Έριξε βόμβα μεγατόνων ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, για την ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ Α-δικαιοσύνης: “Δεν επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους δικαστές να αναλάβουν υποθέσεις υγειονομικών σε αναστολή”

Έριξε βόμβα μεγατόνων ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, για την ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ Α-δικαιοσύνης: “Δεν επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους δικαστές να αναλάβουν υποθέσεις υγειονομικών σε αναστολή”

22 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:428
Μοίρασέ το

 

Ο κος Βαθιώτης αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με κάποιους λαμπρούς, όπως τους χαρακτήρισε, δικαστές, ενημερώθηκε ότι, αν και υπάρχουν τμήματα που αποτελούνται από ανεμβολίαστους δικαστές, δεν έχουν χρεωθεί ποτέ υπόθεση υγειονομικού.

“Μπορεί αυτή τη στιγμή το σύστημα να μην είναι ανεξάρτητο και να έχουμε δικαστική δικτατορία, αλλά έχουμε ευτυχώς και κάποιους λαμπρούς δικαστές.”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναφέρεται με σκληρά λόγια κατά της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ δικαιοσύνης… και δυστυχώς είναι απόλυτα τεκμηριωμένος στις θέσεις που εκφράζει.

Δυστυχώς μια μικρή μειονότητα εξ αυτών στέκεται στο ύψος της.

Οι υπόλοιποι, δεν έχουν απλά υποταχθεί στις πολιτικές μαφίες… έχουν υποταχθεί στα ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ, και από εκεί τους εκβιάζουν οι επίσης ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σε ότι αφορά στον Πλεύρη, θα παραπέμψω τον εξαίρετο ΑΝΘΡΩΠΟ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη, στον βίο και την πολιτεία του πατρός Πλεύρη, τη οποία ακολούθησε και ο υιός… και στην ανάρτησή μου με τίτλο: “Με άφησε άφωνη αυτή η ερώτηση, όπως θ’ αφήσει κι εσάς”… και θα καταλάβει τι εννοώ…

Παραθέτω δυο από τις απόψεις του κ. Καθηγητή, όπως τις έχει αναρτήσει στην σελίδα του, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  και χαίρει πολύ μεγάλης εκτίμησης…

 

Αποκαλυπτικός και σήμερα ο πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου , Κωνσταντίνος Βαθιώτης στον Focus Fm και την εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη…

Ο κος Βαθιώτης αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με κάποιους λαμπρούς, όπως τους χαρακτήρισε, δικαστές, ενημερώθηκε ότι, αν και υπάρχουν τμήματα που αποτελούνται από ανεμβολίαστους δικαστές, δεν έχουν χρεωθεί ποτέ υπόθεση υγειονομικού.

“Μπορεί αυτή τη στιγμή το σύστημα να μην είναι ανεξάρτητο και να έχουμε δικαστική δικτατορία, αλλά έχουμε ευτυχώς και κάποιους λαμπρούς δικαστές.


Υπάρχουν τμήματα στην Ελλάδα που αποτελούνται μόνο από ανεμβολίαστους δικαστές.

Δεν έχουν χρεωθεί όμως ποτέ υπόθεση υγειονομικών.

Έχουμε όμως μία μειοψηφία, στις αρχές Φεβρουαρίου στο διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης λαμπρή μειοψηφία, που είπε ” η απομάκρυνση από την υπηρεσία των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν δικαιολογείται, είναι πλέον αμφισβητούμενοι οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος”.

Η αιτιολογική βάση της θέσπισης υποχρεωτικού εμβολιασμού πλέον έχει κλονιστεί από τις επίκαιρες ιατρικές μελέτες και τις πραγματικές συνθήκες.


Ακόμα όμως και αν υπάρχουν αυτές οι μειοψηφίες, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει απόφαση υπέρ των υγειονομικών.

Φροντίζει πάντα αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς να χρεώνει δικαστές οι οποίοι θα διασφαλίσουν την επικύρωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Για να μην υπάρχει ούτε μία απόφαση υπέρ υγειονομικού.”

“Η κατάσταση είναι πάρα πολύ ανησυχητική”, συνέχισε ο κος Βαθιώτης .


“Παρακολούθησα τον κύριο Πλεύρη,μου έκανε τρομερή εντύπωση το φασιστικό ύφος με το οποίο μιλάει μπροστά στην κάμερα.

Ενώ υπάρχει μία αντίρροπη κίνηση αυτή τη στιγμή πανευρωπαϊκά και φαίνεται ότι χαλαρώνουν τα μέτρα αναγνωρίζεται ακόμη και από τον Gates στη συνάντηση στο Μονακό, ότι η Όμικρον έκανε καλύτερη δουλειά από ότι τα εμβόλια τους, η Pfizer στέλνει έγγραφα για τις παρενέργειες, μιλάει για τους θρόμβους, αυτοί εδώ βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος όπως και πριν από καιρό, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Αυτό που νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο είναι ότι ανεμβολίαστοι είναι οι κοινωνικά αποκλεισμένοι και δεν ξέρω μήπως από το κοινωνικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων, περάσουμε στον ψυχιατρικό εγκλεισμό τους, όπως συνέβαινε στη Σοβιετική Ένωση . Έχουμε ολοκληρωτικό καθεστώς το λέω συνεχώς.

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο αυστηρούς δικτάτορες κατά τούτο ο κύριος Κύρτσος είχε δίκιο σε σχέση με όσα είπε και είχε δίκιο και σε σχέση με την έλλειψη ανεξαρτησίας της Ελληνικής δικαιοσύνης.

Γνωρίζετε ότι σε αντίθεση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης του παρελθόντος, για παράδειγμα το ψήφισμα που τονιζόταν ότι δεν πρέπει να έχουμε δυσμενή μεταχείριση αυτών οι οποίοι δεν εμβολιάζονται και οτι δεν ειναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, έχουμε τώρα νέο ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης το οποίο εξεδόθη στις 24 Ιανουαρίου και προτείνει την έναρξη δημόσιας συζήτησης με αντικείμενο την ενδεχόμενη θέσπιση υποχρεωτικού εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες ή για τον γενικό πληθυσμό;

Αυτά ,στις 24 Ιανουαρίου. Και ξέρετε πώς κλείνει το συγκεκριμένο ψήφισμα;


Η κορωνοική πανδημία, ούτε έχει τελειώσει, ούτε αναμένεται να είναι η τελευταία του είδους της.

Για να περιοριστούν οι επιπτώσεις από την εμφάνιση μελλοντικών μεταλλάξεων του κορωνοιου, ή άλλων απειλών που ενδέχεται να κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους, είναι επείγουσα ανάγκη να αναπτυχθούν και να εντατικοποιηθούν συστήματα παρακολούθησης και επιτήρησης των παθογόνων.

Ο κος Βαθιώτης έκανε λόγο για “σχέδιο εμβολιασμού” και προειδοποίησε ότι τα μέτρα χαλάρωσης είναι απλά ένα διάλειμμα πριν τα χειρότερα που περιμένουν την ανθρωπότητα.


“Όλα αυτά που ακούμε να συμβαίνουν σε άλλες χώρες σχέση με τη χαλάρωση, είναι στρατηγική που ακολουθείται για να πάμε σε χειρότερη μεταχείριση των πολιτών τους επόμενους μήνες.

Είναι ένα προσωρινό διάλειμμα.

Υπάρχει μάλιστα και άλλη μία άλλη τρομερή φράση στο ψήφισμα που λέει” κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι να είναι όλοι ασφαλείς” .

Άρα μιλάμε για σχέδιο εμβολιασμού μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, δεν θα ηρεμήσουν αν δεν μας εμβολιάσουν όλους.

Η φραση δε αυτή με πάει στη θεωρία της μηδενικής ανοχής που είναι η αγαπημένη θεωρια της παρούσας κυβέρνησης..

Το κρίσιμο είναι το δόγμα της μηδενικής ανοχής το είπε και ο κύριος Τσιάρας ο οποίος είναι άσχετος, περί τα νομικά.

Ένας γιατρός έχει τοποθετηθεί στο υπουργείο δικαιοσύνης. Και ο ανάποδος κόσμος τι επιτάσσει; Τον κύριο Πλεύρη που είναι νομικός, να βρισκεται στο υπουργείο υγείας.

Μιλάμε για τρομερα πραγματα!

Για να είναι μαριονέτες, για να εκτελούν έναν ρόλο των οποίων άλλος τους το υπαγορεύει”.


Αναφορικά με θέσπιση μέτρων κατά της οπαδικής βιας, ο κος Βαθιώτης ήταν κατηγορηματικός.


” Μιλάμε για ψηφοθηρικούς θεατρίνους, οι οποίοι βγήκαν χθες να κλάψουν για τον Άλκη και να μας πουν ότι θα έχουμε μηδενική ανοχή στην οπαδική βία.Τρίχες κατσαρές.Το μόνο που τους νοιάζει να μην χάσουν ψήφους. Εάν ενδιαφέρονταν για την οπαδική βία, τόσα χρόνια είχαν τη δυνατότητα να εξουδετερώσουν, όπως έκαναν τα αλλα σοβαρά κράτη.

Τους ενδιαφέρει να έχουμε βαλβίδες εκτόνωσης, γι΄αυτό όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτα με την οπαδική βία.

Και όταν σκοτώνεται κάποιος, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και φτιάχνουν νόμους τους οποιους δεν εφαρμόζουν.

Γιατί όταν συλλαμβάνονται χούλιγκανς, χτυπά το τηλέφωνο του υπουργού και λέει “αστους ελεύθερους”. Ποιον κοροϊδεύουν τόσα χρόνια;

“Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση ολοκληρωτισμού. Επομένως θα βιώσουμε την πανδημία στη χειρότερη της εκδοχή σε ότι αφορά τη διαχείριση της.

Είναι προφανές πλέον αυτό. Όλες αυτές οι λέξεις, η πανδημία, η τρομοκρατία, τώρα και ο χουλιγκανισμός, είναι οι αόρατοι εχθροί τους οποίους κατασκευάζει ένα ολοκληρωτικό καθεστώς για να στραγγαλίζει τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη.

Για αυτό μιλάνε για ανάγκη καταπολέμησης της εκάστοτε μάστιγας.

Ζούμε πλέον την καινούργια μορφή του ολοκληρωτισμού, η οποία βιώνεται με την μάσκα της μηδενικής ανοχής, τη μάσκα της αντιμετώπισης κάθε νέας μάστιγας.


Το τραγικό είναι ότι ο κόσμος κάθεται με σταυρωμένα χέρια και παρακολουθεί αμέτοχος το δικτατορικό σόου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο φασισμός ξεχειλίζει από παντού πλέον και κυρίως από την όψη και τα λόγια του κου Πλεύρη , ο οποίος είναι όνειδος για τη νομική επιστήμη .

Είναι εξευτελισμός για τη χώρα μας να έχουμε τέτοιον υπουργό υγείας”. 

Ακούστε τις συγκλονιστικές καταγγελίες του Καθηγητή του Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 428


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα