Αν αυτός ο κόσμος δε σου κάνει, ξαναπλάσε τον από την αρχή….

Αν αυτός ο κόσμος δε σου κάνει, ξαναπλάσε τον από την αρχή….

23 Απριλίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:232
Μοίρασέ το

 

 

Εσύ είσαι πάντα ο καλύτερος σου φίλος, ο σύντροφος και η αγκαλιά σου
Αν σε αγαπάς εσύ είναι σαν να έχεις κερδίσει μια ευλογία σε αυτό το κόσμο εκεί που άλλοι σκοτώνονται καθημερινά με τον ίδιο τους τον εαυτό!

Φτιάξε αν χρειαστεί ένα δικό σου κόσμο… και προσκάλεσε αυτούς που πιστεύεις πως μπορούν να τον σεβαστούν…

 

Καλλιόπη

 

Γράφει η Μαριάννα Βασιλείου 

Είναι που δε μπορώ που κουράστηκα με τα μισά λόγια, με τις υποσχέσεις των ανθρώπων, με τη μοναξιά μου που με έχει κουράσει κι αυτή σαν παλιά ερωμένη, ψεύτικη, κάλπικη και ξεθωριασμένη από το χρόνο.

Τους απατηλούς έρωτες που σου πετάν ένα ξεροκόματο για να έχεις να ελπίζεις και είναι που έχεις κουραστεί να ζητιανεύεις την αγάπη των ανθρώπων αφού δεν είναι ικανοί για αυτήν, ας πάρουν το δρόμο της φυγής.

 

Η Αγάπη είναι πολύτιμο και ακριβό αγαθό αλλά λείπει γιατί είμαστε ψεύτικοι σε έναν ψεύτικο κόσμο και μπροστά στο εγώ μας δεν υπάρχουν ούτε άνθρωποι, ούτε φιλίες, ούτε αγάπες, ούτε τίποτα.

 

Όποιος έχει απομείνει φτωχός και έρημος από αγάπη αυτός ο κόσμος δεν το χωράει, δε μπορεί να ζήσει άλλο μέσα στη φθήνια του.

 

Αυτή είναι η εποχή μας δυστυχώς χλωμή κι ανάπηρη, δεν υπάρχει συναίσθημα, μόνο ψευδαισθήσεις. Οι άνθρωποι δεν αγγίζονται, δε σκέφτονται πριν μιλήσουν, ότι αληθινό υπάρχει πάνε και το καταστρέφουν.

 

Δε μπορείς μια ζωή να γίνεσαι χίλια κομμάτια για όλους και εκείνοι να σε πουλάνε για τη πλάκα τους, δε μπορείς απλά δε μπορείς.

Κι αφού δεν τους κάνεις γιατί μένουν, γιατί συνεχίζουν να σε κακοποιούν, θα μου πεις γιατί τους το επιτρέπεις.

 

Ίσως κάποια στιγμή χρειάζεται ένα στοπ, δεν πάει άλλο, κάποιοι πρέπει να φύγουν για να έρθει κάτι καλύτερο.

 

Όσο ανακυκλώνεις την σαβούρα δε καθαρίζει ο ουρανός αντίθετα γίνεται κατά μαύρος.

 

Αφού λοιπόν δεν μπορούν να κάνουν το απλό για σένα και πρέπει πάντα να τους παρακαλάς για όλα, έχει έρθει η ώρα να γυρίσεις σε εσένα και να τους αφήσεις ακριβώς εκεί που τους γνώρισες, να τους αφήσεις ξαφνικά και φευγαλέα όπως εκείνοι ήρθαν.

 

Δε χρειάζεσαι κανέναν για να είσαι καλά, μόνο εσένα, οι άνθρωποι πάντα θα δαγκώνουν αυτόν που τους έχει καλομάθει στο να δίνει.

 

Δεν τους χρωστάς, σου χρωστάνε, παράτα τους και ταξίδεψε, εξαφανίσου, βρες καινούργιους δρόμους και μονοπάτια που εκείνοι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα φτάσουν.

 

Φτιάξε το δικό σου κήπο με τα πιο όμορφα λουλούδια αλλά φρόντισε να μην πάει κανένα φίδι πια εκεί μέσα, είναι χρέος σου να τον προστατέψεις όπως σαν να είχες ένα παιδί δικό σου που έπρεπε να το προστατέψεις.

Χάσου απ’ το κόσμο και ξαναπλάσε τον από την αρχή εάν αυτός δε σου ταιριάζει, αν δε μπορούν να μη μπορείς ούτε εσύ. Αν δεν είναι εδώ, ξέγραψε τους σαν να μην υπήρξαν ποτέ!

 

Εσύ, είσαι πάντα ο καλύτερος σου φίλος, ο σύντροφος και η αγκαλιά σου
Αν σε αγαπάς εσύ είναι σαν να έχεις κερδίσει μια ευλογία σε αυτό το κόσμο εκεί που άλλοι σκοτώνονται καθημερινά με τον ίδιο τους τον εαυτό!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 232


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα