμάτων COVID και την υπακοή των πολιτών στα μέτρα.

Η Δρ Mary Rudyk φαίνεται να λέει στην Διευθύντρια Μάρκετινγκ Carolyn Fisher ότι θέλει τα νοσοκομεία να γίνονται πιο «τρομακτικά για το κοινό» διογκώνοντας τον αριθμό των ασθενών με COVID, ώστε να μπορούν να λένε στα άτομα: «Αν δεν εμβολιαστείς, θα πεθάνεις».

Άραγε παρόμοιες συνομιλίες έχουν γίνει και σε ελληνικά νοσοκομεία ή επιτροπές «ειδικών»;;;

Δείτε απόσπασμα από το βίντεο:

 

Το νοσοκομείο, έπειτα από κρούση δημοσιογράφων, απάντησε σχετικά με το βίντεο:

 

«Αυτή ήταν μια ειλικρινής συζήτηση μεταξύ ιατρών και επαγγελματιών επικοινωνίας σχετικά με το πώς μπορούμε να μεταφέρουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την σοβαρότητα αυτού που συμβαίνει μέσα στα νοσοκομεία μας και σε όλες τις κοινότητές μας. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα που μοιραζόμαστε δεν περιλαμβάνουν ασθενείς που παραμένουν στο νοσοκομείο για επιπλοκές COVID-19, παρόλο που δεν είναι πλέον θετικοί στον COVID-19, επομένως δεν παρέχει πλήρη εικόνα του συνολικού αντίκτυπου του COVID-19 στους ασθενείς μας και στα νοσοκομεία μας. Συνεχίζουμε να ανησυχούμε για την ποσότητα παραπληροφόρησης στις κοινότητές μας και προσπαθούμε με συνέπεια για περισσότερους τρόπους για να είμαστε διαφανείς και να λέμε όλη την ιστορία. Η συνεχιζόμενη αύξηση των νοσηλειών καθιστά προφανές ότι έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε για να γίνουμε πιο κατανοητοί στις κοινότητές μας με αυτά τα μηνύματα».


Πηγή

(Visited 898 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το