Αμερικανίδα πρώην βουλευτής: «Παραδίδονται σε πλατφόρμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ οι υγειονομικές εξουσίες σε ΗΠΑ και ΕΕ»

Αμερικανίδα πρώην βουλευτής: «Παραδίδονται σε πλατφόρμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ οι υγειονομικές εξουσίες σε ΗΠΑ και ΕΕ»

22 Μαΐου, 2022 31 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,148
Μοίρασέ το

 

 

 

Δημιουργούν μια πλατφόρμα για παγκόσμια διακυβέρνηση», καταλύοντας τα εθνική κυριαρχία (ακόμα και το πολίτευμα;;;) των δυτικών χωρών (φυσικά και της Ελλάδας)

Η χούντα έρχεται και με την βούλα και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται!

 

Το θέμα που ανέδειξε το ΕΛ είναι εξαιρετικά σοβαρό…

Η Michele Bachmann, πρώην Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αναφέρεται και αυτή σχετικά με τις τροπολογίες του ΠΟΥ, οι οποίες, όπως τονίζει «δημιουργούν μια πλατφόρμα για παγκόσμια διακυβέρνηση», καταλύοντας τα εθνική κυριαρχία (ακόμα και το πολίτευμα;;;) των δυτικών χωρών (φυσικά και της Ελλάδας), όπως έχετε διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο του ΕΛ: «Στις 22-28 Μαΐου 2022, ο απόλυτος έλεγχος στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης )κρατών), και ως εκ τούτου, η εθνική κυριαρχία, θα παραδοθεί προς ψήφιση στο κυβερνών νομοθετικό σώμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA).»

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν προώθησε τροπολογίες αλλαγής των Διεθνών Κανόνων Υγείας.

Αυτό που κάνουν αυτές οι τροπολογίες συμπερασματικά, είναι η μετατόπιση κυρίαρχων θεμάτων υγειονομικής περίθαλψης, μακριά από την Αμερική!

Οι αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη θα πηγαίνουν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Στις 18 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση Μπάιντεν έδωσε αυτές τις 13 τροπολογίες στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας. Δεν τις  έδωσε σε κανέναν Αμερικανό. Κανείς δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν ήταν (γνωστό), μέχρι τις 12 Απριλίου.

Τις ανήρτησαν αθόρυβα σε ένα κυβερνητικό ιστότοπο και βρέθηκαν από έναν ερασιτέχνη ερευνητή

Στις 6 Μαΐου το Ομοσπονδιακό μητρώο, -που είναι ο επίσημος ιστότοπος ανακοινώσεων της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ανέβασαν ειδοποίηση από το “Γραφείο Παγκόσμιων Υποθέσεων”, για μια εικονική ακροαματική συνεδρίαση ενδιαφερόμενων μερών, για την προετοιμασία της 75ης Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας όπου αυτές οι τροπολογίες θα ψηφισθούν.

Δεν ήθελαν να μάθει ο κόσμος για αυτή την συνεδρίαση! Περιόρισαν ακόμη και τα άτομα που μπορούσαν να συμμετάσχουν!

40 χώρες έχουν ήδη υπογράψει: Η ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Ελβετία!

 Αυτό που φέρνουν δημιουργεί μια πλατφόρμα για παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η εξουσία επιβολής υγειονομικών μέτρων περνάει τώρα στον Τedros του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας».

Δείτε το βίντεο, καθώς η χούντα έρχεται και με την βούλα και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται! Μάλιστα ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για νέα μέτρα με τον ιό των πιθήκων!!!


Πηγή

Προβολές : 1,148


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα