ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ... ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΟΖ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ)!!!

ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ... ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΟΖ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ)!!!

12 Ιουνίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,182
Μοίρασέ το

 

Την δημιουργία στο νομό Έβρου Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ), μια αμφιλεγόμενη πρόταση με… σκοτεινό παρελθόν που κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδας εμφάνισαν και “έσπρωχναν” για όλη την Θράκη από το 2011, την εποχή των Μνημονίων”, προτείνει ο βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Πάρης Παπαδάκης.

 

 

Όταν στο αίμα σου δεν κυλά ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, τότε σκοπός σου, είναι η καταστροφή της Πατρίδας που ζεις, ή που γεννήθηκες, αλλά ποτέ δεν την ένοιωσες Πατρίδα σου, γιατί είσαι ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟ-ΚΑΡΙΟΛΗΣ.

Αυτή είναι η δική μου γενική θεώρηση, από την οποία δεν ξεχωρίζω κανέναν, όποιος κι αν είναι αυτός.

Απαιραίτητος ο λιτός πρόλογος, γιατί μια περατζάδα από εδώ, θα σας δείξει πως κάποια από τα “πολιτικά ερπετά” της βουλής του Ρότσιλντ, έχουν βαλθεί ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο … ΕΒΡΟΣ… Η ΘΡΑΚΗ… 

Το γιατί, θα το διαπιστώσετε αμέσως μόλις διαβάσετε έστω και τους τίτλους των αναρτήσεων στο παραπάνω λινκ.

Πριν λίγο, αναγνώστης μου έστειλε το παρακάτω λινκ, με το οποίο θα ανατριχιάσετε…

Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΟΖ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ…

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ…

ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΟΝΟΙΟ…

ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ…

ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΥΧΑΙΑ ΜΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ “Α”, ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ…

ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ή ΤΗΝ ΚΙΑΓΙΑ, Ή ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ… ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ…

ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ…

ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΠΑΓΚΟΥ, ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ…

Κι ανέλαβε ο Παπαδάκης με την Καραγιάννη, την … ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ … ΙΩΣΗΦ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ Ο ΧΙΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΣΠΙΝΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΚΙΑΓΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ…

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΟΙ ΕΟΖ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.

ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΟΖ…

 

Παπαδάκης: Προτείνει Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ) στον Έβρο, που κάποιοι “σπρώχνουν” να επιβάλλουν απ’ το 2011!!!

Την δημιουργία στο νομό Έβρου Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ), μια αμφιλεγόμενη πρόταση με… σκοτεινό παρελθόν που κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδας εμφάνισαν και “έσπρωχναν” για όλη την Θράκη από το 2011, την εποχή των Μνημονίων”, προτείνει ο βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Πάρης Παπαδάκης.

 

Με Ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή και απευθύνεται στους υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομίας και Οικονομικών, προτείνει να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο στην περιοχή μας, μαζί με ειδικό φορολογικό καθεστώς στον Έβρο, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και μείωση του ΦΠΑ κατά 30% στην Σαμοθράκη. Μόνο που η… πρόταση Παπαδάη για ΕΟΖ, δεν είναι καινούργια. Από το 2011 οι Γερμανοί, μέσω της Εβρίτισσας Κατερίνας Καραγιάννη, πρώην γραμματέως του τραπεζίτη Άκερμαν της Deutsche Bank και του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, προωθούσαν αυτό το σχέδιο.

Τότε μάλιστα η κ.Καραγιάννη δημιούργησε το “Οικονομικό Φόρουμ Θράκης” και διοργάνωνε συνέδρια στην Αλεξανδρούπολη για να “σπρώξει” την δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ). Μάλιστα σε εκείνες τις εκδηλώσεις παραβρίσκονταν και ο τότε Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής, αφού η γειτονική χώρα ήταν… υπέρμαχος και θερμός υποστηρικτής (για ποιούς λόγους άραγε) αυτής της λύσης στον Έβρο και την Θράκη.

 

 

Τότε υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από πολλές πλευρές, αφού η συντριπτική πλειοψηφία επικαλούνταν όχι μόνο τον κίνδυνο “κινεζοποίησης” της περιοχής με την εφαρμογή ασύνδοτων επιχειρηματιών στην ΕΟΖ, αλλά και σοβαρούς εθνικούς λόγους.

 

Απ’ τους πρώτους που αντέδρασαν ήταν και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος. Στη συνέχεια επί Κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλου, οι Γερμανοί πάλι… πίεζαν να εξεταστεί η δημιουργία ΕΟΖ στην περιοχή μας.

Μάλιστα ο τότε υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, η… συμπάθεια του βουλευτή Έβρου κ.Παπαδάκη, δήλωσε επίσης υπέρμαχος της δημιουργίας ΕΟΖ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής: “Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Μηταράκης, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του «Economist», υπογράμμισε ότι «ειδικά για την προσέλκυση επενδύσεων και την άμεση δημιουργία θέσεων εργασίας διερευνάται, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μας δίνει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, η λειτουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών. Με προστασία βέβαια των εργασιακών δικαιωμάτων».

Το θέμα τότε δεν προχώρησε, αλλά η κ.Καραγιάννη που ουσιαστικά αδρανοποίησε το “Οικονομικό Φόρουμ Θράκης”, το οποίο είχε εκπρόσωπο Τύπου τον δημοσιογράφο του Έβρου Αντώνη Τελόπουλο, προσπαθεί κατά καιρούς με άρθρα της σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ ή με διοργανώσεις στο εξοχικό της στην Παλαιάπολη Σαμοθράκης όπου έχει εγκατασταθεί, να επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα δημιουργίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ).

Το ίδιο έκανε και με συνέντευξη της τον περασμένο Μάρτιο στην εφημερίδα «Εστία της Κυριακής», την οποία αναδημοσίευσε η “Ελεύθερη Θράκη”. 

 

Σε αυτήν μάλιστα εκθειάζει το παράδειγμα της Πολωνικής πόλης Lodz, το οποίο αναφέρει και στην Ερώτηση του προς τους δύο αρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Έβρου Πάρης Παπαδάκης. Μάλλον στο επόμενο συνέδριο για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες του ανύπαρκτου ουσιαστικά “Οικονομικού Φόρουμ Θράκης”, κέρδισε μια θέση ως ομιλητής και ο βουλευτής του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ένα ζήτημα λοιπόν που έχει προταθεί από το 2011 και τότε απορρίφθηκε για πολλούς σοβαρούς λόγους, ανάμεσα τους ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ο κ.Παπαδάκης με πολύ ευκολία το χρησιμοποιεί σε Ερώτηση του, ξεκάθαρα για δημιουργία εντυπώσεων και λαϊκισμού τον οποίο εξάλλου συνηθίζει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι συνοδεύει την γνωστοποίηση της Ερώτησης με το σχόλιο: “Όπως υποσχέθηκα.. όλα τα ζητήματα του Έβρου στην Βουλή των Ελλήνων και με προτάσεις. Για να δούμε πόσο αγαπάνε τον Έβρο μας”..

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,182


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα