Τι συμβαίνει σε πασίγνωστο μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και οι γιατροί είναι ανάστατοι;;;  ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ eΜΒΟΛΙΟ;;;

Τι συμβαίνει σε πασίγνωστο μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και οι γιατροί είναι ανάστατοι;;; ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ eΜΒΟΛΙΟ;;;

15 Σεπτεμβρίου, 2021 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,178
Μοίρασέ το

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΩΡΑ – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ: “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ eΜΒΟΛΙΑ!”. ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ eΜΒΟΛΙΟ! [Κ-Τ]

Αυτό σημαίνει πως ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ “ΓΟΝΕΙΣ”, ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Μέχρι το τέλος του χρόνου, ένας τεράστιος αριθμός εμβολιασμένων θα πεθάνουν.
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ, ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ “ΓΟΝΕΙΣ”;;;
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Με ενημερώνουν πως στα ιδιωτικά σχολεία στη Θεσσαλονίκη τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ερχονται αθρόα, σε Γυμνάσιο και Λύκειο.
ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

 

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ.. ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.. ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΠΕΙΓΟΝ! 
 
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ TOY ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ FB  
 
Σωτήρης Γκεκόπουλος   δικηγορος..
 
Μια επείγουσα ενημέρωση και προειδοποίηση των γονέων μαθητών.
Σημερα ο Υπουργός Υγείας προανήγγειλε την δημιουργία μονάδων ΜΕΘ στις παιδιατρικές κλινικές και νοσοκομεία επειδή προβλέπεται αύξηση κρουσμάτων με την νέα σχολική σαιζόν.
Η αναγγελία αυτή εκτός από ύποπτη είναι και η απόδειξη ότι προετοιμάζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμος των μαθητών  από 12-18 με το πρόσχημα της συνέχειας της λειτουργίας των σχολείων.
Οι δολοφόνοι και βιαστές των ψυχών και σωμάτων των υγιειονομικων τώρα έχουν στόχο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμο των παιδιών να δολοφονήσουν την νέα γενιά επειδή αυτές τις εντολές έχουν από την παγκόσμια συμμορία της νέας ταξης.
Γι αυτό γονείς ξυπνήστε και αντιληφθείτε τον μεγάλο κίνδυνο για τα παιδιά μας.Ηδη κυκλοφορεί μια υπεύθυνη δήλωση που θα σας δώσουν από την Δευτέρα  να υπογράψετε ως κηδεμόνες τους με οκτώ σημεία εκ των οποίων το τελευταίο αναφέρει ότι * θα εισθε υποχρεωμένοι να τηρείτε όλα όσα ρυθμίζει η νομοθεσία για τον covid*.Αυτο σημαίνει ότι αν βγει νόμος για την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμού των παιδιών όπως τα γνωστά ανθρωποειδή τέρατα  Βασιλακόπουλος και Παγώνη προανηγγειλαν τότε η τύχη των παιδιών σας φεύγει από εσάς και αυτά γίνονται έρμαιο της διάθεσης του κάθε καθηγητή να επιβαλλει στο σώμα τους οποιαδήποτε ιατρική πράξη (rapint test η εμβολιο) χωρίς να σας ρωτήσει.
Γι αυτό αυτήν την δήλωση δεν θα πρέπει να την αποδεχθείτε επειδή κατά τον νόμο έχετε και ασκείτε την γονική μέριμνα και επιμέλεια του παιδιού σας από κοινού. Θα αποδεχθείτε να την συμπληρώσετε μόνο   αν σας επιτρέψουν να  συμπληρώσετε στο τέλος  ειδική παράγραφο που θα λέει ότι.*Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιβολή μέτρου που συνιστά ιατρική πράξη από οποιονδήποτε  νηπιαγωγό δάσκαλο καθηγητή η διευθυντή σχολείου στο σώμα του παιδιού μου αν δεν ενημερωθώ προηγουμένως και δεν συναίνεσω σαυτην.Αλλοιως την ποινική και αστική ευθύνη θα έχει αυτός που θα την επιβάλει*
Αν δεν δεχθούν στο σχολείο αυτή την παράγραφο δεν θα υπογράψετε καμμια δήλωση και θα μπορείτε να αποσύρετε το παιδί σας από τα μαθήματα και αν χρειασθεί θα πρόσφυγετε και σε Δικαστήριο αφού προηγουμένως καταγγείλετε την παράνομη αυτή μεθόδευση που κατ εντολήν της κυβέρνησης εκβιαστικά σας επιβάλλεται.Απο την Τρίτη θα μπορείτε να καταθέσετε και σχετική αίτηση στο σχολείο που θα δημοσιευθεί στο fb με λήψη αρ.πρωτ. όπου θα αιτιολογειτε  την στάση σας .

 

Πηγή

Προβολές : 3,178


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα