Απίστευτη ανατροπή στα Τέμπη: Πατέρας θυμάτων καταγγέλλει ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη στο σταθμαρχείο τη μοιραία βραδιά

Απίστευτη ανατροπή στα Τέμπη: Πατέρας θυμάτων καταγγέλλει ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη στο σταθμαρχείο τη μοιραία βραδιά

17 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:616
Μοίρασέ το

Θα ήθελα σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση να κάνει ερώτημα στην Βουλή ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ για το αν συνεχίζουν να πληρώνονται οι ένοχοι η όχι; Γιατί πρέπει την πυραμίδα να την γκρεμίσω από κάτω προς τα πάνω και όχι να ζητώ να μπουν φυλακή οι υπουργοί την στιγμή που όλοι οι πιο κάτω είναι έξω.

«Τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνω γιατί η κυρία Αδειλίνη (σ.σ. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) με έστειλε για προσευχές και εκκλησίες. Μπας και εκεί δικαιωθούμε» σχολίασε δηκτικά ο κ. Πλακιάς.

 

Ειλικρινά, δεν μπορώ να διανοηθώ πως αντέχουν οι γονείς κυρίως, την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ…

Πώς και δεν έχουν προχωρήσει σε “άλλες δράσεις”…

Με ξεπερνάει το σθένος της ψυχής τους, που έχουν την δύναμη να συγκεντρώνουν στοιχεία και να βιώνουν την απόλυτη χλεύη της Αδειλίνη και της εγκληματικής συμμορίας που κυβερνά.

Είναι σαφέστατο πως πρόκειται για ένα ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ…

Προσωπικά, δεν περιμένω να δικαιωθούν…

Όσο στην δικαιοσύνη, υπάρχουν Ντογιάκοι, Αδειλίνες, Κλάπες και λοιπές θεραπαινίδες της πολιτικής εγκληματικής εξουσίας, είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρξει δικαίωση…

Προσβλέπω στην άμεση παρέμβαση της θεϊκής ή της συμπαντικής δικαιοσύνης…

ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αν εξαιρέσουμε το κόμμα του βελόπουλου που παριστάνουν τους μπατριώτες,  και έχουν ασχοληθεί με το θέμα, αναρωτιέμαι τι περιμένουν από την Κωνσταντοπούλου, τους βολευτές του Νατσιου και τους Σπαρτιατες που έχουν χάσει τα αβγά και τα καλάθια…

Απίστευτη ανατροπή στα Τέμπη: Πατέρας θυμάτων καταγγέλλει ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη στο σταθμαρχείο τη μοιραία βραδιά
Ο Νίκος Πλακιάς κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει ερώτημα στη Βουλή, σχετικά με το ποιοι συνεχίζουν να εργάζονται στον σιδηρόδρομο
Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, κατήγγειλε σε ζωντανή μετάδοση ότι τη μοιραία βραδιά του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Πού είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Που τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο», είπε ο Νίκος Πλακιάς.

Ποιοι συνεχίζουν κανονικά στα πόστα τους 

Την οργή του για το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη συνεχίζουν να εργάζονται στα πόστα τους στον σιδηρόδρομο εξέφρασε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών.

Ο Νίκος Πλακιάς κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει ερώτημα στη Βουλή, σχετικά με το ποιοι συνεχίζουν να εργάζονται στον σιδηρόδρομο, και κατά συνέπεια να πληρώνονται, ενώ διερωτήθηκε για το πώς ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, Δημήτρης Νικολάου, μπορεί να καλύπτει την αμοιβή του μεγαλοδικηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος είχε βγάλει τις βάρδιες στον σταθμό της Λάρισας για το μοιραίο βράδυ όπου συγκρούστηκαν οι δύο αμαξοστοιχίες και έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή.
Στις 22 Μαρτίου έγινε γνωστό ότι μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας να άρει το μέτρο της προσωρινής κράτησης, τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την υποχρέωση καταβολής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ.

«Τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνω γιατί η κυρία Αδειλίνη (σ.σ. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) με έστειλε για προσευχές και εκκλησίες. Μπας και εκεί δικαιωθούμε» σχολίασε δηκτικά ο κ. Πλακιάς.

 

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Λοιπόν πολλοί απαντήσατε σωστά. Για εμένα πόσοι είναι μέσα; ΚΑΝΕΝΑΣ
Γιατί ο μοναδικός που είναι μέσα είναι το ‘ανθρώπινο λάθος ,αυτός που τον βόλεψε ο κρατικός μηχανισμός της κυβερνήσεως ,ο άχρηστος ο σταθμάρχης αυτός που εκείνη την ώρα περνούσε στιγμές απόλαυσης με αιθέρια ύπαρξη μέσα στο σταθμαρχείο.
Αυτός που τον οδήγησαν αυτοφώρω η αστυνομία και μετά πέρασε ανακριτική .

 

Ήταν και ένας άλλος μέσα, ο Νικολάου, που δεν ξέρω αν γνωρίζετε βγήκε πριν ένα μήνα και είναι κατ’ οίκον περιορισμό.

 

Ο Νικολαου είναι αυτός που είχε πάει στο νοσοκομείο Βόλου σε ένα φίλο του γιατρό και του έδωσε άδεια για ένα μήνα, αυτός που έχει για δικηγόρο τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο Θέμη Σοφό.

 

Και αλήθεια επειδή και εμείς πληρώνουμε δικηγόρους και ξέρουμε -όχι τώρα αλλά από ανέκαθεν, γιατί τους χρησιμοποιούσα στην δουλειά μου- πού τα βρίσκει τα χρήματα ένας δημόσιος υπάλληλος των 1400€ -ή παραπάνω, δεν γνωρίζω ακριβώς τον μισθό του- για να πληρώνει τέτοιου βεληνεκούς δικηγόρο;

 

Όλοι οι άλλοι είναι έξω, οι μισοί χωρίς καμία ποινή και οι άλλοι με αναστολή.

 

Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί που περνούν τώρα ανάκριση, γιατί αυτούς τους έχει καλέσει η ευρωπαία ανακρίτρια κυρία Σαλάππα με την ευρωπαία εισαγγελέα κυρία Παπανδρέου, είναι αυτοί που τρώνε τις 500 και τις 900 χιλιάδες ποινές (σ. σ. χρηματικές εγγυήσεις) και που περιμένουμε να δούμε αν θα τα πληρώσουν.

 

Το σημαντικό όμως στην ερώτηση ήταν αν συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους;
ΝΑΙ συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους και να πληρώνονται κανονικά από το κράτος!
Μιλάω για αυτούς που συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία, όχι τους άλλους που κρίθηκαν αθώοι.

 

Και ο γιατρός που υπέγραψε το χαρτί στον Νικολάου γύρισε πριν ένα μήνα στην δουλειά του σαν να μην τρέχει τίποτα και οι συνάδελφοι του στην ορθοπεδική Βόλου ζήτησαν αποσπάσεις για να μην είναι μαζί του.

 

Θα ήθελα σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση να κάνει ερώτημα στην Βουλή ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ για το αν συνεχίζουν να πληρώνονται οι ένοχοι η όχι; Γιατί πρέπει την πυραμίδα να την γκρεμίσω από κάτω προς τα πάνω και όχι να ζητώ να μπουν φυλακή οι υπουργοί την στιγμή που όλοι οι πιο κάτω είναι έξω.

 

Το από πάνω προς τα κάτω είναι λάθος και το εκμεταλλεύονται.

 

Λοιπόν ποια τα συμπεράσματα σας και αν εσείς θα είχατε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη όπως πολλοί με ρωτούν

 

Τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνω γιατί η κυρία Αδειλίνη με έστειλε για ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

Μπας και εκεί δικαιωθούμε».

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 616


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα