ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ. ROBER MALONE: “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ “ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΙΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΛΑ” (Μόνο που ο Malone, δεν λέει όλη την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ  αλήθεια) (βίντεο)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ. ROBER MALONE: “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ “ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΙΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΛΑ” (Μόνο που ο Malone, δεν λέει όλη την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αλήθεια) (βίντεο)

11 Ιανουαρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ. ROBER MALONE: “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ “ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΙΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΛΑ” (Μόνο που ο Malone, δεν λέει όλη την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ  αλήθεια) (βίντεο)

 

δρ. Robert Malone: “Η παρούσα ασθένεια που εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Κίνα, φέρεται να είναι ένας “ιός αιμορραγικού πυρετού που μοιάζει με τον Έμπολα”.

Το καθεστώς κρύβει την πραγματική φύση αυτής της ασθένειας από τον Κινεζικό λαό αλλά και από την παγκόσμια κοινότητα — Όπως και την προηγούμενη φορά!

Σήμερα υπάρχουν 5,5 εκατομμύρια νεκροί (και συνεχίζουμε να μετράμε) από την τελευταία πανδημία της Κίνας.”

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ. ROBER MALONE: “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ “ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΙΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΛΑ” (Μόνο που ο Malone, δεν λέει όλη την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ  αλήθεια) (βίντεο)

 

Μισές αλήθειες λέει ο Malone…

Η Κίνα, είναι γεμάτη με 5-τζι… όπως έχει αρχίσει να γεμίζει και η Ελλάδα…

Μόλις βάζουν το “τζι” σε λειτουργία, και ανάλογα με την ταχύτητα που θα λειτουργεί αυτό, θα βλέπουμε τα μπολιασμένα κοτόπουλα, να πέφτουν νεκρά…

Ποιός σας είπε πως ο εφιάλτης τελείωσε και θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω;;;

Δεν έχουμε δει τίποτα…

Όσο για τα κοτόπουλα που βιάστηκαν να μπολιαστούν, για να πάρουν τις ζωές τους πίσω… “τυχεροί” όσοι πέθαναν μετά το μπόλι… γιατί οι υπόλοιποι… ας αρχίσουν να τρέμουν στο τι τους περιμένει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

 

Καλεσμένος του Steve Bannon στην εκπομπή “The War Room” ο δρ. Robert Malone, με τον οποίο συζητά το πρόσφατο ξέσπασμα ενός ιού στην Κίνα.

Το κομμουνιστικό καθεστώς αποκρύπτει οποιαδήποτε πληροφορία για την φύση και την εξάπλωση αυτής της νέας ασθένειας.

Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει πολλούς επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένου και του δρ. Malone, ο οποίος είναι ο εφευρέτης των m-volίων mRNA.

Σήμερα, στην εκπομπή “the War Room” ο δρ. Malone είπε στο κοινό, ότι ακούει ότι η παρούσα ασθένεια που εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Κίνα, φέρεται να είναι ένας “ιός αιμορραγικού πυρετού που μοιάζει με τον Έμπολα”.

Το καθεστώς κρύβει την πραγματική φύση αυτής της ασθένειας από τον Κινεζικό λαό αλλά και από την παγκόσμια κοινότητα — Όπως και την προηγούμενη φορά!

Σήμερα υπάρχουν 5,5 εκατομμύρια νεκροί (και συνεχίζουμε να μετράμε) από την τελευταία πανδημία της Κίνας.

Τώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για έναν “ιό αιμορραγικού πυρετού που μοιάζει με Έμπολα”.

Δρ. Malone: “Χρησιμοποιούν μια γλώσσα λέγοντας ότι πρόκειται για έναν ιό αιμορραγικού πυρετού.

Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό, τότε θα ήταν εξαιρετικά περίεργο αυτό να προκλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Αυτή η ορολογία χρησιμοποιείται συνήθως για ιούς στην οικογένεια του Έμπολα.

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται ότι πρόκειται για την εξέλιξη ενός ταχέως εξαπλούμενου ιού αιμορραγικού πυρετού που μοιάζει με τον Έμπολα.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν αυτό συμβαίνει εδώ ή όχι”.

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Αιμορραγικός πυρετός Ebola: θανατηφόρος κίνδυνος

 

Cynthia Goldsmith This colorized transmission electron micrograph (TEM) revealed some of the ultrastructural morphology displayed by an Ebola virus virion. See PHIL 1832 for a black and white version of this image. Where is Ebola virus found in nature?The exact origin, locations, and natural habitat (known as the "natural reservoir") of Ebola virus remain unknown. However, on the basis of available evidence and the nature of similar viruses, researchers believe that the virus is zoonotic (animal-borne) and is normally maintained in an animal host that is native to the African continent. A similar host is probably associated with Ebola-Reston which was isolated from infected cynomolgous monkeys that were imported to the United States and Italy from the Philippines. The virus is not known to be native to other continents, such as North America.

Ebola virus hemorrhagic fever (Φωτ.: www.humanosphere.org)

Το Υπουργείο Υγείας της Γουινέας γνωστοποίησε πρόσφατα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας την ραγδαία εξέλιξη επιδημίας αιμορραγικού πυρετού Ebola. Ο αιμορραγικός πυρετός από τον ιό Ebola (Ebola virus hemorrhagic fever) είναι μια πολύ σπάνια, αλλά θανατηφόρος ιογενής λοίμωξη, η οποία έχει εμφανιστεί σε σποραδικές εξάρσεις στην Αφρική.

Η περίοδος επώασης διαρκεί από 1 έως 21 ημέρες και ακολουθείται από απότομη εμφάνιση υψηλού πυρετού, μυαλγίας, διάρροιας, κεφαλαλγίας, κόπωσης και κοιλιακού άλγους. Μπορεί επίσης να υπάρχει εξάνθημα, πονόλαιμος και επιπεφυκίτιδα.

Εντός 7 ημερών αναπτύσσεται σοκ (καταπληξία), κυρίως εξαιτίας της αιμορραγίας.

Η κλινική εικόνα της διάχυτης αιμορραγίας σε διάφορα όργανα και ο πυρετός είναι παρόμοια με αυτή που παρατηρείται στους αιμορραγικούς πυρετούς της Lassa, του Marburg και του Congo- Crimean. Περισσότεροι από το 50% των ασθενών καταλήγουν.

Ο ασθενής καθίσταται μολυσματικός μόλις εκδηλωθεί ο πυρετός.

Ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω άμεσης επαφής με αίμα, ιστούς και σωματικά υγρά ασθενών ή νεκρών, που νόσησαν από αιμορραγικό πυρετό Ebola, συμπεριλαμβανομένης και της επαφής ή επαναχρησιμοποίησης μολυσμένων βελονών από πάσχοντες.

Ο ιός μπορεί επίσης να μεταδοθεί μέσω επαφής με νεκρά ή ζωντανά μολυσμένα ζώα (π.χ. πίθηκοι).

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν αποτελεσματικά εμβόλια ή φάρμακα εναντίον των ιών Έμπολα του αιμορραγικού πυρετού και η θεραπεία περιορίζεται σε υποστηρικτικά μέτρα για τη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης, της οξυγόνωσης και του ισοζυγίου υγρών και ηλεκτρολυτών.

Παρόλο που η μετάδοση του ιού Ebola μεταξύ των ανθρώπων μέσω αιωρούμενων σταγονιδίων δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, συνιστάται η χρήση μάσκας και οφθαλμικής προστασίας σε περίπτωση που ο ασθενής εμφανίζει αναπνευστικά συμπτώματα ή εμετούς.

Ebola-virus-pathogenesis

Έμπολα: μετάδοση & νόσηση (γράφημα: www.thelancetstudent.com)

Συστάσεις και οδηγίες για τους ταξιδιώτες

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ δεν υπάρχουν συστάσεις για έλεγχο στις πύλες εισόδου ή περιορισμοί σε σχέση με το εμπόριο ή τα ταξίδια στη Γουινέα, στη Λιβερία και στη Σιέρρα Λεόνε.

Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται περιοχές στη Δυτική Αφρική συνιστάται να ενημερωθούν για τον αιμορραγικό πυρετό από τον ιό Ebola.

Ο κίνδυνος για τους ταξιδιώτες είναι πολύ χαμηλός. Δεν υπάρχει εμβόλιο ή φαρμακευτική αγωγή για την προφύλαξη από τη νόσο.

Έως την 1η Απριλίου 2014 αναφέρθηκαν συνολικά 127 κρούσματα (35 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα), στις περιοχές: Conakry (12 κρούσματα/4 θάνατοι), Guekedou (79 κρούσματα/57 θάνατοι), Macenta (23 κρούσματα/14 θάνατοι), Kissidougou (9 κρούσματα/5 θάνατοι) και Dabola και Djingaraye (4 κρούσματα/3 θάνατοι), συμπεριλαμβανομένων 83 θανάτων. Το Υπουργείο Υγείας της Λιβερίας, από τις 14 έως 31 Μαρτίου, ανακοίνωσε 8 κρούσματα με συμπτώματα αιμορραγικού πυρετού Ebola, συμπεριλαμβανομένων 5 θανάτων, από τα οποία 2 επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά. Τα 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα αναφέρθηκαν στην περιοχή Lofa.

Σποραδικές επιδημίες και επιβεβαιωμένα περιστατικά αιμορραγικού πυρετού Ebola, έχουν αναφερθεί στο παρελθόν σε περιοχές της Υποσαχάριας Αφρικής: Δημοκρατία του Κονγκό, Γκαμπόν, Σουδάν, Ακτή Ελεφαντοστού και Ουγκάντα.

Ενημέρωση και επαγρύπνηση

 

Οι ταξιδιώτες συνιστάται να είναι ενημερωμένοι για τον τρόπο μετάδοσης της νόσου και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Επομένως, πρέπει να αποφεύγουν την άμεση επαφή με σωματικά υγρά ασθενών και με εργαλεία ή αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί από ασθενείς. Επιπλέον, συστήνεται η αποφυγή επαφής με ζώα.

Σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή αμέσως μετά την επιστροφή από χώρα όπου αναφέρονται κρούσματα αιμορραγικού πυρετού Ebola πρέπει να αναζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια, αφού προηγουμένως ενημερωθεί ο ιατρός για τα συμπτώματα και για το ταξίδι.

Δεν ενδείκνυται ο προληπτικός έλεγχος για τον αιμορραγικό πυρετό ebola σε ασυμπτωματικούς ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Αφρική ή σε μετανάστες.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
1.         European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). Rapid risk assessment: Outbreak of Ebola haemorrhagic fever in Guinea: Risk for travellers from the EU considered low. Στο: http://www.ecdc.europa.eu/en/publications/Publications/ebola-guinea-rapid-risk- assessment.pdf
2.         World Health Organization (WHO). Στο: http://www.who.int/csr/don/
3.         Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Στο : http://wwwnc.cdc.gov/travel/ notices/alert/ebola-guinea
4.         Ftika L, Maltezou HC. Viral haemorrhagic fevers in healthcare settings. J Hosp Infect. 2013;3:185-92.
Πηγή: ΚΕΕΛΠΝΟ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, 210-5212000) www.keelpno.gr

 

Πηγή

Προβολές : 1,397


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα