Ένα σχόλιο... το παρασκήνιο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ και το... ΚΑΡΜΑ...

Ένα σχόλιο... το παρασκήνιο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ και το... ΚΑΡΜΑ...

18 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:731
Μοίρασέ το

 

Έχει πολύ παρασκήνιο εκατέρωθεν.

 

 

 

 

Η ΚΑΜΙΑ λέει:

 

Μην χαλάτε την ψυχική ηρεμία σας.
Έχει πολύ παρασκήνιο εκατέρωθεν.
Ήταν ευνόητο να γίνει έτσι κι έγινε…

ΝΑΤΟΙΚΗ επιχείρηση ήταν υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.

Αυτοί είχαν την ευθύνη της αποστολής, το ΝΑΤΟ.

Δεν θα μιλήσω, δεν λέω τίποτε άλλο.
Karma is a bitch.

 

Πηγή σχολίου

 

 

Ποια είναι η έννοια του “Κάρμα είναι μια σκύλα!” 

Το κάρμα είναι συγκεκριμένα μια αρχή του Ινδουισμού και του Βουδισμού που αφορά την ιδέα του «παίρνεις αυτό που δίνεις».

Σεσίλια Τζιγλιότι
Σεσίλια Τζιγλιότι

 

Μπορεί να έχετε ακούσει το κάρμα που αναφέρεται ως σκύλα. Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται σκληρό να εφαρμοστεί ένας τόσο κακοποιημένος ιστορικά όρος στην αρχή της μοίρας στον πειρασμό, το πραγματικό νόημα δεν είναι σχεδόν τόσο καταδικαστικό. Ας ρίξουμε μια ματιά στην προέλευση και την εξέλιξη της χρήσης του.

Κάρμα εναντίον απόσβεσης

 

Το κάρμα είναι συγκεκριμένα μια αρχή του Ινδουισμού και του Βουδισμού που αφορά την ιδέα του «παίρνεις αυτό που δίνεις».

Δηλαδή, η ενέργεια που βγάζετε στον κόσμο και στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους είναι το ίδιο είδος ενέργειας που τελικά θα επιστρέψει σε εσάς. Εάν είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι, θα ανταμειφθείτε με καλοσύνη και γενναιοδωρία — και εάν είστε σκληροί και αμείλικτες, μπορείτε να περιμένετε να σας δείξουν σκληρότητα και έλλειψη συγχώρεσης.

Ο ευρύτερος κόσμος εξισώνει το κάρμα με την απόσβεση, αν και η απόσβεση έχει μια πιο σκοτεινή χροιά. Είναι πιο προσανατολισμένο στην εκδίκηση. δεν υπάρχει συνήθως κάτι τέτοιο όπως “θετική” απόσβεση.

Γιατί λοιπόν το κάρμα είναι σκύλα; Όχι επειδή υπάρχει κάτι ουσιαστικά λάθος ή κακό στο κάρμα. Ο όρος «σκύλα» εδώ απλώς υποδηλώνει ότι το κάρμα είναι αμερόληπτο και εξίσου επικριτικό στην αξιολόγηση κάθε ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δεν θα σας είναι εύκολο αν γεμίσετε τη ζωή σας με αρνητική ενέργεια. Με λίγα λόγια, θα σου δώσει αυτό που σου αξίζει, είτε είναι κακό είτε καλό.

Πως να το χρησιμοποιήσεις

 

Ακόμα κι αν το κάρμα δεν είναι εγγενώς κακό, οι άνθρωποι τείνουν να επιφυλάσσουν τη φράση για περιπτώσεις αρνητικών συνεπειών.

Έτσι, αν δείτε τον συνάδελφό σας που έχει ιστορικό υπερβολικής ταχύτητας να παρασύρεται μια μέρα, μπορείτε να σχολιάσετε σε έναν άλλο συνάδελφο, «Λοιπόν, το κάρμα είναι σκύλα».

Ομοίως, ένας σειριακός σπαρακτικός που τον πετάει απότομα ο τελευταίος του σύντροφος θα ακούσει πιθανώς κάποια εκδοχή του «κάρμα είναι σκύλα».

Παραδείγματα χρήσης της φράσης «Το κάρμα είναι σκύλα».

 

 




Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 731


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα