Σε ντελίριο ο Macron: ”θέλω να ξεχέσω τους ανεμβολίαστους (emmerder- merde=σκατά). Θα το κάνω ως το τέλος. Δεν είναι πια πολίτες!”

5 Ιανουαρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:539
Μοίρασέ το

 

Διακόπηκε ως και η Βουλή.

Θύελλα αντιδράσεων κατά του παρανοϊκού Φύρερ!

Καταρρέουν είναι σε πανικό! Τελείωσαν!

Το 2016 ο Mακρόν εναντιώθηκε σε στέρηση υπηκοότητας τρομοκρατών τώρα όμως προχωρά σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ανεμβολίαστους: ”oι ανεμβολίαστοι δεν είναι πολίτες”;!

 

 

 

Το ανώμαλο ψυχικά, σωματικά και πνευματικά, τσιράκι του Ρότσιλντ, επιτέλους εκδηλώνεται…

Φανταστείτε τι θα κάνει και το δικό μας τσιράκι του ψυχασθενούς χαζαροβαβυλώνειου.

Να εύχεστε μόνο να έρθει ο καιρός που όλα αυτά τα ψυχασθενή ερπετά, θα αφανιστούν…

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ας πρόσεχαν και τα γαλλάκια που τον ψήφισαν. Πάντως οι ειδήσεις που μου έρχονται από τη Γαλλία, δεν είναι καθόλου καλές…οι Γάλλοι, θα φάνε πολύ μεγάλο στραπάτσο…

 

Υ.Γ.2. Νομίζω πως τα λέει πολύ καλά το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

 

Σε ντελίριο ο Omacron σε συνέντευξη του στην “Parisien” έκανε μια δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για το pass vaccinal στο Κοινοβούλιo.

Είπε : “Τους ανεμβολίαστους επιθυμώ να τους ξεχέσω (είπε emmerder όταν merde είναι τα σκατά. Χρησιμοποίησε μια πρωτοφανή ύβρη )

Κι επομένως θα συνεχίσω να το κάνω ως το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική”. ”Ένας ανεύθυνος δεν είναι πια πολίτης.. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι πια πολίτες”

Τόνισε μίλησε ο υπεύθυνος πολιτικός…Ο εγκαθιδρυτής του απαρτχάιντ!

Κυκλοφορεί ήδη το hashtag #MacronEstUnPsychopate και το #Macrondemission

Ο κατάπτυστος Omacron πρόσθεσε “δεν θα τους βάλω φυλακή δεν θα τους εμβολιάσω δια της βίας κι επομένως πρέπει να τους το πω: από 15 Γενάρη δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο ρεστοράν δεν θα μπορείτε να παίρνετε ένα un canon δεν θα μπορείτ πια να πίνετε ένα café, δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο θέατρο δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο σινεμά …”.

Παροξυστικός δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που λέει δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εγκώμιο υγειονομικού απαρτχάιντ! Και αυτός όπως και πολλοί άλλοι θα λογοδοτήσουν!

Ο υποψήφιος για την Προεδρία και αναπληρωτής πρόεδρος του LFI Jean-Luc Mélenchon ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματούχους που αντέδρασαν στη συνέντευξη στο Le Parisien. “Ελέγχει ο Πρόεδρος αυτά που λέει; Ο ΠΟΥ λέει “πείθω παρά εξαναγκάζω”. Και αυτός; Πηδεύω περισσότερο “. Αποτρόπαιο”, καταγγέλλει σε ένα tweet.

Για τη Μαρίν Λεπέν, την υποψήφια του RN, “ένας Πρόεδρος δεν πρέπει να το λέει αυτό. Ο εγγυητής της ενότητας του έθνους επιμένει να το διχάζει και υποθέτει ότι θέλει να κάνει τους ανεμβολίαστους πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι ανάξιος για το αξίωμά του “.

“Ο απερχόμενος Πρόεδρος μιλά ανοιχτά για ξέχεσμα μιας κατηγορίας Γάλλων”, έγραψε αμέσως στο Twitter ο άλλος ακροδεξιός υποψήφιος Ερίκ Ζεμούρ.

Στην LR, ο Bruno Retailleau εκτίμησε ότι καμία “έκτακτη ανάγκη για την υγεία δεν δικαιολογεί τέτοια λόγια.”

Καταρρέουν είναι σε πανικό! Τελείωσαν!

Μερικά από τα θύματα του εγγυητή της Δημόσιας Υγείας Omacron είναι τραυματίες των Κίτρινων Γιλέκων άλλοι ακρωτηριασμένοι άλλοι πυροβολημένοι άλλοι χωρίς μάτια…Αυτός είναι ο ινστρούκτορας του εμβολιακού στρατοπέδου στην Ευρώπη.

Image

Το 2016 ο Mακρόν εναντιώθηκε σε στέρηση υπηκοότητας τρομοκρατών τώρα όμως προχωρά σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ανεμβολίαστους: ” oι ανεμβολίαστοι δεν είναι πολίτες”;!

Επικίνδυνες δηλώσεις. Σε λίγο θα πει δεν είναι άνθρωποι. Σκοτώστε τους. Είναι ο Φύρερ της Ευρώπης..

Δημοσιογράφος της le figaro η Eugenie Bastie θυμίζει στους Γάλλους που έχουν κοντή μνήμη ποιος είναι ο όψιμος προστάτης τους: το 2016 ο Μακρόν εναντιώθηκε στη στέρηση υπηκοότητας των δραστών τρομοκρατικών ενεργειών με τους εξής όρους: «Νομίζω ότι δεν αντιμετωπίζουμε το κακό διώχνοντάς το από την εθνική κοινότητα». Μιλάμε για τζιχαντιστές τρομοκράτες για επίθεση σε Charlie Hebdo γι αυτό έφτασαν οι όμοιοί τους στους αποκεφαλισμούς μέσα στο Παρίσι αργότερα π.χ του καθηγητή ή του ιερέα.

Δηλ. ο Μακρόν θέλει να εξοβελίσει από την κοινωνία τους μη συμμετέχοντες στον πειραματικό εμβολιασμό που από μια οπτική από μια πολιτική προσέγγιση είναι πράξη υπέρ της Δημοκρατίας αφού ως υποχρεωτικός ο πειραματικός εμβολιασμός αντιβαίνει Κώδικα Νυρεμβέργης αλλά από την άλλη έδινε άσυλο στους χειρότερους τρομοκράτες όλων των εποχών. Αυτό είναι το ποιόν του την έχει λερωμένη..χεσμένη τη φωλιά του! 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Μια άλλη πολιτική εκτίμηση πολύ σοβαρή:

”Η πιο σοβαρή από τις δηλώσεις του macron δεν είναι το ξέχεσμα! είναι που δηλώνει ότι ένας ανεύθυνος δεν είναι πια πολίτης
Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι αφήνει ανοιχτή πόρτα για εμπόδιο πρόσβασης στις κάλπες για προεδρικές 2022 για τους ανεμβολίαστους;”
Δηλ. υπαινίχθηκε ή προανήγγειλε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Και να μια προεκλογική του αφίσα όπως επινόησε ένας χρήστης με λεζάντα: ”Γάλλοι σας ξεχέζω!”….

 

 

Πηγή

Προβολές : 539


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα