(Έχουν και οι Ισπανοί, τον... Πλεύρη τους!!!) Απίστευτο: Το Υπουργείο Υγείας της Ισπανίας αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε δικαστική απόφαση, σχετικά με την διαφάνεια των εμβολίων!

19 Σεπτεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Η αιτιολόγηση της κυβέρνησης ήταν πως πρόκειται για εμπιστευτικά έγγραφα, διότι συντάχθηκαν από την συντονιστική επιτροπή που είναι μέρος των προσυμβατικών συμφωνιών με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με τις φαρμακευτικές εταιρείες. 

Επιπλέον, η δημοσίευση των δεδομένων θα μπορούσε να βλάψει την αγορά των εμβολίων.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το υπουργείο αρνείται να υπακούσει στη διαταγή, με την απίστευτη δικαιολογία, πως τα στοιχεία θα αποτρέψουν το κόσμο να εμβολιαστεί!!!

Στις 28 Ιουλίου 2022, το Διοικητικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Βαλεαρίδων Νήσων διέταξε το ισπανικό Υπουργείο Υγείας και τον φαρμακευτικό οργανισμό AEMPS να αποκαλύψουν τα συμβόλαια εμβολίων με τις φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca και Janssen.

Η Asociación Liberum , μια Ισπανική ένωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είχε ζητήσει μέσω της δικαιοσύνης απο το υπουργείο υγείας, να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία των εμβολίων που να δικαιολογούν το διαβατήριο Covid, αλλά τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και η υπηρεσία φαρμάκων αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την δικαστική απόφαση εντός της καθορισμένης προθεσμίας. 

Η Asociación Liberum έκανε αυτή την ανακοίνωση στις 6 Σεπτεμβρίου .

Η αιτιολόγηση της κυβέρνησης ήταν πως πρόκειται για εμπιστευτικά έγγραφα, διότι συντάχθηκαν από την συντονιστική επιτροπή που είναι μέρος των προσυμβατικών συμφωνιών με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με τις φαρμακευτικές εταιρείες. Επιπλέον, η δημοσίευση των δεδομένων θα μπορούσε να βλάψει την αγορά των εμβολίων.

Σε συνέντευξή του, ο εκπρόσωπος της Ascociación Liberum , Λουίς Μαρία Πάρντο, είπε: «Μπορείτε να φανταστείτε την Guardia Civil (ισπανική Πολιτοφυλακή) να μπαίνει στο Υπουργείο Υγείας για να κατασχέσει αυτά τα έγγραφα;»

Γιατί αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει και μάλιστα γρήγορα, είπε, αφού η απόφαση του δικαστηρίου είναι νομικά δεσμευτική. Σε αυτό προστίθεται το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν είχε ασκήσει έφεση κατά αυτής της διαταγής. Το Υπουργείο Υγείας υποχρεούται να παραδώσει τα πρωτότυπα έγγραφα στη δικαιοσύνη.

Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για αυτό, τόνισε ο Πάρντο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα του ζήτησε και πάλι από το Ανώτατο Δικαστήριο των Βαλεαρίδων Νήσων να εφαρμόσει την απόφαση. Ο δικηγόρος τους ελπίζει ότι το αίτημα αυτό θα γίνει δεκτό το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, ο Πάρντο επεσήμανε ότι οι υπεύθυνοι στο Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό Φαρμάκων θα μπορούσαν να διωχθούν «για παράβλεψη της απόφασης του δικαστηρίου». Σε αυτή την περίπτωση, θα έπρεπε πράγματι να αναπτυχθούν οι κρατικές δυνάμεις ασφαλείας – και η Guardia Civil για να εισβάλει στο Υπουργείο Υγείας και να αρπάξει τα έγγραφα.

freewestmedia

 

Πηγή

Προβολές : 252


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα