ΣΟΚάρει ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne με τις αποκαλύψεις του! Μήνυμα Αντίστασης στους γονείς.

ΣΟΚάρει ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne με τις αποκαλύψεις του! Μήνυμα Αντίστασης στους γονείς.

4 Σεπτεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:597
Μοίρασέ το

 

“Σκοτώνουν με εμβόλια δεκάδες χιλιάδες σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας.

Ψευδή, γελοία τ’επίσημα στατιστικά για παρενέργειες, θανάτους από εμβόλια.

Μόνο το 10% αυτών καταγράφονται ως και μέσα σ’εμβολιακά κέντρα.

Όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από ιεραρχία να μην καταγράφουν εγκεφαλικά, θρομβώσεις, εμφράγματα κλπ !”

 

Κάποιοι γιατροί, υπό καθεστώς τρομοκρατίας.

Κάποιοι άλλοι “γιατροί”, υπό … “καθεστώς” τρομακτικής αύξησης των τραπεζικών τους λογαριασμών…

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;

Κάποιοι παίρνουν εντολές από ΣΤΟΕΣ και ΛΑΓΟΥΜΙΑ, κάποιοι εκβιάζονται και κάποιοι σιωπούν από φόβο;;;

Στην πολιτική συμμορία, δεν θα αναφερθώ… αυτοί ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: “Σκοτώνουν με εμβόλια δεκάδες χιλιάδες σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας.

Ψευδή, γελοία τ’επίσημα στατιστικά για παρενέργειες, θανάτους από εμβόλια.

Μόνο το 10% αυτών καταγράφονται ως και μέσα σ’εμβολιακά κέντρα.

Όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από ιεραρχία να μην καταγράφουν εγκεφαλικά, θρομβώσεις, εμφράγματα κλπ ! ( δηλ. χαράσσουν πολιτική με βάση κίβδηλα στοιχεία, δεδομένα τηλεοπτικής χρήσης προς άσκηση προπαγάνδας. Καμιά αξιοπιστία….οι ειδήσεις δεν είναι ειδήσεις)

Μήνυμα Αντίστασης από τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: ”Πρέπει ν΄αντισταθείτε αν αύριο όλοι οι γονείς σε Γαλλία Ελβετία κι αλλού κατά την επανέναρξη της σχολικής περιόδου πουν ότι αρνούνται τον εμβολιασμό”

Ζητά να σταματήσει η προβατοποίηση και προσθέτει ”όλος ο κόσμος πρέπει ν’ αντισταθεί αλληλέγγυος η εξουσία να ξανάρθει στο λαό γιατί αυτός είναι ο κυβερνήτης ( ο κυρίαρχος) στη Δημοκρατία!”

Καταγγέλει ότι όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από την ιεραρχία τους να μην καταγράφουν τα εγκεφαλικά τις θρομβώσεις τα εμφράγματα κι όποια άλλη παρενέργεια από το εμβόλιο.

Αυτά τα περιστατικά επέρχονται στις οικίες των ατόμων μετά τον εμβολιασμό.

Θα μιλήσω μόνο για μια παλιά μου φοιτήτρια που την είχα πριν 20χρόνια φοιτήτρια και τώρα είναι γιατρός σε μεγάλη πόλη της Γαλλίας που είναι εμβολιασμένη και δουλεύει σ΄εμβολιαστικό κέντρο και μου επιβεβαίωσε ότι καθημερινά ασταμάτητα έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση εγκεφαλικά επεισόδια κι ανακοπές καρδιάς.

Μετά βίας το 10% σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις καταγράφονται ως ανεπιθύμητες ακόμη κι όταν γίνονται μέσα στα εμβολιακά κέντρα.

Από προσωπική μου μαρτυρία γνωρίζω κυρία που δουλεύει σε μεγάλη εταιρία που εμβολιάστηκαν όλοι οι υπάλληλοι το αναφέρω απλά ως 1 π.χ ανάμεσα σε τόσα άλλα υπήρξαν αυτές οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες κι ο γιατρός εργασίας αρνήθηκε την καταγραφή τους ισχυριζόμενος καμιά συσχέτιση μ΄εμβόλιο.

Ακόμη πιο σοβαρό είναι αυτό που λένε όλοι οι πολίτες που υποφέρουν από σοβαρά θέματα υγείας μετά τον εμβολιασμό όταν απευθύνονται στον οικογενειακό τους γιατρό κι ζητάνε να καταγραφούν τα δεδομένα αυτά εκείνοι αρνούνται για έκδοση οποιουδήποτε διάγνωσης συσχέτισης με εμβόλιο.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα επίσημα στατιστικά δεν είναι αληθινά θα τολμούσα να τα χαρακτηρίσω ως και γελοία…

Υπάρχει από ιδιώτες γιατρούς άρνηση να καταγράψουν ως αιτία θανάτου επιπλοκή εμβολίου.

Στη Γαλλία η Φαρμακοεπαγρύπνιση έχει καταγράψει μόλις 700 θανάτους είναι πολύ μεγαλύτερος όμως ο πραγματικός αριθμός.

Αλλά ακόμη κι γι αυτούς δεν θ΄ακούστε να μιλάνε ποτέ στα ΜΜΕ ενώ για την περίπτωση πριν από χρόνια φάρμακο που μόλυνε με σταφυλόκοκκο 10 παιδιά τα ΜΜΕ μιλούσαν 24/24ώρες κι ο υπεύθυνος της φραμακευτικής βρίσκεται ακόμη στη φυλακή.

Για 8 μέρες μιλούσαν συνέχεια τότε ενώ τώρα μπορούν να σκοτώσουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας.

Υπήρχα στα ΜΜΕ ως γιατρός πολλά χρόνια πριν την επιδημία έχω δουλέψει για τη γαλλική κυβέρνηση σε υψηλές θέσεις μια 15ετία ήμουν στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών ήμουν Υπεύθυνος της πολιτικής εμβολιασμού για όλη την Ευρώπη.

Έχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα ποτέ εν είδα τόσες παρενέργειες!!

Ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας…

Ο καθηγητής Perronne είναι επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας στο νοσοκομείο Raymond Poincaré στο Garches, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Βερσαλλιών-St Quentin κοντά στο Παρίσι μετά την απόλυση από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Παρίσι όπου εργαζόταν επικεφαλής του τμήματος λόγω της στάσης του κατά των εγενετικών τροποιητών όπως ονομάζει τα σκευάσματα που διοχετεύουν στον κόσμο…

Ήταν επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών και τροπικών ασθενειών του πανεπιστημίου από το 1994, αλλά απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες. Είναι μέλος του παγκοσμίου φήμης γαλλικού βιοϊατρικού ερευνητικού κέντρου, του Institut Pasteur, από το οποίο αποφοίτησε σε βακτηριολογία και ιολογία και όπου ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

Έχει προεδρεύσει σε πολλές υγειονομικές επιτροπές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (HCSP), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού.

Δεν είναι αντιεμβολιαστής και έχει γράψει επίσης την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά χρόνια, ενώ προεδρεύει της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τα Εμβόλια, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμών (CTV)..

Ο καθηγητής Perronne ήταν επίσης αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία, πρόεδρος του Κολλεγίου Λοιμωδών και Τροπικών Νοσημάτων (CMIT), της Ομοσπονδίας Λοιμωδών Νοσημάτων (FFI, που ίδρυσε), του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγιεινής (CSHP) και του Εθνικού Οργανισμού για Ασφάλεια φαρμάκων και προϊόντων υγείας (ANSM, πρώην AFSSAPS), η οποία αξιολογεί τους κινδύνους για την υγεία των φαρμάκων και είναι ο μόνος γαλλικός ρυθμιστής βιοϊατρικής έρευνας. Μέχρι το 2013, ήταν μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Γαλλικού Ινστιτούτου Έρευνας για τη Μικροβιολογία και τις Λοιμώδεις Παθήσεις (IMMI / INSERM).

Μεγάλη Νίκη…Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές. Δεν έχει ξαναγίνει παγκόσμιος εμβολιασμός για ασθένεια με θνησιμότητα 0,05%. Αποκαταστήστε τη Δημοκρατία.Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι.(Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne) ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Πηγή

Προβολές : 597


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα