ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ “ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ

ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ “ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ

11 Ιανουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:764
Μοίρασέ το

 

“Μέχρι τώρα, οι άνθρωποι αγωνίζονταν ο καθένας στον τόπο διαμονής του, στη δική του περιοχή, στη χώρα του, αλλά σήμερα [είναι] απαραίτητο να αγωνιστούμε παγκοσμίως για την παγκόσμια ελευθερία γιατί αν κλείσουν τα πάντα και αν μας τοποθετήσουν σε αυτά τα ψηφιακά στρατόπεδα, κανείς δεν θα μπορεί να πάει σε κανέναν”.

Πόσοι μητροπολιτάδες στο Ελλαδιστάν, αντιδρούν σ’ αυτό το εφιαλτικό σκηνικό;

Πόσοι μιλούν στους πιστούς και τους προειδοποιούν γι αυτά που έρχονται;

Ένας… δυο… τρείς…

Η Ελλαδική εκκλησία, έχει μπει στο … βρακί των μασσόνων… μέσα στην μπόχα, στην δυσωδία και στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, να αντισταθούν… να αντιδράσουν…

Κάθε μια ψυχή που αφυπνίζετε, είναι και μια μεγάλη νίκη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

BIJELJINA, Σερβία  – Σέρβος Ορθόδοξος επίσκοπος καλεί τους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ M-VOLΙΑΣΜΩΝ

Σε κήρυγμά του, ο Σέρβος Ορθόδοξος Επίσκοπος της Επισκοπής Ζβόρνικ και Τούζλας Φώτιος περιέγραψε την τιτάνια μάχη που “διεξάγεται για την ανθρώπινη ελευθερία σε όλες τις ηπείρου” και προέτρεψε τους πιστούς να συμμετάσχουν στον αγώνα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

(από tweet: “Μια σπουδαία ομιλία του Σέρβου Ορθόδοξου Επισκόπου Φωτίου  για την τρέχουσα κατάσταση στον κόσμο.

“Μια τιτάνια μάχη δίνεται για την ελευθερία σε όλο τον κόσμο” pic.twitter.com/Mhwued0fTh

— Με έδρα τη Σερβία (@SerbiaBased) 14 Δεκεμβρίου 2021″

“Η ελεύθερα σκεπτόμενη Ευρώπη, η φιλελεύθερη Ευρώπη, μάχεται ενάντια σε [ένα] αποκαλούμενο “ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης” που επιβάλλεται σε ολόκληρο τον κόσμο”, είπε ο επίσκοπος.

“Ίσως το στρατόπεδο ακούει σε άλλο όνομα… Οι γραμμές και τα συρματοπλέγματα του δεν είναι ορατά, όμως… υπάρχουν”.

Ο Φώτιος συνέχισε: “Μέχρι τώρα, οι άνθρωποι αγωνίζονταν ο καθένας στον τόπο διαμονής του, στη δική του περιοχή, στη χώρα του, αλλά σήμερα [είναι] απαραίτητο να αγωνιστούμε παγκοσμίως για την παγκόσμια ελευθερία γιατί αν κλείσουν τα πάντα και αν μας τοποθετήσουν σε αυτά τα ψηφιακά στρατόπεδα, κανείς δεν θα μπορεί να πάει σε κανέναν”.

Το κήρυγμα του επισκόπου δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 14 Δεκεμβρίου και επανεμφανίστηκε, καθώς ο αγαπημένος γιος της Σερβίας, ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, έδινε τον δικό του αγώνα για να του επιτραπεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Αυστραλία.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει φυσική ανοσία, καθώς νόσησε με COVID-19, έχει γίνει ήρωας για όσους υποστηρίζουν το δικαίωμα των ατόμων να μην χρειάζεται να κάνουν πειραματικά m-volια.

Προς το παρόν, το ένα έθνος μετά το άλλο και η μία πόλη μετά την άλλη, σε όλο τον κόσμο, υιοθετούν εντολές για να αναγκάσουν τους πολίτες να δεχθούν το πειραματικό m-volιο για τον COVID-19.

Τα m-volια COVID-19, τα οποία αναπτύχθηκαν μέσω της συλλογής τμημάτων του σώματος του μωρού από άμβλωση, είναι αναποτελεσματικά στη διακοπή της μετάδοσης του ιού ή της νόσησης από αυτόν.

Επιπλέον, ένας αυξανόμενος όγκος δεδομένων δείχνει ότι τα m-volια για τον COVID δεν είναι ασφαλή.

Οι μακροχρόνιες παρενέργειές τους είναι άγνωστες .

Ο Επίσκοπος Φώτιος ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ενάντια στα διαβατήρια του COVID και είπε ότι αποτελούν ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Προειδοποίησε ότι η εφαρμογή αυτών των διαβατηρίων είναι μια “παγίδα” για να παγιδευτεί η ανθρωπότητα, ενώ παρέχει ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ “ΕΚΛΕΚΤΟΙ”, ΟΙ “ΥΠΑΚΟΥΟΙ” ΚΑΙ ΟΙ “ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

“ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΓΚΕΤΤΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ”, είπε ο Φώτιος.

Και συνέχισε, “Θα φυλακίζουν ανθρώπους στο διαμέρισμά τους, δεν θα τους επιτρέπεται ούτε να μετακινούνται από το ένα δωμάτιο στο άλλο κι όμως αυτό θα το χαρακτηρίσουν ως την καλύτερη λύση”.

Ο ΥΓΙΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ο επίσκοπος δήλωσε ότι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ M-VOLΙΑΣΜΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.

“Γιατί αν δεχθούμε [τα διαβατήρια m-volιασμού], θα γίνουμε σκλάβοι, χωρίς να γνωρίζουμε τί συνέβη”, εξήγησε.

“Γι’ αυτό είναι σπουδαίος αυτός ο αγώνας”.

Ο Φώτιος σημείωσε ότι “μεγάλα μυαλά της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας” και άλλοι διανοούμενοι έχουν διαμαρτυρηθεί για τα διαβατήρια m-volιασμού. Ωστόσο, η άποψή του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική m-volίων του COVID που επιβάλλεται από τον Πάπα Φραγκίσκο.

Δεδομένης της θέσης του Πάπα Φραγκίσκου, τα λόγια του Φωτίου πρέπει να αναφέρονται σε ειλικρινείς καθολικούς ηγέτες όπως ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Vigano, ο Επίσκοπος Athanasius Schneider και άλλοι ομοϊδεάτες που έχουν υπογράψει δηλώσεις, όπως η “Διακήρυξη της Βηθλεέμ”.

“Η Εκκλησία μας ήταν πάντα ελέυθερη, αγωνιζόμενη για την ελευθερία του λαού – όχι για την πολιτική ελευθερία, αλλά για τη γενική υπαρξιακή ελευθερία του λαού, του καθενός ως τέτοιου, όπως ο Θεός μας έπλασε ελέυθερους κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν”, συνέχισε ο Ορθόδοξος επίσκοπος.

“Δεν επιθυμούμε την αναρχία, θέλουμε την ελευθερία, και πρέπει να παλέψουμε για αυτήν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο…. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ο Άγιος Πατριάρχης μας Παύλος”.

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 764


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα