Ανατριχιαστική σήψη και ηθική παρακμή στη Δύση

Ανατριχιαστική σήψη και ηθική παρακμή στη Δύση

24 Μαΐου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,085
Μοίρασέ το

 

 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Γερμανία νομιμοποιεί την παιδική πορνογραφία

Ανατριχιαστική σήψη και ηθική παρακμή στη Δύση - Η Γερμανία νομιμοποιεί την παιδική πορνογραφία
Βυθίζεται σε έναν απίστευτο βούρκο διαστροφής η Γερμανία, κι αυτό είναι σημάδι επερχόμενου αφανισμού…
Το ίδιο και η Ελλάδα…
Να θυμίσω το νομοσχέδιο του υπουργού εργασίας του ΠΑΣΟΚ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ, με το οποίο επιδοτουνται οι ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ;;;
Τέτοιου είδους νομοσχέδια πρέπει να είσαι διεστραμμένος και για να τα φέρνεις και για να βρίσκονται ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…
Να θυμίσω το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, τον βιαστή ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;;;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…
Μόνο που ο Μητσοτάκης έχει κι άλλους τέτοιους φίλους…
Είναι και φίλος της Κατίγκως… που σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει μια “αδυναμία” στους gay…
Να περιμένετε το ανάλογο νομοσχέδιο να έρθει μετά τις ευρωεκλογές, και στην Ελλάδα, από την παρέα Μητσοτάκη…
ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ… ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Το γερμανικό κοινοβούλιο προωθεί νομοσχέδιο που καθιστά την κατοχή και τη διανομή παιδικής πορνογραφίας πλημμέλημα αντί κακούργημα, μειώνοντας σημαντικά τις ποινές
Η ηθική παρακμή στη συλλογική Δύση σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο.
«Ακόμη και ο γελοίος “Διαγωνισμός τραγουδιού” της Eurovision είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη αυτού», γράφει σε άρθρο του ο γνωστός αναλυτής Drago Bosnic.
Δείχνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στη Δύση δεν μπορούν να απολαύσουν πια μουσική χωρίς μια δυναμική επίδειξη κοινωνικού εκφυλισμού που αργά αλλά σταθερά αποδομεί την Ευρώπη και όλα τα κράτη που κυριαρχούνται από ΕΕ -ΝΑΤΟ.
Και όμως, το μέγεθος της εξτρεμιστικής, υπερφιλελεύθερης δικτατορίας που έχει κυριεύσει όλες αυτές τις χώρες είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί αν δεν εμβαθύνει κανείς στις πιο σκοτεινές γωνιές της.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νοσηρές αποκλίσεις, όπως η παιδεραστία, που θεωρούνται ποινικά αδικήματα στις κανονικές κοινωνίες.
Πρώτα υπήρξε η εισαγωγή της «ιδεολογίας» LGBT στα δημόσια σχολεία, μετά υπήρξαν σεξουαλικές παραστάσεις drag queen για παιδιά, ενώ μετά ακτιβιστές ζήτησαν να αναφέρονται οι παιδόφιλοι ως «MAPS» (Minor Attracted Persons, Πρόσωπα που ελκύονται από ανήλικους).
Στη συνέχεια η Καλιφόρνια ψήφισε νόμο που μειώνει τις ποινές για ενήλικες οι οποίοι έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ανηλίκους.

Γερμανία: Πλημμέλημα από κακούργημα η παιδική πορνογραφία

Τώρα, το γερμανικό κοινοβούλιο προωθεί νομοσχέδιο που καθιστά την κατοχή και τη διανομή παιδικής πορνογραφίας πλημμέλημα αντί κακούργημα, μειώνοντας σημαντικά τις ποινές.

Πρόκειται ουσιαστικά για νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας, παρατηρεί ο Bosnic.
Η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας αρέσκεται να αποκαλεί αυτές τις οργανώσεις των ακτιβιστών ως «proMAP» (δηλαδή υπέρ των παιδεραστών).

Επίσης προσπάθησε μέσω των λεγόμενων «ελεγκτών ειδήσεων» να συσκοτίσει την πραγματικότητα σχετικά με την αποποινικοποίηση της παιδικής πορνογραφίας από το Βερολίνο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς άλλα, πιο συντηρητικά μέσα ενημέρωσης ουσιαστικά απομυθοποίησαν τον «έλεγχό τους» αποδεικνύοντας ότι ο επίμαχος νόμος είναι πράγματι σε ισχύ.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η Bundestag (Γερμανική Βουλή) εγκρίνει τις τροπολογίες με το πρόσχημα της «προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών».

Να σημειωθεί ότι η Γερμανία μειώνει επίσης τις ποινές φυλάκισης για την κατοχή εικόνων κακοποίησης παιδιών.

Η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας ισχυρίζεται ότι η Γερμανία το έκανε για να «αποφύγει ακούσια προβλήματα».

«Τι είδους ‘’προβλήματα’’ θα μπορούσαν να προκύψουν από την καταδίκη παιδεραστών σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης;
Οι κανονικοί άνθρωποι θα υποστήριζαν ότι η παρουσία τους στους δρόμους και σε άλλους δημόσιους χώρους (ή, στην πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε μέρος εκτός από ένα κελί) είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα», επισημαίνει ο Bosnic.

krumme.png
Εκφυλισμός και υποκρισία  

Αυτό σίγουρα δεν είναι το μόνο ζήτημα με τον ηθικό εκφυλισμό στη χώρα, καθώς ειδικοί είχαν ζητήσει να αποποινικοποιηθεί η αιμομιξία – πριν από μια δεκαετία.

Όλα αυτά αποκαλύπτουν επίσης μια άλλη ιδιαιτερότητα της πολιτικής Δύσης – την ατελείωτη υποκρισία της.
«Συγκεκριμένα, το λεγόμενο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, μια… ΜΚΟ που παριστάνει το δικαστήριο, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και τη Maria Alekseyevna Lvova-Belova την Επίτροπό του για τα Δικαιώματα του Παιδιού, επικαλούμενο φερόμενα ‘’εγκλήματα πολέμου’’ στην Ουκρανία ως αιτία για το κατηγορητήριο» υπενθυμίζει ο Bosnic.

«Η απόφαση του Putin και της Lvova-Belova να απομακρύνουν τα παιδιά της Ουκρανίας από μια εμπόλεμη ζώνη υποτίθεται ότι είναι ‘’έγκλημα πολέμου’’, αλλά
όταν τα κορυφαία μέλη της ΕΕ/ΝΑΤΟ νομιμοποιούν ουσιαστικά την παιδεραστία, αυτό είναι εντάξει», σχολιάζει καυστικά ο Drago Bosnic.

Ζοφερή μοίρα για δεκάδες χιλιάδες αβοήθητα παιδιά

Ωστόσο, εκτός από την υποκρισία, όλα αυτά αποκαλύπτουν κάτι πολύ πιο απαίσιο – την πιθανώς ζοφερή μοίρα για δεκάδες χιλιάδες αβοήθητα παιδιά εγκλωβισμένα στην Ευρώπη και αλλού.

«Οι Ουκρανοί πρόσφυγες πλήττονται ιδιαίτερα, καθώς χιλιάδες παιδιά έχουν εγκαταλείψει μόνα τους την ουκρανική σύγκρουση που ενορχηστρώθηκε από το ΝΑΤΟ.
Ακριβώς η Γερμανία είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους πρόσφυγες, γεγονός που καθιστά το χρονοδιάγραμμα αυτών των νέων νόμων ακόμη πιο ανησυχητικό.
«Η αντίσταση ενάντια στη γενική τάση της ηθικής παρακμής και του κοινωνικού εκφυλισμού στη Δύση μεγάλη συμμετοχή από έντιμους και ηθικούς ανθρώπους.
Οι άνθρωποι που θέλουν ένα πραγματικό μέλλον για τις οικογένειές τους και τις χώρες τους θα πρέπει να επιδείξουν πολύ μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να πολεμήσουν αυτό το κακό.
Στην πράξη, η αλλαγή της (γεω)πολιτικής κατεύθυνσης προς τον ταχέως αναπτυσσόμενο πολυπολικό κόσμο θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα», καταλήγει ο Bosnic.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,085


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα