Ένας κόσμος σε κίνδυνο.  Ο ΠΟΥ και οι Τράπεζες θα Εγκαθιδρύσουν Παγκόσμιο Φασισμό με τη Συνθήκη για την Πανδημία

Ένας κόσμος σε κίνδυνο. Ο ΠΟΥ και οι Τράπεζες θα Εγκαθιδρύσουν Παγκόσμιο Φασισμό με τη Συνθήκη για την Πανδημία

24 Μαΐου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:267
Μοίρασέ το

 

Ο Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός (ΔΥΚ – IHR) του 2005 ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να δεσμεύσουν τα έθνη σε προσχεδιασμένη ατζέντα και κέρδη της Φαρμακοβιομηχανίας, εξασφαλίζοντας περισσότερα δισεκατομμύρια για τους δισεκατομμυριούχους, ενώ παράλληλα προχωράει το Μακροχρόνιο Σχέδιο της Μόνιμης Υποδούλωσης του Ανθρώπου στον Φαρμακοφασισμό της Νέας Τεχνολογίας/Νανοτεχνολογίας/Wifi/Ψηφιακής Ταυτότητας, βήμα προς βήμα.

1) Δεν υπάρχει απομονωμένος ιός για τον SARS-COV-2, και

2) Δεν έχει απομονωθεί ποτέ ιός, ιστορικά, πράγμα που σημαίνει

3) Ολόκληρη η επιστήμη της υποτιθέμενης “Ιολογίας” -και επομένως ολόκληρη η προβολή από την οργάνωση των ΠΟΥ – ΟΗΕ – WEF – DARPA – Λευκού οίκου της Πανδημίας-για πάντα-Πρόληψη-για πάντα-Δοκιμές-για πάντα-βασίζεται σε Επιστημονική Απάτη και είναι ένα τεχνητό Κατασκεύασμα Ψευδούς Πραγματικότητας που δεν εξηγεί την Ασθένεια και στην πραγματικότητα προβάλλει μια ψευδή και αναπόδεικτη σύγχυση της Μεταδοτικότητας.

 

 

 

Ο ΚΟΡΟΝΟΓΙΟΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΟΙ ΛΑΟΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ…

ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Με την εγκαθίδρυση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, τελειώνουν έθνη και λαοί.

ΟΙ ΛΑΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.

Για να υπάρξει ξεσηκωμός, μόνον ένας τρόπος υπάρχει: ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ.

Ο καθένας από εμάς που αντιστεκόμαστε, έχει ένα χρέος… ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ…

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

20 Μαΐου 2022 από τo everydayconcerned.netΔιαβάστε το εδώ


Πολύ πριν ο αντιανθρώπινος και ανθυγιεινός “Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας” παραπλανήσει εσκεμμένα τους παγκόσμιους πληθυσμούς σχετικά με την απάτη COVID-19, είχαν κάνει σχέδια για να δεσμεύσουν κάθε χώρα στον κόσμο με ανούσιες δεσμεύσεις σχετικά με υποτιθέμενες “πανδημίες”, θέτοντας έτσι την μπάλα για τον παγκόσμιο φασισμό.

Πριν από αυτό, βέβαια, είχαν περάσει μισό αιώνα στειρώνοντας, παραλύοντας και αποδεκατίζοντας Αφρικανούς και Ινδούς, καθώς και ανθρώπους από κάθε χώρα της Γης, χρησιμοποιώντας αυτό το μονόπρακτο των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, που τώρα είναι γνωστό σε όλους τους μορφωμένους (αλλά όχι κατηχημένους) και συνειδητοποιημένους ότι είναι γεμάτο δηλητήρια, όπως καλύφθηκε εδώ πρόσφατα: News Report 7 | All Vaccines Carry Poisons, COVID Vaccines Found to Carry Mega Poisons

Ωστόσο, ο Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός (ΔΥΚ – IHR) του 2005 ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να δεσμεύσουν τα έθνη σε προσχεδιασμένη ατζέντα και κέρδη της Φαρμακοβιομηχανίας, εξασφαλίζοντας περισσότερα δισεκατομμύρια για τους δισεκατομμυριούχους, ενώ παράλληλα προχωράει το Μακροχρόνιο Σχέδιο της Μόνιμης Υποδούλωσης του Ανθρώπου στον Φαρμακοφασισμό της Νέας Τεχνολογίας/Νανοτεχνολογίας/Wifi/Ψηφιακής Ταυτότητας, βήμα προς βήμα.

Ουσιαστικά η ΔΥΑ εξασφάλισε ότι οι κυβερνήσεις των χωρών -που κυβερνώνται από τις Κεντρικές Τράπεζες τους και είναι δεσμευμένες στο νόμισμα και τα χρεόγραφα όπως η US INC. της οποίας η υποδούλωση από το Federal Reserve Board το 1913 και τον FDR το 1933 είναι γνωστή– υποσχέθηκαν να συμμορφωθούν με τα διατάγματα του ΠΟΥ.

Προσθέστε και τη στρατηγική αστυνόμευση ενός Παγκόσμιου Συμβουλίου Παρακολούθησης Πανδημίας του ΠΟΥ-ΟΗΕ-ΟΕΕ, και έχετε τα φόντα για ένα κλασικό θέατρο του δρόμου.

Ένας κόσμος σε κίνδυνο – Σεπτέμβριος 2019 – από το GPMB- Το PDF εδώ


Το χάος COVID εξαπολύθηκε στον κόσμο με βάση τις συμφωνίες IHR 2005 & WHO GPMB με 196 χώρες, ως “ζωντανή άσκηση”

Η ετήσια έκθεση του GPMB για το 2019 καταγράφει το μακελειό: Δεν είναι στην πραγματικότητα μια έκθεση, αλλά ένα έγγραφο-απαίτηση, το GPMB απαιτεί από τα Ηνωμένα Έθνη, τον ΠΟΥ και όλες τις 196 χώρες που υπογράφουν τη ΔΥΑ 2005 να εκτελέσουν ζωντανές ασκήσεις εκπαίδευσης και προσομοίωσης για να διεξαχθεί “Πανδημία -Θεωρητικό Μακελειό” στον κόσμο, το οποίο ο τότε Υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo επιβεβαίωσε ως “ζωντανή άσκηση” σε μια διάσημη πλέον συνέντευξη Τύπου για τον ποτέ δεν αποδειγμένο-υπάρχοντα “Ιό“.

Ναι, ξεκίνησε ως ζωντανή άσκηση:

Ο υποτιθέμενος ιός SARS-COV-2 δεν έχει ΠΟΤΕ απομονωθεί: Με όλους τους ορισμούς του όρου “απομονωμένος”.

Και είναι αλήθεια, κανένας ιός SARS-COV-2 δεν έχει απομονωθεί, παρά τους ισχυρισμούς των ιολόγων ότι η μίξη και η ακαταστασία και η αλληλουχία συνθετικού γονιδιώματος σημαίνει ότι βρέθηκε ιός, και τόσο τα ιδρύματα Δημόσιας Υγείας παγκοσμίως όσο και πολλοί σκεπτικιστές επιστήμονες καταγράφουν αυτό το γεγονός:

Αιτήματα Πληροφόρηαης (FOIs) αποκαλύπτουν ότι τα ιδρύματα υγείας/επιστημών σε όλο τον κόσμο (187 και πλέον!) δεν έχουν κανένα αρχείο απομόνωσης/καθαρισμού του SARS-COV-2, πουθενά, ποτέ/Christine Massey, Fluoridefreepeel.ca

Νέο αίτημα FOIA αποκαλύπτει ολόκληρη πανδημία βασισμένη σε επιστημονική απάτη: Το CDC παραδέχεται αδυναμία εντοπισμού καθαρισμένου απομονωμένου ιού SARS-COV-2/COVID-19 ή παραλλαγής Δέλτα σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch, λέει ότι οι ιοί μπορούν να απομονωθούν “μόνο με ανάπτυξη σε κυτταρική καλλιέργεια”/Ramola D/2021

Ο Dr. Tom Cowan περιγράφει την τεράστια επιστημονική απάτη αυτού που αποκαλείται “Απομόνωση ιών” σε μια νέα συνέντευξη στο Ramola D Reports, που δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου 2022:

Έκθεση 284 με τον Dr. Tom Cowan είναι στο Ramola D Κανάλια αναφορών στο Rumble,OdyseeBrighteon, και Bitchute

Ο Dr. Robert Young περιέγραψε πρόσφατα πώς οι εικόνες ηλεκτρονικών μικροσκοπίων που δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά όπως το Nature και το Science ως εικόνες “ιών” δεν είναι καθόλου εικόνες ιών αλλά εξωσωμάτων και πρωτεϊνών επιδιόρθωσης:

Έκθεση 282 Ο ειδικός σε θέματα ηλεκτρονικής μικροσκοπίας Dr. Robert Young αποδομεί τις μικρογραφίες “ιών”.

Η αναφορά 282 βρίσκεται σε όλα τα κανάλια Ramola D Reports, συμπεριλαμβανομένου του Rumble

Ο Dr. Andy Kaufman και ο Dr. Robert Young ασχολούνται με τις πλάνες της θεωρίας των ιών και της απομόνωσης των ιών σε ένα μοναδικό πάνελ στο Terrain που δημοσιεύθηκε πρόσφατα:

The Hidden Science: Greater Cause of Disease Not Germs but Terrain | Of Pleomorphism and Microzymas–Educative Panel on Terrain with Dr. Robert Young and Dr. Andy Kaufman

Έκθεση 279 στο Brighteon

Αυτό που περιέχεται στο εμβόλιο COVID (εκτός από τη μαζική δηλητηρίαση του γραφενίου κ.ά., που έχει πλέον αποδειχθεί με οπτική και ηλεκτρονική μικροσκοπία καθώς και με φασματοσκοπία ενέργειας) δεν είναι τελικά “ιός” αλλά συνθετικό υλικό που επινοήθηκε από μια γονιδιωματική αλληλουχία που δημιουργήθηκε από υπολογιστή (του είδους που περιγράφει ο Dr. Cowan στην Έκθεση 284) για μια υποτιθέμενη πρωτεΐνη spike του υποτιθέμενου ιού SARS-COV-2, όπως διαπίστωσε νωρίς η επιστημονική ερευνήτρια Frances Leader, από την αλληλογραφία της με την MHRA UK, που καλύπτεται εδώ:

NewsBreak 105 | 15 Ιανουαρίου 2021 | Frances Leader on UK MHRA Info: COVID: Το εμβόλιο COVID χρησιμοποιεί κώδικες που δημιουργούνται από υπολογιστή, χωρίς ιό

Όπως και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι των αληθινών μέσων ενημέρωσης, αυτός ο συγγραφέας έχει παρακολουθήσει πολύ στενά το θέμα της υποτιθέμενης λοίμωξης από ιούς και έχει δημοσιεύσει αρκετές συνεντεύξεις, πάνελ και άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα με πολύ αξιόλογους γιατρούς, επιστήμονες, επιστημονικούς ερευνητές και φυσικοπαθητικούς και ολιστικούς επαγγελματίες με έντονη επίγνωση ολόκληρου του ιατρικού, επιστημονικού και φαρμακευτικού-βιομηχανικού τοπίου.Τα άρθρα μπορείτε να τα βρείτε εδώ στο ECC και τις συνεντεύξεις βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε όλα τα κανάλια Ramola D Reports, παρακαλώ ελέγξτε το Κέντρο Εκπομπών Ramola D Reports για συνδέσμους.

Χάρη σε αυτά τα επιμορφωτικά φόρουμ, καθώς και στις εργασίες που δημοσιεύονται ξεχωριστά από πολλούς επιστήμονες, ο γράφων αισθάνεται πλέον αρκετά μορφωμένος πάνω στο θέμα και είναι σίγουρος ότι μπορεί να συμφωνήσει με αυτό:

1) Δεν υπάρχει απομονωμένος ιός για τον SARS-COV-2, και

2) Δεν έχει απομονωθεί ποτέ ιός, ιστορικά, πράγμα που σημαίνει

3) Ολόκληρη η επιστήμη της υποτιθέμενης “Ιολογίας” -και επομένως ολόκληρη η προβολή από την οργάνωση των ΠΟΥ – ΟΗΕ – WEF – DARPA – Λευκού οίκου της Πανδημίας-για πάντα-Πρόληψη-για πάντα-Δοκιμές-για πάντα-βασίζεται σε Επιστημονική Απάτη και είναι ένα τεχνητό Κατασκεύασμα Ψευδούς Πραγματικότητας που δεν εξηγεί την Ασθένεια και στην πραγματικότητα προβάλλει μια ψευδή και αναπόδεικτη σύγχυση της Μεταδοτικότητας.

(Όλα τα θέματα θα εξεταστούν περαιτέρω σε podcasts και συνεντεύξεις, στο μέλλον).

(Όπως πολλοί, έτσι κι εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ολόκληρη η πανδημία COVID ήταν απάτη – και αν πράγματι υπήρξαν περιπτώσεις θανατηφόρων ασθενειών του ανώτερου αναπνευστικού από το 2019/2020, μπορούν να αποδοθούν στον ποικίλο βιολογικό πόλεμο που διεξάγεται από την ακτινοβολία ΗΜΠ (4G και 5G) και το νανο-γραφένιο στα εμβόλια, το νερό, τον φυσιολογικό ορό κ.ά., όπως περιγράφεται εδώ από πολλούς γιατρούς και όπως συζητήθηκε από τον Dr. Robert Young σε διάφορα podcasts, συμπεριλαμβανομένου αυτού).

Δείτε περισσότερα εδώ: everydayconcerned.net

—————–

Δικτυογραφία :

WHO and Banks will create Global Fascism with pandemic treaty | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/who-and-banks-will-create-global-fascism-with-pandemic-treaty/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 267


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα