Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχουμε τόσους πολλούς γκρίζους, μουντούς ουρανούς;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχουμε τόσους πολλούς γκρίζους, μουντούς ουρανούς;

15 Ιουνίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,293
Μοίρασέ το

 

Η γεωμηχανική περιλαμβάνει τον έλεγχο της ηλιακής ακτινοβολίας με ψέκασμα αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα και τη δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα.

Μία από τις μεθόδους ψεκάσματος αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα είναι με ψεκασμό σωματιδίων από αεροσκάφη.

Ο εναέριος ψεκασμός έχει ως αποτέλεσμα ασυνήθιστες επίμονες εκπομπές πίδακα που συνήθως περιγράφονται ως chemtrails.

 

Το ότι οι τοξικοί αεροψεκασμοί, γίνονται με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη όλων των νεοταξίτικων κυβερνήσεων και της Ελλάδας, από τα ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, αυτό, είναι δεδομένο…

Σε διαφορετική περίπτωση, θα έδιναν εντολή στους υπουργούς άμυνας,  να σηκώσουν αεροσκάφη και να καταρίψουν τα ειδικά αεροπλάνα.

ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ…

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, μια σοκαριστική αποκάλυψη του πρώην βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΗΛΙΑ ΚΑΛΗΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ…

 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχουμε τόσους πολλούς γκρίζους, μουντούς ουρανούς;

Αυτό οφείλεται στην γεωμηχανική ή την μηχανική ελέγχου του ήλιου, που ονομάζεται επίσης διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας.

Ο Δρ. Ο Βέρνον Κόλμαν ήταν πάντα κατά της θανατικής ποινής. Αλλά αποφάσισε ότι θα κάνει μια εξαίρεση για τους γεωμηχανικούς και τους μηχανικούς του κλίματος.

 

Εξηγεί το γιατί στο παρακάτω άρθρο.

Σημείωση: Η γεωμηχανική περιλαμβάνει τον έλεγχο της ηλιακής ακτινοβολίας με ψέκασμα αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα και τη δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα.

 

Μία από τις μεθόδους ψεκάσματος αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα είναι με ψεκασμό σωματιδίων από αεροσκάφη.

 

Ο εναέριος ψεκασμός έχει ως αποτέλεσμα ασυνήθιστες επίμονες εκπομπές πίδακα που συνήθως περιγράφονται ως chemtrails.

Πάντα ήμουν κατά της θανατικής ποινής. Αλλά αποφάσισα ότι θα κάνω μια εξαίρεση για τους γεωμηχανικούς και τους μηχανικούς του κλίματος που βρίσκονται πίσω από το ράντισμα εκατομμυρίων τόνων σωματιδίων που αντανακλούν το φως στη στρατόσφαιρά μας, γράφει ο Δρ. Βέρνον Κόλμαν.

Έχω γράψει στο παρελθόν για το ράντισμα με σκόνη στον αέρα (είναι γνωστό ως γεωμηχανική ή διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας).

Αυτά τα χημικά σύννεφα έχουν σχεδιαστεί για να ψύχουν τη Γη και οι τρελοί πίσω τους πιστεύουν (ή τουλάχιστον προσποιούνται ότι πιστεύουν) στην τρελή θεωρία που είναι γνωστή ως «κλιματική αλλαγή».

Η έρευνά μου δείχνει ότι ουσιαστικά κανένας ανεξάρτητος επιστήμονας δεν πιστεύει τη θεωρία της «κλιματικής αλλαγής». Η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει ότι είναι ένα κόλπο εμπιστοσύνης.

 

Αλλά οι συνωμότες χρησιμοποιούν την κλιματική αλλαγή ως δικαιολογία για να μπλοκάρουν τις ακτίνες του ήλιου, παρόλο που γνωρίζουν τη ζημιά που θα προκαλέσει. Χιλιάδες αεροπλάνα (όλα με ορυκτά καύσιμα) πετούν στη στρατόσφαιρα.

Παραδέχονται ότι το σχέδιό τους θα έχει αναπόφευκτες παρενέργειες.

Και ποιες είναι αυτές οι παρενέργειες;

Λοιπόν, αυτό είναι πείνα.

Και πλημμύρες.

Και ξηρασία.

Και ήδη συμβαίνει.

Όταν ακούτε για πλημμύρες και ξηρασίες, ευθύνεται η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή. Είναι πολύ εύκολο να μπορούμε να κατηγορήσουμε τα προβλήματα που προκαλούνται από την ηλιακή μηχανική στο μοντέρνο bête noir.

Αλλά οι πλημμύρες και οι ξηρασίες δεν προκαλούνται από τη βιομηχανία ή τα αυτοκίνητα ή τα αεροπλάνα ή τις αγελάδες που κλάνουν.

Αυτές οι παρενέργειες που απορρίπτονται εύκολα, οι οποίες οδηγούν σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους, προκαλούνται σκόπιμα από την ηλιακή ενέργεια.

Το σχέδιο, φυσικά, είναι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός καταστρέφοντας τη γεωργία και προκαλώντας μαζική πείνα. Και λειτουργεί άριστα.

Αυτά τα εντελώς τρελά και εγκληματικά σχέδια δεν εγκρίθηκαν ποτέ από κανένα εκλογικό σώμα ή από κανένα εκλεγμένο σώμα.

Και όλα αυτά ήδη γίνονται.

Απλά κοιτάξτε τον ουρανό.

Αντί για όμορφους γαλάζιους ουρανούς, τις περισσότερες μέρες βλέπεις γκρίζους, μουντούς ουρανούς. Και πολύ λίγο ορατό ήλιο.

Οι υπεύθυνοι για την ηλιακή μηχανική πρέπει να συλληφθούν, να δικαστούν και μετά να τουφεκιστούν. Αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα. Και είναι ήδη υπεύθυνοι για εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους.

Α, υπάρχει κάτι ακόμα.

Τώρα που ξεκίνησε η γεωμηχανική, δεν μπορεί να σταματήσει ποτέ. Πάντα θα πρέπει να υπάρχουν αεροπλάνα που πετούν τριγύρω, ραντίζοντας τη θανατηφόρα σκόνη τους στη στρατόσφαιρα.

 

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,293


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα