Το μοιραίο λάθος, που άνοιξε τις πόρτες όλης της Ελλάδας, στον ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, Κωνσταντίνο Βαθιώτη (βίντεο)

Το μοιραίο λάθος, που άνοιξε τις πόρτες όλης της Ελλάδας, στον ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, Κωνσταντίνο Βαθιώτη (βίντεο)

20 Σεπτεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,132
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Οι εγκάθετοι που φόρεσαν την μάσκα του “ανένταχτου φοιτητή Νομικής” Δ.Π.Θ. και τόλμησαν να με καταγγείλουν για τις αλήθειες που δίδασκα, θα πληρώνουν κάθε μέρα που περνά βαρύτατο φόρο.
Δεν φαντάζονταν ότι, διώχνοντας έναν αφοσιωμένο διδάσκοντα από τα αμφιθέατρα επειδή έλεγε την αλήθεια, θα τον έστελναν μέσα σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια μετατρέποντάς τον σε ιεροκήρυκα της αλήθειας.”

 

Η γνωστή ρήση των στωικών φιλοσόφων “ουδέν κακό αμιγές καλού” βρίσκει την απόλυτη ταύτισή της, στο πρόσωπο του Καθηγητή του Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη και στην ψευδή καταγγελία ενός χαφιέσε βάρος του, στο Πανεπιστήμιο, αλλά κυρίως στην πρόστυχη θέση των καθηγητών που την έκαναν δεκτή.

Ίσως αν δεν γινόταν αυτό το συμβάν, η ακέραιη θέση του Κωνσταντίνου Βαθιώτη και η αηδία του στην στάση των συναδέλφων του καθηγητών (όλα τα γράμματα με μικρά και μικρή γραμματοσειρά, γιατί πρόκειται για σκουπίδια με όλη τη σημασία της λέξης), να μην τον είχε οδηγήσει σε μια ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ σε δημοσιότητα  παραίτηση, που έκανε γνωστό το ΗΘΟΣ, την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και το ΦΩΣ που εκπέμπει.

Κυρίως όμως αυτή η εκρηκτική σε δημοσιότητα παραίτηση, άνοιξε τεράστιες ρωγμές στο ΣΥΣΤΗΜΑ, και άνοιξε την πόρτα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες  για να εισέρθει ο λόγος του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, σαν φρέσκος αέρας απηλλαγμένος από τα σκουπίδια της παραπληροφόρησης, και να σημάνουν οι καμπάνες της αφύπνισης.

Στα σκοτεινά τους δωμάτια, οι τιποτένιοι καθηγητές και ο χαφιές, μπορούν να τρώνε τα λυσσακά τους, γιατί με τον χαφιεδισμό, πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Έκαναν διάσημο και κυρίως μετέτρεψαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ελλήνων, σε φανατικούς αναγνώστες και ακροατές των λόγων, των βιβλίων και των άρθρων του Κωνσταντίνου Βαθιώτη.

Όσοι γνωρίζουμε προσωπικά τον Κωνσταντίνο Βαθιώτη, το θεωρούμε Θείο Δώρο, γιατί πρόκειται για έναν αγνό ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, τελείως ανιδιοτελή και πολύ αυστηρό κριτή στην όποια ιδιοτέλεια.

Η παρουσίαση του εκπληκτικού του βιβλίου, με συνδαιτημόνες τον πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη και τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, δυο από τις ελάχιστες άξιες εκκλησιαστικές μορφές, έδωσε ένα επιπλέον κύρος στον αγώνα ενημέρωσης και αφύπνισης που δίνει ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Για το βίντεο της παρουσίασης που ακολουθεί, θα δανειστώ τα λόγια του σχολίου που επισυνάπτω:

“Γιατί είναι χρέος αυτών που κρατούν λυχνάρι να το τοποθετούν στο τραπέζι για να φωτίζεται ο χώρος..

Το χω ξαναπει: ο Χριστός στρατολογεί τους καλύτερους αγωνιστές του με ανεξιχνιαστες μεθόδους και ανερμηνευτες οδούς..”
Και ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, είναι από εκείνους τους ελάχιστους, που έχει στρατολογηθεί από τον Χριστό, για να φωτίσει την Ελλάδα.
Καλλιόπη Σουφλή

 

Μαζί με τον π. Βασίλειο Βολουδάκη και τον π. Στυλιανό Καρπαθίου:
Μέτωπο αλήθειας ενάντια στις εωσφορικές δυνάμεις του σκότους.
Όσα βίντεο κι αν κατεβάσουν, όσες εκπομπές και να διακόψουν, scripta manent.
Αν έχετε κότσια, απαγορεύστε την κυκλοφορία του βιβλίου, που ήδη μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες εξαντλείται και περνάμε στην β΄ έκδοση.
Οι εγκάθετοι που φόρεσαν την μάσκα του “ανένταχτου φοιτητή Νομικής” Δ.Π.Θ. και τόλμησαν να με καταγγείλουν για τις αλήθειες που δίδασκα, θα πληρώνουν κάθε μέρα που περνά βαρύτατο φόρο.
Δεν φαντάζονταν ότι, διώχνοντας έναν αφοσιωμένο διδάσκοντα από τα αμφιθέατρα επειδή έλεγε την αλήθεια, θα τον έστελναν μέσα σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια μετατρέποντάς τον σε ιεροκήρυκα της αλήθειας.
Όποιος είχε την φαεινή ιδέα να οργανώσει την φίμωσή μου μέσω της φοιτητικής καταγγελίας, έκανε το μοιραίο λάθος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ κ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗ “ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”

 

Εξαιρετικό σχόλιο

Vasileios Chitas

Τι να πεις τώρα για τη συζήτηση αυτή και τα συμπεράσματα της;
Καταρχάς είναι ένας κι ενας: π. Βασίλειος Βολουδακης, Π. Στυλιανός Καρπαθίου και Κ. Βαθιωτης με αφορμή συνάντησης το ήδη εξαντλημένο σύγγραμμα του τελευταιου “Από την Τρομοκρατία στην Πανδημία”.
Γιατί είναι χρέος αυτών που κρατούν λυχνάρι να το τοποθετούν στο τραπέζι για να φωτίζεται ο χώρος..
Το χω ξαναπει: ο Χριστός στρατολογεί τους καλύτερους αγωνιστές του με ανεξιχνιαστες μεθόδους και ανερμηνευτες οδούς..
Ένα τέτοιο φωτεινό παράδειγμα είναι του κ. Βαθιωτη που εξοστρακιστηκε με μοχθηρό τρόπο από την πανεπιστήμιακη εδρα του καθηγητού του Ποινικού Δικαιου και τώρα έγινε ο εμος καθηγητής.
Γιατί οι προβολείς είναι για να φωτίζουν στάδια και όχι δωμάτια.

 

Πηγή

Προβολές : 1,132


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα