Αίσθημα “ομίχλης του εγκεφάλου που προκαλείται από το m-volιο κατά του Covid και τί να κάνετε γι ‘αυτό

Αίσθημα “ομίχλης του εγκεφάλου που προκαλείται από το m-volιο κατά του Covid και τί να κάνετε γι ‘αυτό

17 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:648
Μοίρασέ το

 

Σε άρθρο στο περιοδικό Science σχετικά με το πώς τα m-volια COVID-19 ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΚΡΟΥ COVID (long Covid), διαβάζουμε: “Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ είναι ΑΝΗΣΥΧΗ για τη μελέτη τέτοιων επιπτώσεων”. ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ”.

Οι ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ και οι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

 

 

 

Το σώμα μας, μπορεί να έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται, αλλά…ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, Η ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ… ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

της YUHONG DONG

 

Γενικά, οι άνθρωποι στις περισσότερες χώρες του κόσμου έχουν ήδη m-volιαστεί. Σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις, πάνω από 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ του παγκόσμιου πληθυσμού έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση m-volίου COVID-19.

Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι έχει υπάρξει ευρεία αναφορά τραυματισμών από το m-volιο κατά του COVID-19, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο είδος m-volίου.

Πληροφορηθήκαμε ότι ένα 15χρονο κορίτσι που m-volιάστηκε με το σκεύασμα της BioNTech, του m-volίου της Pfizer αντιμετώπιζε ήδη την επόμενη ημέρα ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, και ο γιατρός της δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την αιτία του συμπτώματος. Η έξυπνη και επιμελής νεαρή φοιτήτρια έλαβε τη δόση του m-volίου Covid στις 28 Σεπτεμβρίου και την επόμενη μέρα αισθάνθηκε ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ, και φαινόταν να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ.

Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 11 Οκτωβρίου, πήγε στη βιβλιοθήκη για να προετοιμαστεί για μια επερχόμενη εξέταση, και δεν άργησε να πάει σπίτι, με δάκρυα στα μάτια.

Μας είπε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ. Ένοιωθε, σαν ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ. Από εκείνη την στιγμή, δυσκολευόταν ακόμη και να χαμογελάσει και συχνά έπεφτε σε κατάθλιψη.

Ένας νευρολόγος που την εξέτασε δεν βρήκε κάτι. Ο γιατρός της πρότεινε να ασκείται περισσότερο και της συνταγογράφησε φαρμακευτική αγωγή (Piracetam) για να αυξήσει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Τα συμπτώματά της χειροτέρεψαν την επόμενη μέρα, μετά τη λήψη του φαρμάκου, και έπρεπε να σταματήσει.

Και δεν είναι η μόνη περίπτωση – έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από ανθρώπους που εξέφρασαν παρόμοιες καταστάσεις μετά τη λήψη m-volίων Covid. Όλα αυτά μας λένε ότι αυτό δεν αποτελούν καθόλου ένα μεμονωμένο φαινόμενο.

Σε άρθρο στο περιοδικό Science σχετικά με το πώς τα m-volια COVID-19 ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΚΡΟΥ COVID (long Covid), διαβάζουμε: “Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ είναι ΑΝΗΣΥΧΗ για τη μελέτη τέτοιων επιπτώσεων”. ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ”. Οι ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ και οι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα, στραφήκαμε στην Δρ Yuhong Dong, μια ειδικό στις λοιμώδεις ασθένειες και εμπειρογνώμονα ανάπτυξης αντιιικών φαρμάκων, για να μιλήσουμε για τις ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από τα m-volια, γιατί συνέβησαν και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ανακάμψουν καλύτερα από αυτούς τους τραυματισμούς.

 

Ο COVID-19 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

 

Η ομίχλη του εγκεφάλου δεν είναι μια νέα έννοια. Αναφέρεται στην ΑΠΩΛΕΙΑ της ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Ή ΜΝΗΜΗΣ, σε ζητήματα δυσκολίας της σκέψης και αίσθημα υπνηλίας.

Ακριβώς όπως όταν περπατούμε σε ένα ομιχλώδες δάσος και χάνουμε την αίσθηση της κατεύθυνσης, έτσι και εδώ η αίσθηση προσανατολισμού του εγκεφάλου μας φαίνεται να διαταράσσεται.

Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για το πώς φαίνεται να ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ.

Αλλά αυτοί είναι άνθρωποι που δεν μολύνθηκαν με τον ιό, και αποκλείονται από την περίπτωση μακρού Covid, και συχνά είναι αυτοί οι άνθρωποι που m-volιάστηκαν κατά του Covid.

Μια περίπτωση που αναφέρεται στο άρθρο του Science ακούγεται εντυπωσιακή όπως οι ιστορίες των αναγνωστών μας:

“H Dressen δεν είχε ποτέ COVID-19. Αλλά εκείνο το Νοέμβριο, είχε λάβει μια δόση του m-volίου της AstraZeneca ως εθελόντρια σε μια κλινική δοκιμή. Μέχρι εκείνο το βράδυ, η όρασή της θόλωσε και διαταράχθηκε η αντίληψή της στους ήχους– “Ένιωσα σαν να άκουγα μέσα από δύο κοχύλια στα αυτιά μου”, λέει. Τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν γρήγορα, συμπεριλαμβανομένων των διακυμάνσεων των καρδιακών παλμών, της σοβαρής μυϊκής αδυναμίας και των εξουθενωτικών συμπτωμάτων που έμοιαζαν με εσωτερικά σοκ ηλεκτροπληξίας, όπως τα περιγράφει.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Τα συμπτώματα κυμαίνονται από κόπωση, σοβαρούς πονοκεφάλους, πόνο στα νεύρα, εναλλαγές της αρτηριακής πίεσης και βραχυπρόθεσμα προβλήματα.

Λόγω της έλλειψης ολοκληρωμένων και διαφανών δεδομένων, ορισμένοι είναι πεπεισμένοι ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες και άλλες είναι πεπεισμένοι ότι αυτές είναι κοινές, με βάση τις ανέκδοτες εμπειρίες από τους κύκλους τους.

Τέτοιες διαδικτυακές κοινότητες μπορούν να περιλαμβάνουν πολλές χιλιάδες συμμετέχοντες. Αλλά πέρα από τους αριθμούς, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

 

Πώς ο COVID-19 και τα εμβόλιά του προκαλούν νευρολογικά και αυτοάνοσα ζητήματα
Τι προκαλεί την λεγόμενη “ομίχλη του m-volίου”;

“O SARS-CoV-2 μπορεί να προκαλέσει πολλαπλούς τύπους εγκεφαλικών βλαβών, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της νευρωνικής επιβίωσης, προκαλώντας εγκεφαλίτιδα σε ποντίκια, προκαλώντας φλεγμονή του εγκεφάλου και σχηματισμό σώματος Lewy (χαρακτηριστικό της νόσου του Πάρκινσον) σε πιθήκους και μείωση του όγκου του εγκεφάλου σε ασθενείς. Τα m-volια περιείχαν συνθετικό mRNA με βάση τη γενετική αλληλουχία του SARS-CoV-2. Δεδομένου ότι ο ιός είναι επιβλαβής για τους ανθρώπινους νευρώνες, είναι πιθανό ότι το M-VOLIO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ”, εξήγησε η Δρ Dong.

“Επιπλέον, η πρωτεΐνη S1 του SARS-CoV-2 διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό σε ποντίκια σύμφωνα με μια εργασία στο Nature Neuroscience.”

“Η πολυπλοκότητα της απόκρισης του σώματος στο συνθετικό mRNA υπερβαίνει κατά πολύ τη φυσική απόκριση του σώματος που παράγει αντισώματα που προκαλούνται από το m-volιο mRNA. Έχει βρεθεί ότι τα m-volια mRNA μπορεί να προκαλέσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί σε διαφορετικά συστατικά του εαυτού του»,είπε. “Είμαστε εξοικειωμένοι με το πρόβλημα των θρόμβων αίματος που προκαλούνται από m-volια, VITT, και ο μηχανισμός είναι ότι το εμβόλιο προκαλεί το ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει αντισώματα που επιτίθενται στα αιμοπετάλια”.

“Ένα άρθρο αναθεώρησης στο International Journal of Vaccine Theory, Practice και Research έχει επισημάνει ότι οι άνθρωποι που έλαβαν m-volιασμό με mRNA ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΝΟΣΟ”, “ως συνέπεια της υπερβολικής παραγωγής αντισωμάτων ως απάντηση στο m-volιο, το οποίο δεν ήταν απαραίτητο εξαρχής”.

Ένα άρθρο του περιοδικού Nature από επιστήμονες από την Ιατρική Σχολή του Yale με τίτλο, “Διαφορετικά λειτουργικά αυτοαντισώματα σε ασθενείς με COVID-19” διαπίστωσε ότι τα μολυσμένα άτομα έδειξαν “υψηλό επιπολασμό αυτοαντισωμάτων κατά των ανοσοτροποποιητικών πρωτεϊνών (συμπεριλαμβανομένων των κυτοκινών, των χημειοκινών, των συστατικών συμπλήρωσης και των πρωτεϊνών κυτταρικής επιφάνειας).”

Αυτό συχνά περιγράφεται ως αυτοάνοση νόσηση.

Ποια όργανα και κύτταρα στοχεύει το ανοσοποιητικό σύστημα με αυτή την αυτοάνοση αντίδραση;

Μια έκθεση του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ που δημοσιεύθηκε στο Clinical Immunology είδε ότι οι ασθενείς με λοιμώξεις Covid-19 είχαν αντισώματα που παράγονται κατά των ιογενών πρωτεϊνών που θα μπορούσαν να επιτεθούν στο νευρικό σύστημα, τον συνδετικό ιστό, το μυοσκελετικό σύστημα, το καρδιαγγειακό σύστημα, το γαστρεντερικό σωλήνα, το ήπαρ και σε κυτταρικό επίπεδο μπορεί να επιτεθεί στον πυρήνα και τα μιτοχόνδρια, επηρεάζοντας την παροχή ενέργειας του σώματος, εξηγώντας την παρατεταμένη βαθιά κόπωση των ασθενών με Covid.

“Στην πραγματικότητα, το φαινόμενο της αυτοανοσίας που προκαλείται από ιούς έχει αποδειχθεί και μελετηθεί στον τρόπο με τον οποίο ο ιός Epstein-Barr συνδέεται με την σκλήρυνση κατά πλάκας”, πρόσθεσε η Δρ Dong.

 

ΟI “FORWARD” KAI “ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ” ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

 

Η δρ. Ντονγκ μας έδωσε μια περίληψη του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, στην οποία υπάρχουν δύο μέρη, ή αλλιώς δύο ρόλοι.

Η έμφυτη (μη ειδική) ανοσολογική απόκριση είναι σαν το μπροστινό παίκτη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο ρόλος του είναι να κάνει επίθεση στην πρώτη γραμμή, είναι η ταχύτερη απόκριση και δεν επηρεάζεται από μεταλλάξεις του ιού και δεν έχει αρνητικές συνέπειες της αυτοανοσίας, είπε.

Η επίκτητη (συγκεκριμένη) ανοσολογική απόκριση μοιάζει περισσότερο με τον “φουλ μπακ” σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έναν αμυντικό δεύτερης γραμμής με μεταγενέστερο χρόνο απόκρισης και πιο αργό χρόνο απόκρισης. Εάν ο ιός μεταλλάσσεται, αυτό το σύστημα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή και υπάρχουν αυτοάνοσες παρενέργειες. Η βασική λειτουργία του είναι να μειώσει το ποσοστό σοβαρών συμπτωμάτων και θανάτων, ανέφερε.

Ο Kharrazian από το Χάρβαρντ και ο Vojdani από το Πανεπιστήμιο Loma Linda σχολίασαν στο άρθρο τους ότι “Υπό το φως των πληροφοριών που συζητήθηκαν παραπάνω σχετικά με τη διασταυρούμενη αντιδραστικότητα των πρωτεϊνών SARS-CoV-2 με ανθρώπινους ιστούς και τη δυνατότητα είτε να προκηρυχθούν αυτοανοσοσία, να επιδεινωθούν οι ήδη ανθυγιεινές συνθήκες, είτε να προκύψουν με άλλο τρόπο απρόβλεπτες συνέπειες, θα ήταν συνετό να κάνουμε μόνο πιο εκτεταμένη έρευνα σχετικά με την αυτοάνοση ικανότητα των αντιγόνων SARS-CoV-2”.

Οι ερευνητές του UC Davis επεσήμαναν επίσης ότι η πρωτεΐνη αιχμής σε ασθενείς με COVID-19 και στο m-volιο COVID μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοσο.

Στις αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες του m-volίου Pfizer, ένας σχετικά μεγάλος αριθμός αναφέρεται σε συμπτώματα που σχετίζονται με αυτοάνοσα, ο Δρ Dong επεσήμανε, όπως αυτοάνοση απομυελινωτική, αυτοάνοση μυοκαρδίτιδα, αυτοάνοση ηπατίτιδα, αυτοάνοση μυοσίτιδα, αυτοάνοση νεφρίτιδα, και ούτω καθεξής.

Τα προβλήματα δεν απομονώνονται στα m-volια mRNA. Και άλλα m-volια κατά του Covid του αδρανοποιημένου τύπου m-volίου ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΙΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΑΚΙΔΑΣ.

Ωστόσο, επί του παρόντος έχουμε πολλές μελέτες και εκθέσεις σχετικά με τα m-volια mRNA, και λίγες μελέτες έχουν γίνει σχετικά με τα αδρανοποιημένα m-volια, δήλωσε η Δρ Dong.

 

ΤΑ M-VOLΙΑ Covid ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Η Δρ Dong έχει εξηγήσει στους αναγνώστες μας σε βάθος πριν για το πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό που μάθαμε αυτή τη φορά είναι πώς τα m-volια Covid μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη φυσική μας ανοσία.

“Τα φυσιολογικά κύτταρα, όταν διεγείρονται από ορισμένες συγκεκριμένες ουσίες, μπορούν να παράγουν ιντερφερόνη. Σύμφωνα με μια εργασία Frontiers in Immunology, η πρωτεΐνη ακίδας καταστέλλει την έκφραση mRNA του ACE2 και των ιντερφερονών τύπου Ι στα πρωτογενή κύτταρα της βρογχοαλβωματικής πλύσης των πνευμόνων (BAL) από αφελείς ρήσους μακάκους – που σημαίνει ότι αυτή η μείωση της ACE2 και των ιντερφερονών τύπου Ι συμβάλλει άμεσα στις ασθένειες των πνευμόνων που σχετίζονται με τον Covid.”

Epoch Times Photo

 

“Το m-volιο Covid περιέχει επίσης θραύσματα πρωτεΐνης ακίδας, η οποία θα θέσει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος των πνευμόνων του σώματος σε πιο ευάλωτη κατάσταση, καθιστώντας το πιο ευαίσθητο στον ιό. Αυτό εξηγεί περαιτέρω την πρωτοποριακή λοίμωξη του Covid που προκαλείται μετά τον m-volιασμό. Μεταξύ των ανεπιθύμητων ενεργειών στα m-volια της Pfizer είναι πολλές ιογενείς λοιμώξεις άλλων ειδών, όπως ο ιός Parainfluenza, ο αναπνευστικός συγχρονικός ιός, ο ιός του έρπητα και ούτω καθεξής”, δήλωσε η Δρ Dong.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και σε μια χώρα όπως η Ταϊβάν, ο αριθμός των θανάτων από ανεπιθύμητες ενέργειες στα m-volια έχει υπερβεί τον αριθμό των θανάτων από μόλυνση σε μια έκθεση από τις 9 Οκτωβρίου 2021.

Αυτό σημαίνει ότι μετά από αυτά τα m-volια Covid, είμαστε πιο επιρρεπείς σε κρυολογήματα, γρίπη και φλεγμονή; Θα πρέπει να ανησυχούμε για ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις;

Η δρ. Ντονγκ μας είπε ότι, δυστυχώς, αυτό συμβαίνει. “Η επιρρεπής σε λοιμώξεις υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες στο ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι μια υπενθύμιση ότι το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να βελτιωθεί”, ανέφερε.

 

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Μ-VOLΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ “ΟΜΙΧΛΗ” Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ.

ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ-VOLΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID;

“Το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ είναι ένα ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ, ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ και ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. Έχει τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ και έχει την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΟΣΟΥ”, δήλωσε η Δρ Dong.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί συχνά συστήνουν την ΑΝΑΡΡΩΣΗ για να αφήσουν το σώμα να θεραπευτεί.

“Είναι για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ την ΕΓΓΕΝΗ ΑΝΟΣΙΑ και την ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ μας ΔΥΝΑΜΗ”, ανέφερε. “Η επισκευή του εσωτερικού μηχανισμού του σώματος – είναι όμοια με το να επισκευάσετε μια αλυσίδα σε ένα ποδήλατο. Αφήνοντάς την να λειτουργεί αργά, η αλυσίδα θα φτάσει στην αρχική της θέση, και θα συνδεθεί με άλλες αλυσίδες. Σταδιακά, θα συνεχίσει τη λειτουργία του.”

“ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ”, δήλωσε η Δρ Dong.

Και τόνισε ότι κανείς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ
Πρόσφατες έρευνες έχουν συνεισφέρει πολύ και ΣΥΝΔΕΟΥΝ την ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ και την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΖΑΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ALZHEIMER. Τα συμπτώματα τραυματισμών από το Alzheimer και των τραυματισμών από το m-volιο ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Η Julie Wells, μητέρα τριών παιδιών στη Βόρεια Καρολίνα, διαπίστωσε ότι η ικανότητά της να συγκεντρώνεται μειώθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού έτους, σε σημείο που ήταν δύσκολο να βρει λέξεις για να εκφράσει τι ήθελε να πει.

Ανακάλυψε ότι η ΑΓΑΠΗ της ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ και η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΛΥΚΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, Η ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

Ο εγκέφαλος χρειάζεται ζάχαρη και χρησιμοποιεί το 60% της γλυκόζης του σώματος ως καύσιμο για να λειτουργήσει ομαλά. Αλλά Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΛΛΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης έδειξε ότι μόνο μία επιπλέον μερίδα χυμού φρούτων συσχετίστηκε με χαμηλότερο συνολικό όγκο εγκεφάλου και αμέσως μείωσε τις βαθμολογίες καθυστερημένης λογικής μνήμης. Η περίσσεια ζάχαρης μειώνει επίσης τον νευροτροφικό παράγοντα που προέρχεται από τον εγκέφαλο (BDNF)– που πιστεύεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση του άγχους, του φόβου και των αντιδράσεων στρες.

Εάν έχετε παρατεταμένα συμπτώματα, το σώμα σας χρειάζεται τη βοήθειά σας για να θεραπευτεί. Να είστε αυστηροί σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες και να δώσετε στον εγκέφαλό σας ένα λιγότερο πράγμα για να πολεμήσει.

Epoch Times Photo

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

“Η μνήμη και οι πληροφορίες αποθηκεύονται στον εγκέφαλο, όπως μια βιβλιοθήκη. Η καλή μνήμη είναι σαν καλός βιβλιοθηκάριος. Ο ΥΠΝΟΣ είναι Ο ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΑΡΙΟΣ που βοηθά στην ταξινόμηση των πληροφοριών και στον διαμερισμό τους στον εγκεφαλικό φλοιό. Ο ιππόκαμπος, υπεύθυνος για τη βραχυπρόθεσμη μνήμη, είναι σαν μνήμη τυχαίας πρόσβασης (RAM). και ο εγκεφαλικός φλοιός, υπεύθυνος για τη μακροπρόθεσμη μνήμη, είναι σαν σκληρός δίσκος”, δήλωσε η Δρ Dong.

“Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία ενοποίησης της μνήμης είναι η εξάρτηση από ύπνο υψηλής ποιότητας”.

Ο καλός ύπνος θα παρακινήσει την αυτοθεραπεία του εγκεφάλου. Κάντε τον ύπνο υψηλής ποιότητας — να πάρει αρκετές ώρες, τακτικούς χρόνους ύπνου και αφύπνισης, καμία διαταραχή οθόνης γύρω από την ώρα του ύπνου για να προκαλέσει απορρύθμιση — μια προτεραιότητά σας, προκειμένου να βρει χρόνο ο εγκέφαλό σας για να θεραπευθεί.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ
Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ θα έχει επίσης ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, από το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΔΙΑΚΟΗΤΙΚΟ, στο ΣΩΜΑΤΙΚΟ, ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ επίπεδο.

“Η μελέτη της ψυχονευροανοσολογίας (PNI) διαπίστωσε ότι ο ανθρώπινος νους, το νευρικό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα συνδέονται στενά στο σύνολό του. Το πνεύμα είναι μια λεπτότερη και πιο λεπτή ουσία, η οποία μπορεί να αλλάξει την κατάσταση γονιδιακής έκφρασης των ανθρώπινων κυττάρων από το μικροσκοπικό επίπεδο υλικού”, δήλωσε η Δρ Dong.

“Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών έρευνα έχει διαπιστώσει ότι τα άτομα με πιο αλτρουιστική νοοτροπία έχουν χαμηλότερα επίπεδα φλεγμονωδών παραγόντων, και υψηλότερα επίπεδα έκφρασης ιντερφερόνης, η οποία είναι πιο ευνοϊκή για την αυτο-επισκευή των κυττάρων και των ιστών,” είπε.

“Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το m-volιο προκαλεί μείωση του επιπέδου παραγωγής ιντερφερόνης στα κύτταρα. Από αυτό το συμπέρασμα, η χρόνια φλεγμονή είναι επιρρεπής σε εμφάνιση. Ως εκ τούτου, εάν τα άτομα με σχετικά υγιή νοοτροπία m-volιαστούν, επειδή ο κυτταρικός μηχανισμός αυτο-επισκευής τους είναι σχετικά ισχυρός, μπορεί να αντισταθμίσει τις αρνητικές επιπτώσεις των m-volίων στα ανθρώπινα κύτταρα.

Συνοψίζοντας, είτε κάποιος πάσχει από μακροχρόνιο τραυματισμό covid ή από το m-volιο, το σώμα έχει ΕΜΦΥΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΥΛΩΣΗ. Πολλά συμπτώματα που εμφανίζονται είναι σήματα δυσλειτουργίας στη διαδικασία αυτοανεπάρκειας των οργάνων. Εστιάζοντας στην αποκατάσταση των μηχανισμών επούλωσης και αποκατάστασης του σώματός μας προσαρμόζοντας τη διατροφή, τον ύπνο, τα συναισθήματα και εξαλείφοντας κακές συνήθειες όπως τα φτωχά πρότυπα ύπνου, τρώγοντας υπερβολική ζάχαρη και διατηρώντας το άγχος

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

In rare cases, coronavirus vaccines may cause Long Covid–like symptoms | Science | AAAS

SARS-CoV-2 infects human neural progenitor cells and brain organoids | Cell Research (nature.com)

Viruses | Free Full-Text | Neuroinvasion and Encephalitis Following Intranasal Inoculation of SARS-CoV-2 in K18-hACE2 Mice | HTML (mdpi.com)

SARS-CoV-2 causes brain inflammation and induces Lewy body formation in macaques | bioRxiv

SARS-CoV-2 is associated with changes in brain structure in UK Biobank | Nature

The S1 protein of SARS-CoV-2 crosses the blood–brain barrier in mice | Nature Neuroscience

View of Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19 (ijvtpr.com)

Diverse functional autoantibodies in patients with COVID-19 | Nature

Potential antigenic cross-reactivity between SARS-CoV-2 and human tissue with a possible link to an increase in autoimmune diseases (nih.gov)

A Possible Role for Anti-idiotype Antibodies in SARS-CoV-2 Infection and Vaccination | NEJM

Why Some People Won’t Get Infected, Even After Covid Exposure

Frontiers | SARS-CoV-2 Spike Protein Suppresses ACE2 and Type I Interferon Expression in Primary Cells From Macaque Lung Bronchoalveolar Lavage | Immunology

What to Eat to Clear Brain Fog

Brain neural patterns and the memory function of sleep

A functional genomic perspective on human well-being | PNAS

(ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα εμβόλια κατά του κοροναϊού μπορεί να προκαλέσουν μακρά συμπτώματα τύπου Covid | Επιστημονική | ΑΑΑ

Ο SARS-CoV-2 μολύνει ανθρώπινα νευρικά προγονικά κύτταρα και οργανοειδή του εγκεφάλου | Κυτταρική Έρευνα (nature.com)

| ιών Δωρεάν | πλήρους κειμένου Νευροενβίωση και εγκεφαλίτιδα Μετά από ενδορινικό εμβολιασμό του SARS-CoV-2 σε ποντίκια K18-hACE2 | HTML (mdpi.com)

Ο SARS-CoV-2 προκαλεί φλεγμονή στον εγκέφαλο και προκαλεί σχηματισμό σώματος Lewy σε μακάκους | βιορξίβ

Ο SARS-CoV-2 σχετίζεται με αλλαγές στη δομή του εγκεφάλου στο Ηνωμένο Βασίλειο Biobank | Φύση

Η πρωτεΐνη S1 του SARS-CoV-2 διασχίζει τον αιματοεγκεφαλική φραγμό σε ποντίκια | Νευροεπιστήμη φύσης

Άποψη της χειρότερης από την ασθένεια; Επανεξέταση ορισμένων πιθανών ακούσιων συνεπειών των εμβολίων mRNA κατά του COVID-19 (ijvtpr.com)

Ποικιλόμορφα λειτουργικά αυτοαντιβολιά σε ασθενείς με | COVID-19 Φύση

Πιθανή αντιγονική διασταυρούμενη αντιδραστικότητα μεταξύ του SARS-CoV-2 και του ανθρώπινου ιστού με πιθανή σύνδεση με την αύξηση των αυτοάνοσων νοσημάτων (nih.gov)

Ένας πιθανός ρόλος για αντισώματα κατά των ηλιθίων στη μόλυνση και τον εμβολιασμό από τον SARS-CoV-2 | ΝΕΤΖΜ

Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν θα μολυνθούν, ακόμη και μετά την έκθεση στον Covid

Σύνορα | Η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 καταστέλλει την έκφραση ACE2 και τύπου I ιντερφερόνης στα πρωτογενή κύτταρα από μακάκο πνεύμονα βρογχοαλβωματική lavage | Ανοσολογία

Τι να φάτε για να καθαρίσετε την ομίχλη του εγκεφάλου

Νευρικά μοτίβα εγκεφάλου και η λειτουργία μνήμης του ύπνου

Μια λειτουργική γονιδιωματική προοπτική για την ανθρώπινη ευημερία | ΠΝΑΣ

_ _ _

Ο Yuhong Dong είναι κάτοχος M.D. από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και διδακτορικού στις μολυσματικές ασθένειες από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου. Η Dong έχει 17 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην κλινική θεραπεία ιογενών μολυσματικών ασθενειών και την έρευνα αντιιικών φαρμάκων. Εργάστηκε ως ιατρός στο Πρώτο Συνεργαζόμενο Νοσοκομείο του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Πεκίνου και στη συνέχεια ως Ιατρική Επιστημονική Εμπειρογνώμονας ειδικευμένη στην κλινική έρευνα αντιιικών φαρμάκων στη Novartis R&D. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Επικεφαλής Επιστημονική Λειτουργός σε ελβετική εταιρεία βιοτεχνολογίας.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 648


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα