Ακόμα και μια ψήφος σ’ αυτή, θα είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Ακόμα και μια ψήφος σ’ αυτή, θα είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

9 Μαΐου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:637
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

 

 

 

Επιμένει η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα: «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη»

Όπως αντίστοιχα είχε πει ο Θ.Πάγκαλος «Όλοι μαζί τα φάγαμε» – Αυτοί πλούτισαν και ο λαός καταστράφηκε

…ξέρει τι κάνει …

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ;;;

Δεν σας κάνει εντύπωση πως επιμένει, εν γνώσει της πως προκαλεί οργή, αηδία, αυτοεξευτελισμό και απώλεια ψήφων…;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Σε τελευταία ανάλυση, λέει ότι είχε πει και η Μαρια Καρυστιανού, για τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ…

ΙΔΙΑ “ΛΟΓΙΚΗ”, ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ…!!!

Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ, “ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ” ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ  ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ…

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ Η ΦΛΕΣΣΑ…

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…

Όταν οι τραγωδίες τους κτυπούν την πόρτα…

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΦΛΕΣΣΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ… 

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ…

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα, προέβη σε νέες δηλώσεις,επιμένοντας στην άποψή της ότι «όλοι μαζί σκοτώσαμε» τα θύματα στα Τέμπη.

Επιμένει η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα: «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη»

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε πάνελ στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η Β.Φλέσσα αφού ανέφερε πώς «η τραγωδία των Τεμπών είναι στα χέρια της δικαιοσύνης» επέμεινε στις απόψεις που είχε εκφράσει πριν μερικές εβδομάδες, αναφέροντας ότι «εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας.

Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε το Μάτι και είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων.

Δεν φταίει καμία κυβέρνηση. Κάθε άτομο ξεχωριστά φταίει. Να επιστρέψουμε σε μία κουλτούρα αγάπης. Ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητας. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο».

Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία και οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν απαντήσεις και θεωρούν ότι υπάρχει κυβερνητική συγκάλυψη, η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στο κυβερνητικό αφήγημα του 2020  περί ατομικής ευθύνης.

Επίσης, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, δήλωσε ότι «παραποιούνται οι δηλώσεις μου» και έχει προχωρήσει σε εξώδικα και αγωγές, ενώ επιτέθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να «δικάζει δημόσια και να εργαλειοποιείται μία τραγωδία. Υπερβαίνει τα όρια του λαϊκισμού».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 637


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα