Άρα, κάποιοι γνωρίζουν και  δεν μιλάνε!!!!!!!!!!!! Καρφώνεστε μόνοι σας...  Συγκλονίζει η εικόνα του Όλιβερ... το ίδιο και το μήνυμα αυτού που την έφτιαξε... ..

Άρα, κάποιοι γνωρίζουν και δεν μιλάνε!!!!!!!!!!!! Καρφώνεστε μόνοι σας... Συγκλονίζει η εικόνα του Όλιβερ... το ίδιο και το μήνυμα αυτού που την έφτιαξε... ..

8 Δεκεμβρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:788
Μοίρασέ το

 

Η πρώτη παράγραφος της παρακάτω δημοσίευσης της προέδρου των ξενοδόχων της Αράχωβας, λέει πολλά…

 

Κάποιοι γνωρίζουν και δεν μιλούν… αυτό πλέον καθίσταται σαφές όσο περνούν οι μέρες και δεν αποκαλύπτονται τα πρόσωπα ή το πρόσωπο που κατακρεούργησε αυτό το υπέροχο πλάσμα… αυτή την γλυκιά ψυχούλα…

Η πρώτη παράγραφος της παρακάτω δημοσίευσης της προέδρου των ξενοδόχων της Αράχωβας, λέει πολλά…

 

Η εικόνα του Όλιβερ, συγκλονίζει… το ίδιο και το μήνυμα αυτού που την έφτιαξε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Kaloussa Nafpaktitou

 

 

 

Youli Karabini

Κυρία Ναυπακτικου ως πρόεδρος των Ξενοδόχων αυτό που θα έπρεπε να ειχατε κανει εσείς προσωπικά ήταν να πάτε στα ξενοδοχείο/α που βρίσκονται κοντά στο σπίτι του άτυχου Oliver και να ζητήσετε τις κασέτες εγγραφής από τις κάμερες άμεσα. Έτσι και στοιχεία θα βρίσκατε και κάνεις δεν θα έγραφε το Cancel Arachova. Εσείς και η δημοτική ολιγωρία δώσατε δικαιώματα να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Κάντε έστω τώρα ότι πρέπει γιατί μπορείτε!

 

Βίκη Μπάδα

Μήπως κυρία Καλούσσα να δείτε άλλη μια τις φωτογραφίες υπάρχει περίπτωση να νιώσετε κάτι…και επιτέλους τα κάνατε σαλάτα κοινώς….η αργοπορία σας…η αναισθησία σας να πω….όλη αυτή η πρεμουρα για συγκάλυψη του γεγονότος….ωραία η Αράχωβα αλλά αναίσθητη τελικά κρίνοντας από τη θέση που πήρατε και το ομερτα της περιοχής…!

 

Πηγή

Προβολές : 788


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα