Σκάνδαλο δισεκατομμυρίων με βούλα του Αρείου Πάγου σε Τράπεζες-ασφαλιστικές και η απίστευτη κερδοσκοπία πάνω στα φέρετρα του κοροναϊού!. Βίντεο και εκπομπή -σοκ…

Σκάνδαλο δισεκατομμυρίων με βούλα του Αρείου Πάγου σε Τράπεζες-ασφαλιστικές και η απίστευτη κερδοσκοπία πάνω στα φέρετρα του κοροναϊού!. Βίντεο και εκπομπή -σοκ…

20 Σεπτεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:675
Μοίρασέ το

 

Το τεράστιο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ με τις ασφαλιστικές εταιρείες, όπως καταγράφηκε με επίσημα έγγραφα και αποκορύφωμα απόφαση του Αρείου Πάγου που πέρασε στα μουλωχτά.

Για να καταλάβετε, την πλειοψηφία των δικαστικών, την κρατάνε με ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ.
Πέραν φυσικά πως πολλοί περνάνε και από κάποιες… στοές και λαγουμια…
Γι αυτό μην περιμένετε αντιστάσεις σημαντικές.
ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ…ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Η δεύτερη φωτό, είναι επιλογή μου και αποτυπώνει την άποψη που έχω για την… “δικαιοσύνη”, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Είναι μια εκπομπή αποκαλύψεων για τεράστια σκάνδαλα.

Το τεράστιο σκάνδαλο με τον κοροναϊό και το πως στήθηκε στην κινεζική πόλη Γιουχάν για να αποτελέσει αιτία χιλιάδων θανάτων και τεράστιου πλουτισμού πάνω στα φέρετρα και μέσα στις εντατικές.

Το τεράστιο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ με τις ασφαλιστικές εταιρείες, όπως καταγράφηκε με επίσημα έγγραφα και αποκορύφωμα απόφαση του Αρείου Πάγου που πέρασε στα μουλωχτά.

Κερδοσκόπησαν οι τράπεζες ,οι ασφαλιστικές εταιρείες και εκείνοι που τις αγοράζουν τώρα αντι πινακίων φακής…

Τα τεράστια τραπεζικά σκάνδαλα ,τα έγγραφα των δισεκατομμυρίων και το πως η τυφλή Δικαιοσύνη και η θεότυφλη Τράπεζα Πειραιώς,που εργάζεται εξόδοις των φορολογουμένων, συμπεριφέρονται στον κουμπάρο κορυφαίου και σήμερα Υπουργού και φίλου υπουργών.

Ακούστε την εκπομπή αυτή του Κώστα Ουίλς (κάθε Σάββατο 11.00-14.00 και Κυριακή 08.00-11.00στους 90,6 ΑΡΤ fm) απο την αρχή και θα καταλάβετε πολύ περισσότερα:

Ελλάδα Ώρα Μηδέν 11.09.2021

 

Πηγή

Προβολές : 675


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα