Η φαρμακοποιός τους έκανε ΡΟΜΠΑ και η Φοίβη, τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ!!!

Η φαρμακοποιός τους έκανε ΡΟΜΠΑ και η Φοίβη, τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ!!!

1 Σεπτεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η φαρμακοποιός τους έκανε ΡΟΜΠΑ και η Φοίβη, τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ!!!

 

Φαρμακοποιός: “Στο φυλλάδιο ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ “ΔΙΠΛΗ ΤΥΦΛΗ ΜΕΛΕΤΗ” – ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ PLACEBO.

TA ΦΥΛΛΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.”

 

 

 

ΦΟΙΒΗ: “Από την στιγμή που ένας άνθρωπος τροποποιείται γονιδιακά οπως τώρα, έχουμε ενσωμάτωση στο πυρηνικό γονιδίωμά του την πληροφορία που διαταχθηκε να ενσωματώσει.
Τα συγκεκριμένα σκευάσματα περνούν την πληροφορία μόνο της ακίδας προς ενσωμάτωση στο DNA μας!”

Η φαρμακοποιός τους έκανε ΡΟΜΠΑ και η Φοίβη, τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ!!!

Δυο γυναίκες, καταρρίπτουν όλα τα μυθεύματα των ξεπουλημένων αντρικών δημοσιογραφικών πορνών και των γιατρών ντήλερ των φαρμακοΜαφιών.

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ..

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΜΟΥΡΗ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ”.

Βίντεο: ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ! «Ξέρετε Τι Λέει ο Κατασκευαστής στο Φυλλάδιο;»

ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ! «Ξέρετε Τι Λέει ο Κατασκευαστής στο Φυλλάδιο;» – Φαρμακοποιός Νοσοκομείου

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΔΙΠΛΗ ΤΥΦΛΗ ΜΕΛΕΤΗ” – ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ PLACEBO.

TA ΦΥΛΛΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.

Ο Άγγλος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πρόσφατα, ότι μεταξύ των “εμβολίων” ήσαν πολλά πλασέμπο, στα πλαίσια πειραματικής εφαρμογής. Αντίστοιχα δημοσιεύματα έγιναν και στην Ελλάδα από σελίδες ειδήσεων.”..ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ‘ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ’. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ (συγκεκριμένα από το 47ο μέχρι το 60ο λεπτό) ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Salon Talk 60/ Το τελευταίο τους καταφύγιο είναι ο φόβος και η διαίρεση πριν από τον θάνατό τους!“.

ΜΙΛΟΥΝ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΛΕΓΑΝ “Κάντε τα εμβόλια“, ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ “ΨΕΥΔΟ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ” ή ‘ΑΛΑΤΟΝΕΡΩΝ” ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ PLACEBO ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΟΥΝ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΣΕΙΣΜΟ, ΟΤΙ:

ΤΟ 90-92% ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ PLACEBO. ΟΜΩΣ…. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 8-10% ΕΙΝΑΙ Ο Λ Α ΚΑΡΑ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ.. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 8-10% ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ή ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 50%.

ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΤΙ “ΚΑΠΟΙΟΙ” ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ή ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ κλπ..

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ… ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ή ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ), ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ PLACEBO. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ PLACEBO.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ή ΔΈΚΑΤΑ (ΠΥΡΕΤΟ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.. ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ. TOTE EINAI ΠΟΥ… ή ΤΟΎ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ή ΔΕΝ ΤΟΎ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!

Τα ανωτέρω είναι περισσότερο προσωπικές μου απόψεις και συμπεράσματα, για όσο δίνεται ακόμα η δυνατότητα να τα εκφράζουμε, σε εμάς τους “ψέκες”, τους “αρνητές”, τους “αντιεμβολιαστές”, όπου οι δύο τελευταίοι χαρακτηρισμοί είναι ψευδείς, γιατί δεν είμαστε κατά των εμβολίων, αλλά κατά των συγκεκριμένων σκευασμάτων, τα οποία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ούτε για τον κόβιντ είναι.. και είναι και ούλτρα επικίνδυνα έως θανατηφόρα.

Σάς έχω και ένα ενδιαφέρον βιντεάκι που εκφράζει την αγωνία κάποιων ανθρώπων να ενημερώσουν τούς γύρω τους ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά οι γύρω τους.. είναι εκπαιδευμένοι από το σατανικό μάτριξ, να τούς αντιμετωπίζουν ως συνωμοσιολόγους κλπ.. Αν και ο όρος “συνωμοσιολόγος” δεν έχει τίποτα το μεμπτό στην πραγματικότητα. “Λόγος περί συνωμοσιών” σημαίνει. Και συνωμοσίες υπάρχουν παντού γύρω μας. Είτε τις αντιλαμβανόμαστε είτε όχι, ζούμε μέσα σε αυτές από το πρωί ως το βράδυ.

 

Καλό Σαββατοκύριακο!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Επειδη έχω την δυνατότητα να γνωριζω κόσμο εμβολιασμενο διαφόρων ηλικιών και καιρό τώρα τους παρατηρώ, έχω να αναφερω ττα εξης:
1) ηλικίες 18-40 άνδρες εμφανίζεουν οι 3 στους 5 καρδιολογικά προβλήματα έκτακτες συστολές, κολπική μαρμαρυγή, φλεγμονές μυοκαρδίου, λευκοπενία, αναιμίες, λευχαιμίες.
2)ηλικίες 40-70 άνδρες εμφανίζουν κυρίως θρομβώσεις σε πνευμονες, εγκεφαλο, κάτω άκρων, έξαρση ουρικής αρθριτιδας, καρκίνο ήπατος, πνευμόνων, οξεία παγκρεατιτιδα, οξεία λευχαιμία, τρομερή έξαρση σε εμφρακτα μυοκαρδίου, εξάνθημα αλλεργικού τύπου και συνυπάρχουν μικροθρομβώσεις.
3) ηλικιες άνω των 70 πεθαινουν σε 3 μηνες το πολύ από αιφνιδια ανακοπή.
# εξαιρούνται όσοι έλαβαν placebo που φωναζει από μακρυά, καθώς δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα, ούτε πόνο στο σημειο έγχυσης, ούτε δεκατική πυρετική κίνηση μετα τον εμβολιασμό, τίποτα!

Γυναίκες τώρα:
Είναι πιο βολικές και προβλέψιμες.
18-45 ετών γενικευμένη λεμφαδενίτιδα, διαταραχές κύκλου, καρκίνο μαστού, ήπατος, καρδιακές αρρυθμίες αγνώστου αιτιολογίας!!!
45-70 καρκίνο μαστού, παγκρέατος, κακοήθη διαβήτη, καρκινο ήπατος, ψυχιατρικά προβλήματα!!!!
70 και άνω καρκίνους και τρίμηνο προσδοκιμο επιβίωσης κατόπιν τρυπήματος δεύτερης δόσης.
Κι εδώ οι έχουσες κάνει placebo χαιρουν ακρας υγείας. Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι μετα το τρυπημα, αν εχουν κάνει placebo δεν αναφέρουν καμια ενόχληση στο σημείο έγχυσης, κανένα πυρέτιο, ατονια μυαλγιες τίποτα!!

Σημειωση: όλοι οι ασθενείς που εμφανίζουν μετα το τρύπημα οποιοδήποτε συμπτώμα, αν γίνει έλεγχος για θρόμβους στο αίμα με d dimer test, ακόμα κι αν εμφάνισαν ενα αλλεργικού τύπου εξάνθημα ή λεμφαδενίτιδα βγάζουν αυξημένες τιμές d dimer test. Δεν το λένε οι θεράποντες, αλλα όλοι μπαίνουν σε αντιπηκτική αγωγή με ηπαρίνη χαμηλού μοριακού βάρους. Οι γνωστές συριγγουλες με υποδοριο τρυπημα στην κοιλίτσα.

Όλοι δηλαδή ανεξαρτητως έχουν αναπτύξει μικροθρόμβους.

Οι άντρες δε εχουν και αυξημένη τροπονίνη, δηλωτικό ισχαιμιας μυοκαρδίου ακόμα κι αν έγινε στεφανιογραφια και τα αγγεια ήταν ελεύθερα προβλήματος!

Αυτά, τα φιλιά μου.

Φοίβη

 

 

Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και δευτερευόντως να πω δυο λόγια για την διασπορά της μετάλλαξης.
Από την στιγμή που ένας άνθρωπος τροποποιείται γονιδιακά οπως τώρα, έχουμε ενσωμάτωση στο πυρηνικό γονιδίωμά του την πληροφορία που διαταχθηκε να ενσωματώσει.

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα περνούν την πληροφορία μόνο της ακίδας προς ενσωμάτωση στο DNA μας!

Αυτό σημαίνει όπως προανέφερε ο Κωστής, πως οι τροποποιημένοι άνθρωποι μεταδίδουν την ακίδα, η οποία ενοχοποιείται ως θρομβογόνος παράγων.

Δεν θα σχολιάσω για την συσχέτιση ακίδας και μακροπρόθεσμων παρενεργειών λόγω αλληλεπίδρασης με το ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων. Είναι άλλο κομμάτι.

Θα τα πούμε λιγο για τους ανεμβολίαστους.

Εδώ κι ενάμιση χρόνο είναι φύσει αδύνατον να μην έχει αναπτυχθεί ανοσία αγέλης στον Ελλαδικό χώρο.

Έχουμε όλοι έρθει σε επαφή με τον νέο(;) ιό. Αυτό είναι σιγουρο μιας και όλοι είμαστε ζωηρά παιδιά και κυκλοφορούμε!

Οπότε ήρθαμε σε επαφή με όλο το πακέτο του ιού, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ φυσικά κι έχουμε αναπτύξει ανοσία σε ολο το πρωτεϊνικό προφίλ του.

Οπότε ερχόμενοι σε επαφή με εναν εμβολιασμένο, ξανασυναντάμε έναν παλιό γνώριμο που ήδη έχουμε καταπολεμήσει και διατηρούμε μνήμη. ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ.

Η ακίδα είναι ένας πολιορκητικός κριός διείσδυσης του ιού στο κύτταρο. Χρησιμοποιεί πύλες(υποδοχείς στην κυτταρική μεμβράνη του κυττάρου) για να κάνει ντου, όπως τα παράσιτα που επισης κάποια έχουν ακιδα και κάποια αντιυπερτασικά φάρμακα που μιμούνται τον μηχανισμό της ακιδας, χωρίς να την διαθέτουν.

Το ανοσοποιητικό μας όμως έχει μνήμη και εκτός από την κυτταρική επίθεση πρώτης γραμμης, έχει και την μνήμη δεύτερης γραμμής την χυμική με (υ). Ετσι με το που θα αναγνωρίσει το ανοσοποιητικό μας εισβολεα με ακίδα ως αξεσουάρ, κλείνει τις πυλες εισόδου των κυττάρων επικοινωνόντας με χυμικά ερεθίσματα και αποκλείει την είσοδο. Οπότε είμαστε προστατευμένοι!!!

Υπάρχει η δυνατότητα μετάλλαξης μέσα στο σώμα ενός τροποποιημένου ανθρώπου στην κατασκευή της ακίδας.

Όμως ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος, οπότε ακόμα κι αν εμείς συναντήσουμε μια μεταλλαγμένη ακίδα στο διάβα μας, θα έχουμε λίγη δουλίτσα να κάνουμε, αναπροσαρμόζοντας το πλάνο και φτιάχνοντας αντισώματα IgM, IgG για πρωτεϊνες ακίδας για κάποια νέα θραύσματα λόγω μετάλλαξης κι όχι για όλο το πακέτο της ακίδας!

Οπότε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε ένα backup για πολλές ακίδες διαφορετικού τύπου(για κάθε μετάλλαξη!) , ανάλογα με τις επαφές μας.

Όλα καλά λοιπόν. Το ανοσοποιητικό μας διαθέτει ανεξάντλητο φονικό ένστικτο και μάλιστα το απολαμβάνει απίστευτα.

Αν φοβάστε για θρόμβωση, λίγη ασπιρινούλα μετά από ενα ξέφρενο πάρτυ με εμβολιασμένους, θα αποτρέψει τυχόν προβλήματα.πχ ακετυλοσαλικυλικό οξύ των 80mg για μια δυο μέρες με την αυστηρή προϋπόθεση πως ΔΕΝ έχουμε ενεργό έλκος στομάχου, αιμορραγικές νόσους πεπτικού γενικότερα και ΔΕΝ λαμβάνουμε ήδη αντιπηκτικά.

Τα σέβη μου σε όλους τους συνοδοιπόρους σε τούτο το τεχνητό χάος, που θα μας οδηγησει όμως μέσω της ορθής σκέψης σε τάξη!
Καλή Κυριακή να έχουμε.

Φοίβη

 

Αριστόμαχέ μου μήνες τώρα ο κόσμος δεν ήταν ετοιμος να ακούσει.

Εάν ησουν γιατρός και μίλαγες σου ελεγαν…Είσαι ειδικος λοιμωξιολόγος της επιτροπής; Η τηλεόραση άλλα λέει, εσύ είσαι ψέκας κι αλμπάνης κι επαιρνες τον πούλο αρμ!

Εαν ήσουν νοσηλευτης και μιλουσες, σε ρώταγαν …είσαι γιατρός; Δεν είσαι, λοιπόν σκάσε. Μιλάει ο βρωμοφανελλάκιας που είσαι μια τριχα απ τα φρύδια του.

Αν δεν έφευγε κόσμος, αν δεν γινόταν χαλασμός, κανενας δεν θα έβλεπε τέτοιες φωνές με σοβαρότητα. Και φωνάζαμε πολλοί απ την αρχή. Στις Καλλιόπης που έγραφα χτυπαγα τα τέλια από τον Μάϊο του 2020 και την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ανεβάζοντας τα σχόλιά μου.

Για μένα τεράστια ευθύνη φέρουν αυτοί που συμπληρώνουν τις κίτρινες κάρτες. Αυτοί που σιωπούν μέχρι και τώρα, αυτοί που στελεχώνουν τα εμβολιαστικά κεντρα. Αυτοί που με όποιον τρόπο γνώριζαν αλλα δεν μίλησαν. Αυτοί που ακολούθησαν τις θανατηφόρες οδηγίες του εοδυ στην αντιμετώπιση αναπνευστικών λοιμώξεων κι όχι της κλασικής ιατρικής από τότε που βγήκαν οι λάσπες.
Είμαι πολύ χαρουμενη που στον χωρο απ όπου έχω άποψη, ακολουθήθηκαν πεπατημένες αντιμετώπισης πνευμονίας ως όφειλαν κι όχι ως διατάχτηκαν από τον χοντροκέφαλο και σώθηκε κόσμος πολύς.
Και να σου πω και κάτι άλλο βαρύ. Πολλοί άνθρωποι στα πλαίσια του ανήκειν, έχουν τεράστια ανάγκη να ακολουθούν τον ισχυρό, ακόμα κι αν τους οδηγεί στο σφαγείο. Αυτοί δεν σταματούν με τίποτα. Ακόμη και τώρα προχωρούν ακάθεκτοι, γεμάτοι φόβο, μίσος και στενομυαλιά σε ο,τιδήποτε διατταράσει το νιρβάνα τους.

Φοίβη

 

Πηγή

Προβολές : 858


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα