Παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο κοκαΐνης ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ Π.Ευστρατίου-Είχε ψηφίσει υπέρ των αναγκαστικών εμβολιασμών.  Τρεις αλλοδαποί είχαν πει ότι εμπορεύονταν από αυτόν κοκαΐνη

Παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο κοκαΐνης ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ Π.Ευστρατίου-Είχε ψηφίσει υπέρ των αναγκαστικών εμβολιασμών. Τρεις αλλοδαποί είχαν πει ότι εμπορεύονταν από αυτόν κοκαΐνη

6 Δεκεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:914
Μοίρασέ το

 

Όπως επισημαίνει παραιτήθηκε για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Παραιτήθηκε για “το κύρος της δικαιοσύνης”… μάάάάάάάάάάάάάλστα…
Της ποιάς δικαιοσύνης;
Της μασσονικής;
Της διεστραμμένης;
Της διεφθαρμένης;
Της κοκαϊνομανούς;
Της ξεπουλημένης;
Της παιδόφιλης;
Για ποιό γαμημένο κύρος, παραιτήθηκε ο εν λόγω δικαστής, που με τις αποφάσεις του, καταδίκασε τον Ελληνικό λαό στο μπόλιασμα;
Όταν υπηρετούσε την “δικαιοσύνη” με την πρέζα και τις “αδυναμίες του”, είχε κύρος η …”μανδάμ δικαιοσύνη”;;;
Δηλαδή, έφαγαν όλη την Ελλάδα για να βρουν κόκκα οι… ΑΝΗΛΙΚΟΙ “επενδυτές”, δεν βρήκαν πουθενά και πήγαν στο σπίτι του… ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣτΕ, και βρήκαν και ξεχαρμάνιασαν… 
Και η… σύντροφός του;;;
Η Μαρία, Μαίρη, Έβελυν Σάαρπ (όνομα “ελληνικότατο” κι αυτό… ) τι έκανε;;;
Έπαιρνε μάτι, να κάνουν κόκα και τσιριμπιμ – τσιριμπόμ;;;
Και η στενή του φίλη, η “μωρή κοντούλα λεμονιά με τα πολλά λεμόνια” και με τις αδυναμίες σε διαστροφές που διάβαζε στα παιδάκια του νηπιαγωγείου, τι λέει για τα… “ανδραγαθήματα” του φίλου της;;;
Για πόσο ανεγκέφαλους μας περνάτε ρε;;;
Και πόσο εγκυρότητα έχουν τέτοιου είδους αποφάσεις, από διεστραμμένους, κοκαϊνομανείς, πισωγλέντηδες, παιδόφιλους, ανώτατους δικαστές;;;
Τι γράφει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σήμερα;;;
Για μασσονία;
Για συνεύρεση και χρήση κόκας;
Να το πιστέψω ή να μην το πιστέψω;
Και βλέπεις και τις μούρες και του αντιπροέδρου του ΣτΕ, και τις μούρες των … κολλητών του… και ξερνάς… και οργίζεσαι… και θες να τα κάνεις λίμπα όλα…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Τσιάρα, βγάλε αν τολμάς τους φακέλλους με τις καταγγελίες της πρ. ΕΦΕΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ,  που έχουν αραχνιάσει στα γαμημένα τα κωλοσυρτάρια σας…
Βγάλτα ρε, να μάθει ο κόσμος πόσοι δικαστές και εισαγγελείς βίαζαν παιδάκια στα υπόγεια των δικαστηρίων…
2. Με καλύπτει πλήρως το σχόλιο που ακολουθεί και νομίζω πως θα καλύψει και τον καθένα/καθεμία αναγνώστηαναγνώστρια.
Υ.Γ.3. ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣτΕ, όποιος και να τον καλέσει.
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ…
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ …
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όπως καταλαβαίνετε καμένο χαρτί τον πετάνε έξω για να σωθεί η υπόλοιπη συμμορία των διεστραμενων και διεφθαρμενων, και να συνεχίσουν απτοητοι το έργο τους που είναι η νομιμοποίηση δια της Δικαστικής οδού των πρωθυπουργικων και υπουργικων αποφάσεων, καθώς και των νόμων….!!!
Η αποκάλυψη ήταν τυχαία.!!! (εάν ήταν)!!
Αυτό όμως μας έδειξε έναν δρόμο για να χτυπηθεί το σύστημα… και αυτός είναι η δημιουργία ομάδων στενής παρακολούθησης των μελών του ΣτΕ και του Α. Π. και η αποκάλυψη και άλλων σκανδάλων….!!!
Αυτό θα ήταν Καίριο Πλήγμα για την λειτουργία των καθώς και για την ΝΤΠ.
Το θέμα είναι ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν να το εφαρμόσουν….;;;!!!!

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Παναγιώτης-Κίμωνας Ευστρατίου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με χρήση κοκαΐνης από τρεις ανήλικους -κατά δήλωση τους- αλλοδαπούς. 

Όπως επισημαίνει παραιτήθηκε για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η παραίτηση του υπεβλήθη την περασμένη Παρασκευή.

Το περιστατικό 

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην Ηλιούπολη, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει.

Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού.

Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς.

Να σημειώσουμε ότι ο 66χρονος δικαστικός είναι στενός φίλος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Είχε ψηφίσει υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Μπορεί να είναι κάτι τυχαίο, μπορεί και όχι. Όμως το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, μια μέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή το ΣτΕ έκανε πάλι τα δικά του και έβγαζε συνταγματικούς τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ. 

 

Ο Π.Ευστρατίου είχε ψηφίσει υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ.

Να σημειώσουμε ότι την συγκεκριμένη ψήφιση την χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και σε άλλους πολίτες, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι «όλες οι αποφάσεις μας έχουν «περάσει» και από τα ελληνικά δικαστήρια, όπως η απόφαση του ΣτΕ για την ΕΜΑΚ.

Σε όλη την Ευρώπη γίνεται έντονη συζήτηση για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν επιπλέον. Πέραν της συνταγματικής διάστασης, υπάρχει μια πιο σημαντική: το μέτρο δεν είναι ούτε τιμωρητικό ούτε εισπρακτικό, αλλά λαμβάνεται, ώστε να ασκήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση για να εμβολιαστούν και να αξιοποιήσουν οι πολίτες αυτό το δώρο της επιστήμης».

 

Πηγή

Προβολές : 914


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα